News Editors insomnia.gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 News Editors Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ένα από τα πιο οικονομικά και δυνατά smartphone της αγοράς, το Power 2 της Ulefone, διατίθεται εκ νέου από το ηλεκτρονικό κατάστημα Aliexpress με ακόμα πιο συμφέρουσα τιμή. Το Ulefone Power 2 έχει επιτύχει να συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις πιο συμφέρουσες αγορές μέσα από την ενότητα Aliexpress Tech Discovery της γνωστής ιστοσελίδας, και τις ερχόμενες ημέρες θα είναι διαθέσιμο με τιμή $169,99, αλλά και δώρα αξεσουάρ αξίας $40. Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Ulefone Power 2 packs, αυτό διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 6050mAh, chipset MTK6750T με οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.5GHz, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο, οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση Full HD, 16MP κύρια κάμερα και 13MP selfie camera, αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος κ.α. Το πακέτο που παρέχεται δωρεάν σε όποιον προχωρήσει σε αγορά της συσκευής περιέχει μια βάση για το τηλέφωνο, μια δερμάτινη θήκη καθώς και ένα ειδικό αυτοκόλλητο προστασίας για την οθόνη. https://www.youtube.com/watch?v=ZcwWsqRCGMU&t=29s Η τιμή των USD169.99 είναι κατά $10 φθηνότερη από την τιμή που είχε ανακοινωθεί την περασμένη εβδομάδα στα πλαίσια προωθητικής ενέργειας για την κυκλοφορία του Power 2. Η Ulefone αναφέρει ότι έχουν ολοκληρώσει την αποστολή όλων των προπαραγγελιών και όλη η ομάδα είναι έτοιμη να παραδώσουν τις συσκευές στους ενδιαφερόμενους χωρίς καμία καθυστέρηση.
archey Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 με χαρακτηριστικά εφάμιλα του oneplus 3 και με τιμή υποτριπλάσια είναι μία πολύ συμφέρουσα πρόταση. Μόνο ο επεξεργαστής του ελαφρά υποδεέστερος του Snapdragon 800.Αξίζει για τα λεφτά του πάντως. Ακόμα καλύτερο βέβαια είναι το UMIDIGI Z PRO με τον Helio X27 το οποίο και έχω και πραγματικά είναι κατασκευαστικά και λειτουργικά ένα διαμάντι.Ulefone & Umidigi έχουν πολύ υψηλά στάνταρ,που προσεγγίζουν από κοντά το OnePlus 3. 1
tornado Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) ειναι dual sim - dual standby και εχει ξεχωριστη θεση για tf card? η με tf card τρωει μια θεση sim? απανταω στο ερωτημα, μιας και το χτυπησα πριν λιγο. Παιρνει 2 σιμ καρτες και ξεχωριστη θεση για tf card. Κατι που βαρυνε υπερ απεναντι στο πολυ καλο xiaomi redmi note 4. Αγοραστηκε πριν λιγο στα 153 ευρω. Ελπιζω μεσα του επομενου μηνα να ειναι στα χερια μου. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2017 από tornado
Antonis3d Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 με χαρακτηριστικά εφάμιλα του oneplus 3 και με τιμή υποτριπλάσια είναι μία πολύ συμφέρουσα πρόταση. Μόνο ο επεξεργαστής του ελαφρά υποδεέστερος του Snapdragon 800.Αξίζει για τα λεφτά του πάντως. Ακόμα καλύτερο βέβαια είναι το UMIDIGI Z PRO με τον Helio X27 το οποίο και έχω και πραγματικά είναι κατασκευαστικά και λειτουργικά ένα διαμάντι.Ulefone & Umidigi έχουν πολύ υψηλά στάνταρ,που προσεγγίζουν από κοντά το OnePlus 3. χαρακτηριστικα εφαμιλα του oneplus 3? καμιιιιαααα απολυτως σχεση. Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820 δεν συγκρινετε ΚΑΝ με MTK6750T. και οσον αφορα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα ουτε με κυαλια δεν βλεπει OP3 αυτο. Περα απο αυτα ειναι καλο value for money αλλα συγκριτινα με κινητα του επιπεδου του οχι πραγματικα εργαλεια οπως τα OP 2
dionisisg Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 με χαρακτηριστικά εφάμιλα του oneplus 3 και με τιμή υποτριπλάσια είναι μία πολύ συμφέρουσα πρόταση. Μόνο ο επεξεργαστής του ελαφρά υποδεέστερος του Snapdragon 800.Αξίζει για τα λεφτά του πάντως. Ακόμα καλύτερο βέβαια είναι το UMIDIGI Z PRO με τον Helio X27 το οποίο και έχω και πραγματικά είναι κατασκευαστικά και λειτουργικά ένα διαμάντι.Ulefone & Umidigi έχουν πολύ υψηλά στάνταρ,που προσεγγίζουν από κοντά το OnePlus 3. agreed, ειδικά για UMI, έχω το UMI Super Euro edition (το οποίο πήρα σε εξευτελιστική τιμή) και πραγματικά είχα καιρό να χαρώ τόσο πολύ συσκευή (κάνα δυο χαζομάρες έχει άλλα για τα λεφτά του κλαϊν), το Ζ pro δείχνει πραγματικά πολύ κάλο και σε χαρακτηριστικά και σε σχεδίαση, αν κρίνω από την ποιότητα του Super και αυτό σούπερ θα είναι!!
archey Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 μια διορθωση. Εννούσα το UMIDIZI Z PRO το οποίο καί έχω από μέλος του φόρουμ εδώ και ένα μήνα και το οποίο δεν υπάρχει ακόμα εδώ. Υπόψιν πως έχω καί το OP3T 128 Gb. Λοιπόν, καί το UMIDIZI Z PRO δίνει καί αυτό μια premium αίσθηση , αλλά το OP3/3T είναι στυλιστικά πιό κοντά στο IP7 plus , το οποίο έχω επίσης. Για μένα η σειρά πάει ωσ εξής S7 edge μαζί με OP3/3T καί IP7 plus τα τόπ οφ δε τόπ κινητά. Ενα σκαλί λίγο παρακάτω έρχεται καί το UMIDIZI Z PRO , το οποίο είναι καί αυτό εργαλείο.ΔΕΝ θέλεις να το αφήσεις απο το χέρι ούτε και εκείνο ,όπως και τα άλλα από πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις