vargas Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για android για να κατεβάσω video σε μορφή mp3 ?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Καταρχάς είναι παράνομη η πειρατεία, οπότε και κάθε είδους τέτοια εφαρμογή είναι παράνομη. Υπάρχουν στο ιντερνετ online converters όπως το mp3juices αλλά εγώ προσωπικά ακούω ότι θέλω από το play music πληρώνοντας μηνιαία συνδρομή.
saruman123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέσω του browser μπορείς να το κάνεις Χτύπα στο Google "video converter"
stelios18120 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Χτυπά online youtube converter και θα σου βγάλει. Θα έχεις και επιλογή τι ποιότητα θέλεις κτλπ Βέβαια αυτό είναι παράνομο...
Donalhioy Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 γιατι παρανομο ρε παιδια??? ξερετε τι θα κατεβασει? μπορει να κατεβασει ηχους που δεν εχουν πνευματικα δικαιωματα... λεμε τωρα
vargas Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ναι ρε παιδιά κάτι quotes από ταινίε ηθελα να κατεβάσω σιγά την πειρατεία.Σε ότι αφορά τα online converters δεν αναγνωρίζουν τα youtube λινκς στο κινητό δεν ξέρω γιατί. Σε κάθε περίπτωση βρήκα εφαρμογή τυχαία που δουλεύει εξαιρετικα
isay Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ναι ρε παιδιά κάτι quotes από ταινίε ηθελα να κατεβάσω σιγά την πειρατεία.Σε ότι αφορά τα online converters δεν αναγνωρίζουν τα youtube λινκς στο κινητό δεν ξέρω γιατί. Σε κάθε περίπτωση βρήκα εφαρμογή τυχαία που δουλεύει εξαιρετικα γράψε τοτε και τη λύση. Μπορει στο μελλον αλλος να εχει την ιδια απορία. Εδω δεν ειναι μονο για ερωτήσεις ontopic : tubemate αλλά απο το επισημο site γιατί κυκλοφορουν πολλές ανεπισημες παραλλαγές με φορτωμένα σκουλήκια
vargas Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Free music λέγεται...Με μία κόκκινη νότα. Κατεβάζετε τα πάντα από.βντεο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα