Προς το περιεχόμενο

θα ηθελα την βοηθεια σας...

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω αν ειναι η καταλληλη θεση για να πω το προβλημα μου(αν οχι δωστε μου ενα χερι βοηθειας...)

Εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου...

μερικες φορες οτν τον ξεκιναω και με βγαζει στην μπλε οθονη οπου πρεπει να επιλεξω το προφιλ που θελω να ενεργοποιησω(εχω 2 προφιλ)

το pointer του ποντικιου τρελενεται μιλαμε βαραει μπιελες...παει πανω κατω δεξια αριστερα τρελα σας λεω τρελα...παταει οτι θελει και γενικα δεν μπορω να κανω τιποτα με το ποντικι.Ετσι κανω επανεκινηση του Η/Υ και ολα καλα...απο οσο εχω παρατηρησει συνηθως γινεται μετα απο μια εγκατασταση η απεγκατασταση οποιουδιποτε software-hardware...δεν ειναι κουφο???το εχει παθει κανεις?αν γνωριζετε καποια λυση θα το εκτιμουσα δεοντος...

Α... και οταν παταω να κανει shutdown ο υπολογιστης λιγο πριν κλεισει μου πεταει μια μπλε οθονη με ενα κειμενο το οποιο δεν προλαβαινω να διαβασω και κανει restart????Ας με βοηθησει καποιος προς θεου μου εχουν σπασει τα νευρα.......

Ευχαριστω εκ των πρωτερον[/u]

Δημοσ.

Mple othoni kai restart mporei na ofeiletai kai se bad memory... sou kanei kai allou restart se asxetes stigmes?

gia to mouse... mple mpogia exeis? min tromaksoun kai ta psaria...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...