Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχθές ένας φίλος μου παρήγγειλε από το γερμανικό στοκ του tinydeal ένα le max 2 x829 4/64 στα 204€. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν γίνει τα εξής.

Τον στέλνουν με email να τους στείλει φωτογραφία από την prepaid που πληρωσε, μόνο τα τελευταία 4 ψηφία. Την στέλνει, μετα του λένε στείλε φωτο με τα τελευταία 4 ψηφία, το χέρι σου να κρύβει τα υπόλοιπα, αλλά να φαίνεται και το όνομα της κάρτας. Το στέλνει και τώρα του λένε κάτι ότι αν δεν απαντήσει εντός 3 ημερών θα ακυρώσουν την παραγγελία.

Τι είναι αυτά, πρώτη φορά τα ακουω! Τόσες παραγγελίες έχω κάνει προσωπικά πρωτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Εάν πλήρωσε με κάρτα, όλα τα μαγαζιά ζητάνε στοιχεία ότι η κάρτα είναι δική σου και όχι κλεμμένη. Εάν πήγαινες σε κάποιο μαγαζί Ελλάδα δεν θα σου ζητούσαν ταυτότητα? Το ίδιο είναι. Αν αύριο πας και την δηλώσεις κλεμμένη, αυτοί δεν χάνουν το κινητό που στείλανε?

Δημοσ.

Εάν πλήρωσε με κάρτα, όλα τα μαγαζιά ζητάνε στοιχεία ότι η κάρτα είναι δική σου και όχι κλεμμένη. Εάν πήγαινες σε κάποιο μαγαζί Ελλάδα δεν θα σου ζητούσαν ταυτότητα? Το ίδιο είναι. Αν αύριο πας και την δηλώσεις κλεμμένη, αυτοί δεν χάνουν το κινητό που στείλανε?

Ναι Συμφωνώ αλλά γιατί τέτοια ταλαιπωρία; Την έστειλε και την ξαναεστειλε πόσες φορές, πριν λίγο μιλήσαμε με το παιδί. Θα την δουν ποτέ ή θα την ακυρώσουν την παραγγελία; Αν την ακυρώσουν τα λεφτά γυρνάνε σε PayPal account;

Τι να τους στείλει άλλο;

Δημοσ.

Μεγάλη ταλαιπωρία γενικός

Εγώ το πήρα από εδώ από παιδί που έχει​ πάνω από 110 κριτικές και μου έκοψε κιόλας σφραγισμένο στα 215€.

Και το είχα την επόμενη μέρα.

Τη λέμε τώρα ........

Δημοσ.

Μεγάλη ταλαιπωρία γενικός

Εγώ το πήρα από εδώ από παιδί που έχει​ πάνω από 160 κριτικές και μου έκοψε κιόλας σφραγισμένο στα 215€.

Και το είχα την επόμενη μέρα.

Τη λέμε τώρα ........

Νταξει Συμφωνώ αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα. Ψιλοκαιγεται το παιδί. Τι να τους στείλει άλλο για να το βεβαιώσει;
Δημοσ.

Γενικά αν κάποιος από εμάς το έχει εδω Ελλάδα σφραγισμενο με μικρό καπέλο καλύτερα να το αγοράσετε.

Γλυτώνετε αναμονή και ταλαιπωρία + πιθανα τελωνεία κτλπ

(Ξαναλέω αν το έχουν σε νορμάλ τιμή σαν σφραγισμενο με ένα μικρό καπέλο )

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά αν κάποιος από εμάς το έχει εδω Ελλάδα σφραγισμενο με μικρό καπέλο καλύτερα να το αγοράσετε.

Γλυτώνετε αναμονή και ταλαιπωρία + πιθανα τελωνεία κτλπ

(Ξαναλέω αν το έχουν σε νορμάλ τιμή σαν σφραγισμενο με ένα μικρό καπέλο )

Το δίνει ένας τώρα μόλις στα 190€. 0 αξιολογήσεις και εγγραφή πριν 19μερες εδώ τι κάνουμε;
Δημοσ.

Τίποτα

Τον τσεκαρεις μονο από κοντά.

(συναλλαγή χέρι με χέρι και να το ελενξεις ότι είναι σφραγισμένο κομπλέ και το άτομο από κοντά είναι νορμάλ και όχι λαμογιο)

• Like 1
Δημοσ.

Νταξει Συμφωνώ αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα. Ψιλοκαιγεται το παιδί. Τι να τους στείλει άλλο για να το βεβαιώσει;

Αφού καίγεται υπάρχουν λύσεις ,όπως είπε και ο Στέλιος
  • Like 1
Δημοσ.

Ακομα δεν εχουν κανει κατι. Εχει στειλει πανω απο 10 φωτογραφιες της καρτας και αυτοι συνεχιζουν να την απορριπτουν λεγοντας οτι θελουν καλυτερο φωτισμο και τετοιες π@π@ριες.

Τους ζητησε refund να το παρει απο εδω ή απο το geekbuying. Το refund θα γινει στην καρτα της πειραιως (prepaid) που πληρωσε?

Δημοσ.

Το refund γίνεται πάντα από εκεί που τραβήχτηκαν τα χρήματα για την αγορά.

Αν είναι χρεωστικη μερικές μέρες (συνήθως 3-4-5)

Αν είναι πιστωτική παίρνει παραπάνω.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τωρα τον λενε οτι τα χρηματα θα επιστραφουν 3-30 μερες. Ειναι λογικο αυτο? Η παραγγελια ακυρωθηκε φυσικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...