Προς το περιεχόμενο

σωληνάκι εύκαμπτο υδροψυξης

monster81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα. εχω πάρει σωληνάκι ματ για την υδροψυξη μου custom με διάμετρο 10/16 και επειδή υπήρχαν ηδη τα fittings είπα να μην κάνω κάποια αλλαγή σε αυτα.ηθελα να παω σε ακριλικό σωλινακι.σκεφτηκα λοιπόν για να πάρω πιο σταθερό αποτέλεσμα απ το σωληνάκι και να μην ειναι πολυ εύκαμπτο να περάσω μέσα σύρμα ατσάλινο ωστε να κρατεί το σωληνάκι στη θέση που θέλω. ήθελα λοιπόν αν κάποιος ξέρει αν προκαλέσει κάποια βλάβη στο σύστημα το σύρμα. ατσάλινο εννοείται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξωτερικά υπάρχει ελατήριο που περνάει μέσα το λάστιχο.

Εσωτερικά τι να σου πω.

Άσχημο θα είναι και μπορεί να έχεις θέματα με τα μέταλλα.

• Like 1

Αν είναι stainless steel δεν νομίζω να έχεις θέματα με τα μέταλλα. Έχουν βάλει αρκετοί μεταλλικούς σωλήνες σε υδροψύξεις.

Αλλά θα είναι άσχημο αν βάλεις σύρμα μέσα ή έξω απο τον σωλήνα. Πέρα απο αυτό και εγώ 10/16 χρησιμοποιώ και μόνο εύκαμπτο δεν είναι. Είναι ο πιο χοντρός σωλήνας για υδρόψυξη και έκατσε ακριβώς όπως το ήθελα, ούτε σπασίματα ούτε τίποτα. Εκτος αν βέβαια θες να κάνεις γωνία σχεδον 90 μοιρών η κάτι τέτοιο

Αν είναι stainless steel δεν νομίζω να έχεις θέματα με τα μέταλλα. Έχουν βάλει αρκετοί μεταλλικούς σωλήνες σε υδροψύξεις.

Αλλά θα είναι άσχημο αν βάλεις σύρμα μέσα ή έξω απο τον σωλήνα. Πέρα απο αυτό και εγώ 10/16 χρησιμοποιώ και μόνο εύκαμπτο δεν είναι. Είναι ο πιο χοντρός σωλήνας για υδρόψυξη και έκατσε ακριβώς όπως το ήθελα, ούτε σπασίματα ούτε τίποτα. Εκτος αν βέβαια θες να κάνεις γωνία σχεδον 90 μοιρών η κάτι τέτοιο

μια χαρά λύση μου φαίνεται αυτή. θα το ψάξω λίγο και θα αποφασίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...