deligkos Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Τη δυνατότητα χρήσης ακόμη και χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ, έχει ξεκινήσει να δοκιμάζει το Instagram στην εφαρμογή για συσκευές Android. Η σχετική ανακοίνωση έγινε στο συνέδριο F8 του Facebook, όπου ο εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε επίσης πως εξετάζεται η ενσωμάτωση της ίδιας λειτουργίας και στην εφαρμογή για iOS συσκευές. Όπως αναφέρθηκε στο συνέδριο, για να λειτουργήσει η offline χρήση, το πρόγραμμα “κατεβάζει” δεδομένα όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη στο ίντερνετ, αποθηκεύοντας τις αναρτήσεις ώστε να είναι διαθέσιμες και όταν δεν υπάρχει στο web. Στο αποθηκευμένο περιεχόμενο περιλαμβάνεται το χρονολόγιο και το προφίλ του χρήστη, όπως επίσης και τα προφίλ που επισκέφθηκε πρόσφατα. Σε offline λειτουργία, θα μπορεί κανείς να σχολιάζει φωτογραφίες, να κάνει like ή να επιλέξει να ακολουθήσει κάποιον άλλο χρήστη. Όταν αποκατασταθεί η πρόσβαση στο web, τότε όλες αυτές οι ενέργειας θα “ανεβαίνουν” στους σέρβερ της εταιρείας. Προς το παρόν, η εφαρμογή δεν θα δίνει τη δυνατότητα ανάρτησης νέων φωτογραφιών, αν και αυτό το χαρακτηριστικό είναι πιθανό να προστεθεί στο μέλλον. Site: Wired
Zein Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Καλο νεο αυτο! Για windows store παιζει τιποτα ομως?
Neg Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Από τότε που έσβ... αστειεύομαι Στο θέμα τώρα.. αρκεί να μην γίνει όπως το αίσχος του Whatsapp που αποθηκεύει τα πάντα στο Cache της εφαρμογής και φτάνει σε ένα σημείο τα 4-5GB Cached Data. 9
michael92 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Καλο νεο αυτο! Για windows store παιζει τιποτα ομως? Is this a meme? 10
Federer Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Η ζωή είναι ένα ρίσκο. Αν δεν είσαι πρόθυμος να ρισκάρεις για το ασυνήθιστο, θα πρέπει να συμβιβαστείς με το συνηθισμένο. Προσωπικά πρίν 1 χρόνο πήρα μια γενναία απόφαση. Βρήκα το κουράγιο κι έσβησα τον facebook λογαριασμό μου. Έπεσα, γκρεμοτσακίστηκα αλλά ξανασηκώθηκα και συνέχισα την ζωή μου. Νομίζω ήρθε η ώρα σιγά σιγά να απενεργοποιήσω και το instagram. Ίσως δεν μου βγει σε καλο το ξέρω, αλλά είμαι σίγουρος οτι όσο είμαι αλυσοδεμένος απο τα φίλτρα του, είμαι σκλάβος του. Μπορεί με το instagram να αποφεύγω να υποφέρω και να πονάω αλλα όσο το χρησιμοποιώ δεν μπορώ να μάθω, να νοιώσω, να μεγαλώσω, να αγαπησω, να ΖΗΣΩ... 16
kargo130 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Federer το εχεις παει σε αλλο επιπεδο ομως εε; 4
KiriosD Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Αντιγράψτε αυτό το σχόλιο σε 10 θέματα σχετικά με κοινωνικά μέσα και θα κατακτήσετε όλα σας τα όνειρα Η ζωή είναι ένα ρίσκο. Αν δεν είσαι πρόθυμος να ρισκάρεις για το ασυνήθιστο, θα πρέπει να συμβιβαστείς με το συνηθισμένο. Προσωπικά πρίν 1 χρόνο πήρα μια γενναία απόφαση. Βρήκα το κουράγιο κι έσβησα τον facebook λογαριασμό μου. Έπεσα, γκρεμοτσακίστηκα αλλά ξανασηκώθηκα και συνέχισα την ζωή μου. Νομίζω ήρθε η ώρα σιγά σιγά να απενεργοποιήσω και το instagram. Ίσως δεν μου βγει σε καλο το ξέρω, αλλά είμαι σίγουρος οτι όσο είμαι αλυσοδεμένος απο τα φίλτρα του, είμαι σκλάβος του. Μπορεί με το instagram να αποφεύγω να υποφέρω και να πονάω αλλα όσο το χρησιμοποιώ δεν μπορώ να μάθω, να νοιώσω, να μεγαλώσω, να αγαπησω, να ΖΗΣΩ... 4
ParafronGR Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Καλά, ας βάλουν πρώτα επιλογή απενεργοποίησης των βίντεο με δεδομένα όπως στο φβ και μετά όλα τ αλλά 1
Questioner Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Τώρα οι κώλοι και στην προσωρινή μνήμη του κινητού σας. 4
Neg Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Τώρα οι κώλοι και στην προσωρινή μνήμη του κινητού σας. Αποθήκευση του κώλου 5
stevakos17 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Πολυ καλο για τους χρηστες του Instagram μιας και η καταναλωση των megabytes ειναι χειρoτερη και απ'αυτη του facebook! Βεβαιως θα υπαρχει και το τιμημα του μιας και θα τρωει πολυ χωρο αποθηκευσης...
calculator Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Η ζωή είναι ένα ρίσκο. Αν δεν είσαι πρόθυμος να ρισκάρεις για το ασυνήθιστο, θα πρέπει να συμβιβαστείς με το συνηθισμένο. Προσωπικά πρίν 1 χρόνο πήρα μια γενναία απόφαση. Βρήκα το κουράγιο κι έσβησα τον facebook λογαριασμό μου. Έπεσα, γκρεμοτσακίστηκα αλλά ξανασηκώθηκα και συνέχισα την ζωή μου. Νομίζω ήρθε η ώρα σιγά σιγά να απενεργοποιήσω και το instagram. Ίσως δεν μου βγει σε καλο το ξέρω, αλλά είμαι σίγουρος οτι όσο είμαι αλυσοδεμένος απο τα φίλτρα του, είμαι σκλάβος του. Μπορεί με το instagram να αποφεύγω να υποφέρω και να πονάω αλλα όσο το χρησιμοποιώ δεν μπορώ να μάθω, να νοιώσω, να μεγαλώσω, να αγαπησω, να ΖΗΣΩ... Επειδή εσβησες το facebook λογαριασμό σου έπεσες και γρεμοτσακίστηκες? Και με το instagram θα υποφέρεις και θα πονάς αν το σβήσεις? Η λύση είναι μία και λέγεται ψυχίατρος. ΥΓ. Πλάκα κάνω, ξέρω ότι τρο(ε)λάρεις. 1
calculator Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Πολυ καλο για τους χρηστες του Instagram μιας και η καταναλωση των megabytes ειναι χειρoτερη και απ'αυτη του facebook! Βεβαιως θα υπαρχει και το τιμημα του μιας και θα τρωει πολυ χωρο αποθηκευσης... Το αντίθετο, θα σου τρώει πολύ περισσότερα ΜΒ από το πρόγραμμά σου μιας και θα κατεβάζει ότι σαβούρα κινείται τριγύρω από το λογαριασμό σου.
Neg Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Το αντίθετο, θα σου τρώει πολύ περισσότερα ΜΒ από το πρόγραμμά σου μιας και θα κατεβάζει ότι σαβούρα κινείται τριγύρω από το λογαριασμό σου. Λογικά θα κατεβάζει όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο με WiFi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα