Neg Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 offline to instagram να το κανεις τι ? Να βλέπεις τα κωλαράκια όταν θα είσαι στο βουνό και θα συγκρίνεις τι είναι πιο ωραίο, η θέα ή ο κώλος. 5
isay Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Πολυ καλο για τους χρηστες του Instagram μιας και η καταναλωση των megabytes ειναι χειρoτερη και απ'αυτη του facebook! Βεβαιως θα υπαρχει και το τιμημα του μιας και θα τρωει πολυ χωρο αποθηκευσης... Ετσι δε σου αρέσει, γιουβέτσι πάλι δε σου αρέσει. Βεβαια πάντα υπήρχε (και υπάρχει) και η άλλη λύση, να μπαινει κάποιος στο insta οταν ειναι σε wifi. Στο κάτω κάτω δεν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου ουτε αναγκαίο για την καθημερινότητα. Χασομέρι ειναι, άρα αν κάποιος το εχει 24/7 online (και με data) προφανώς εχει πολύ ελευθερο χρόνο και δεν τον αξιοποιεί σε κάτι πιο παραγωγικό. Εννοείται πιστευω το ίδιο για το fb (στο insta δεν εχω καν λογαριασμό). ontopic : Την νεα δυνατοτητα τη θεωρώ άχρηστο internet bandwidth. Ναι, σε κάποιους θα ειναι χρήσιμο, αλλά οι περισσότεροι απλά θα βλέπουν να γεμιζει ο χώρος και δεν θα ξέρουν γιατί.
gnsX Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 offline to instagram να το κανεις τι ?Fapping time everywhere 2
BTSGeo Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 ε όχι ρε παιδιά και offline καρκίνος αν είναι δυνατόν με αυτό το instagram είπαμε καλό, χρύσο και μένα μ αρέσει αλλά με μέτρο όλα... κι όπως λέει ένας φίλος για τα κωλαράκια που αναφέρθηκαν πιο πάνω: κοιμήθηκα με instagram ξύπνησα σε στριπτιτζάδικο!!! πέραν της πλάκας οι κοπέλες οι αληθινές είναι εκεί έξω οπότε λίγο μακριά απο fb και ig δε θα χαλάσει κανένα...
gnsX Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 πέραν της πλάκας οι κοπέλες οι αληθινές είναι εκεί έξω οπότε λίγο μακριά απο fb και ig δε θα χαλάσει κανένα... Χαλάει τη γυναίκα μου αλλά θα της το ξαναπώ άλλη μία μπας και 1
Fouls Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μερική δεν αφήνουν το κινητό από το χέρι αν βρούν internet τώρα δεν θα το αφήνουν και χωρίς internet ωραία προσπάθεια! Εγώ προσωπικά αν βλέπω πως το "ινσταγραμ" αυξάνει συνεχώς χορό στο κινητό μου με προσωπικά σε "" δεδομένα άλλον δεν θα το προτιμούσα
efkairiakos Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Υπάρχει λύση, Δημιουργία συντόμευσης στην αρχική οθόνη! Ούτε εφαρμογή ούτε πρόβλημα! Όλα μέσω φυλλομετρητή και είσαι στο προφίλ σου όποια στιγμή θέλεις και χωρίς να σε παρακολουθεί ή να σου τρώει μνήμη η οποιαδήποτε εταιρεία που θέλει να είσαι αλυσοδεμένος
Neg Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 φιξντ Πάλι τα ίδια; Είπαμε να βλέπεις κανένα καλό κωλαράκι ή τα γκομενάκια με 10 στρώσεις Makeup να ποζάρουν στην κάμερα λες και τους έχουν κάνει λοβοτομή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα