Προς το περιεχόμενο

Vlc player προβλημα

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδω και ενα-δυο μηνες, ενω το vlc το δουλευω πανω απο δεκαετια διχως προβλημα και ειναι εξαιρετικος media player, δεν μου παιζει ηχο στις ταινιες.

Εχω την τελευταια εκδοση, και νομιζω μες τα πειραματα να βρω τι φταιει δοκιμασα ξανα και την προηγουμενη.

Δεν μας μενουν και πολλοι καλοι players στον mac (εχω και το movist αλλα ειναι commercial), κι ετσι η ελλειψη του vlc να παιζει σωστα, ειναι εμφανης.

Μπορει κανεις να φανταστει, γιατι ειδικα το vlc εχει σταματησει να παιζει ηχο;

Κοιταξα και μες τα sound settings, output κλπ, οτι κι αν δοκιμασα, ηχο δεν παιζει...

Διαβαζω κι εδω για προβληματα

https://forum.videolan.org/viewtopic.php?t=134566

αλλα ουτε με εκδοση 2.2.5 και 3αρα επαιξε ηχο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδω και ενα-δυο μηνες, ενω το vlc το δουλευω πανω απο δεκαετια διχως προβλημα και ειναι εξαιρετικος media player, δεν μου παιζει ηχο στις ταινιες.

Εχω την τελευταια εκδοση, και νομιζω μες τα πειραματα να βρω τι φταιει δοκιμασα ξανα και την προηγουμενη.

Δεν μας μενουν και πολλοι καλοι players στον mac (εχω και το movist αλλα ειναι commercial), κι ετσι η ελλειψη του vlc να παιζει σωστα, ειναι εμφανης.

Μπορει κανεις να φανταστει, γιατι ειδικα το vlc εχει σταματησει να παιζει ηχο;

Κοιταξα και μες τα sound settings, output κλπ, οτι κι αν δοκιμασα, ηχο δεν παιζει...

Διαβαζω κι εδω για προβληματα

https://forum.videolan.org/viewtopic.php?t=134566

αλλα ουτε με εκδοση 2.2.5 και 3αρα επαιξε ηχο...

Μια χαρά τρέχει ο VLC τουλάχιστον σε μένα.

Τα audio settings του VLC τα είδες? Νομίζω θα πρέπει να δοκιμάσεις να τον σβήσεις τελείως και να τον ξανά εγκαταστάσεις . Όταν λέω να τον σβήσεις τελείως οχι μόνο πέταγμα στο trash αλλά και τα settings του που παραμένουν μέσα στο system . Χρησιμοποίησε κάποιο uninstaller.

Δοκίμασε να δημιουργήσεις νέο χρήστη και τρεχτον από εκεί . Αν συνεχίσει να έχει πρόβλημα κάτι δεν πάει καλά με το σύστημα σου.

καλησπερα.. και εγω ξεκινησα με vlc player  αλλα εβγαζε πολλα θεματα,και με τους υποτιτλους και με τον ηχο. εδω και 2 μηνες εχω ως βασικο τον mac player o οποιος δουλευει αψογα,αξιζει να κανεις μια δοκιμη.

καλησπερα.. και εγω ξεκινησα με vlc player  αλλα εβγαζε πολλα θεματα,και με τους υποτιτλους και με τον ηχο. εδω και 2 μηνες εχω ως βασικο τον mac player o οποιος δουλευει αψογα,αξιζει να κανεις μια δοκιμη.

Δωσε λινκ γιατι με αυτο το ονομα δεν μπορω να τον εντοπισω.

Μια χαρά τρέχει ο VLC τουλάχιστον σε μένα.

Τα audio settings του VLC τα είδες? Νομίζω θα πρέπει να δοκιμάσεις να τον σβήσεις τελείως και να τον ξανά εγκαταστάσεις . Όταν λέω να τον σβήσεις τελείως οχι μόνο πέταγμα στο trash αλλά και τα settings του που παραμένουν μέσα στο system . Χρησιμοποίησε κάποιο uninstaller.

Δοκίμασε να δημιουργήσεις νέο χρήστη και τρεχτον από εκεί . Αν συνεχίσει να έχει πρόβλημα κάτι δεν πάει καλά με το σύστημα σου.

Τελικα αυτο εκανα και επαιξε!

Δεν ξερω τι στο καλο σκαλωμα ειχε φαει....

Τωρα παιζει ηχο. Να σαι καλα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...