Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Εχω έναν υπολογιστή dell precision.οχι και  τόσο  νέος! Πάντως δουλεύει  καλά αλλά θέλω από τα XP να πάω σε νεώτερα windows.

Με τις δυνατότητες που έχει ο συγκεκριμένος υπολογιστής ποιά έκδοση να επιλέξω ώστε να αντέχει χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις; 

Εχω στη διάθεση μου  w.7 ,w 8 και w10.

Ποια θέλουν λιγότερη υπολογιστική ισχύ;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Με 10 ευρωπουλακια βαζεις E8400 και αν η μνημη σου ειναι ενα κομματι των 2GB με αλλα 10 βαζεις ακομα 2GB και βαζεις ανετα τα 10αρια αλλα και τωρα 10αρια βαζεις.

Αν στο bios εχει ahci να το βαλεις εκει.

Δημοσ.

Νομιζω οτι τα 10 ειναι οτι καλυτερο. Θεωρω οτι κανουν πολυ καλη διαχειριση ενεργειας. Σωστοτατος ο Lefteris πιο πανω, με πολυ λιγα χρηματα για αναβαθμιση θα δεις μια αισθητη (αλλα οχι τρομακτικη) διαφορά , εγω θα το εκανα σιγουρα

Δημοσ.

Αν το πας στα 4gb τότε χαλαρά για 10άρια home 64it. Με 2gb ram πάλι βάζεις 10άρια, αλλά καλύτερα να το ανεβάσεις στα 4.

Η αλλαγή επεξεργαστή δεν είναι απαραίτητη αλλά αν σε παίρνει να τον αλλάξεις τότε κάντο. Δεν ξέρω όμως τι κάρτα γραφικών έχεις. Είναι η intel hd που έχει ο επεξεργαστής ή έχεις ανεξάρτητη; Αν είσαι με την intel σκέψου το και για κάρτα γραφικών αν μπορείς εκτός αν δε σε ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια, οπότε μένεις όπως είσαι.

Δημοσ.

Εμενα σε σχετικα ψοφιμι λαπτοπ, τα 7 εχουν την καλυτερη αποδοση. Εχω δοκιμασει και 8.1 που ειχε απο τη μανα του και 10αρια με καθαρη εγκατασταση και την καλυτερη εμπειρια χρησης την εχω με τα 7. Με διαφορα κιολας. HP 250 G3 με Celeron ειναι το μοντελο

Δημοσ.

Μνήμη φίλε.

Και 7άρια να βάλεις πάλι αργά θα σου πάει.

Μπορείς να το ελαφρύνεις λίγο κόβοντας την υπηρεσία windows search (WINDOWS+R->services.msc->windows search->Διακοπή και τύπος εκκίνησης Απενεργοποιημένο)

Επίσης, όταν τελειώσει και με τα updates θα ηρεμήσει αρκετά.

• Like 2
Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι αν βρεις λιγη μνημη και εναν μικρο ssd ανασταινεις οτιδηποτε,μεχρι και p4.

ισχυει σε μεγαλό βαθμο αυτο! Ο ssd κανει θαυματα, πιστεψτε το!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...