cabdik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 θεματα εχουν πολλοι επεξεργαστες, και των 2 εταιριων. μην ξεχνας τις τελευταιες γενιες ΙΝΤΕΛ, που ηθελαν delid για να εχουν λογικες θερμοκρασιες....! απλα θελεις να ειρωνευτεις την AMD και τον φιλαρακο σου....., ΟΚ. αλλα να την λεμε στον εναν (AMD), αλλα να την λεμε και στον αλλον (Intel). π.χ αυτος θα ψησει τις μπριζολες στον FX, κι εσυ τα λουκανικα στον i7.....!!! 1
STORM1978 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Και η πλάκα είναι ότι οι FX είναι πιο κρύα τσιπάκια από τους αντίστοιχους Intel... Αλλά η καραμέλα που ξεκίνησε το '90 δυστυχώς συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Το TDP δεν είναι θερμοκρασία παιδιά! Πρώην κάτοχος 8320-8350 με idle 25-30 και full load 65-72 στα 5ghz. Ψυκτρα ότι λέει η υπογραφή και όχι δεν χρειάζεται delid για αυτές τις θερμοκρασίες όπως οι I7. 1
Alexlooker Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι φίλος μου και επίσης είναι ειρωνικό χωρίς να εννοείτε κάτι ...επίσης καλό θα ήταν να μην κρίνεις τον άλλο από μια συγκεκριμένη ορθογραφική απροσεξία μα ουτωσιαλος οι AMD fx τα συκωτια τους εκαιγαν ήταν μια αποτυχημένη σειρά επεξεργαστών χωρίς καμία κακιά απλά δεδομένα ξεχωριστά από την πλάκα . Οπότε αυτό που είπα για πλάκα έχει βάση στις συνηθισμένες θερμοκρασίες των fx ακόμα και σε idle . Ευχαριστώ Καλα εκανε που σου την ειπε, μια χαρα καλοι ειναι.Το θεμα ψυξη ειναι αλλο κεφαλαιο.
Whitefanged Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 θεματα εχουν πολλοι επεξεργαστες, και των 2 εταιριων. μην ξεχνας τις τελευταιες γενιες ΙΝΤΕΛ, που ηθελαν delid για να εχουν λογικες θερμοκρασιες....! Πότε έγινε αυτό?
cabdik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Πότε έγινε αυτό? απο τοτε που η Intel βαρεθηκε να βαζει σωστα υλικα στο τσιπ....!!! http://wccftech.com/intel-core-i7-7700k-delid-performance-tests/
Whitefanged Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 απο τοτε που η Intel βαρεθηκε να βαζει σωστα υλικα στο τσιπ....!!! http://wccftech.com/intel-core-i7-7700k-delid-performance-tests/ Το ότι βελτιώνεται η θερμική συμπεριφορά με delid το ξέραμε χρόνια τώρα, δε χρειάζεται link από το βεσετεκ για να το μάθουμε. Εσύ γράφεις αυτό ΙΝΤΕΛ, που ηθελαν delid για να εχουν λογικες θερμοκρασιες....! Αυτό θέλω να μου εξηγήσεις γιατί δεν το έχω να συμβαίνει στα τελευταία ας πούμε 15 τσιπάκια Intel που χω πιάσει στα χέρια μου.
UsualSuspect__ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ο άλλος ποσταρε σε thread του Απριλιου για να κάνει πλάκα στον φίλο του και οι άλλοι επιασαν συζήτηση για κρυα και ζεστά τσιπάκια. Το αγαπώ αυτό το φορουμ 1
Whitefanged Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Το αγαπώ αυτό το φορουμ Αγάπη μόνο!!!! λες να είναι moderator του insomnia ο ποτσέπης? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα