ampalaea4 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Καλησπερα! Με τη κυκλοφορια του PS4 Pro και σε λιγο του xbox scorpio και τη μεταβαση τους σε 4Κ gaming, ειναι φανερο πλεον οτι το 4Κ ηρθε για να μεινει και δεν ειναι μια φουσκα οπως το 3D... Σκεφτομαι λοιπον οτι ειναι η ωρα σιγα σιγα να μεταβω και γω σε 4Κ εμπειρια, μιας και ειμαι gamer και αφιερωνω αρκετο απο τον ελευθερο μου χρονο εκει . Ηθελα να ρωτησω αν οι φτηνες 4Κ των 400-500 ευρω (φτηνες με βαση ποσο ειχαν πριν) ειναι καλες για gaming η αν υπαρχει καποια "παγιδα" στην ολη φαση (μιας και εχει και με 2000 ευρω+ καποιες 4Κ). 43" ιντσες, 4Κ , 60HZ , HDR και στα ~400 ευρω μοιαζει πολυ καλο για να ειναι αληθινο... η μηπως ειναι?? Ο λογος για την Samsung KU6000 http://www.skroutz.gr/s/9056146/Samsung-UE40KU6000.html Αρχικα να πω οτι καθομαι αρκετα κοντα στη τηλεοραση, σχεδον 1,5 μετρα γιατι εχω το pc συνδεδεμενο και το PS4. Οποτε η 40αρα νομιζω ειναι οκ για 4Κ χωρις να χανω αναλυση λογω αποστασης. Επισης καθομαι στο κεντρο της οθονης, οποτε δε με ενδιαφερουν οι γωνιες θεασης.. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχει καλο game mode, με καλη ποιοτητα εικονας και ελαχιστο motion blur και imput lag καθως επισης και το game mode να ειναι στα 60ΗΖ και 4:4:4 ... Ξερει κανεις για τη παραπανω τηλεοραση αν τα εχει αυτα? δυστυχως στα ελληνικα shop δε βαζουν τετοιες πληροφοριες και επισης στο εξωτερικο για καποιο λογο δε βρισκω τη συγκεκριμενη σειρα, πρεπει να εχουν αλλα νουμερα εξω.. (εκτος αν δεν εψαξα εκει που πρεπει). Επειδη θελω να μου κρατησει η TV για 5-6 χρονακια, δε θελω να εχει καποιο σοβαρο "μειονεκτημα". Οποιος γνωριζει παραπανω και μπορει να βοηθησει θα μου ηταν ευγνωμων Ευχαριστω
ampalaea4 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-the-best-4k-screens-for-hdr-gaming Το παραπανω site θεωρει οτι οο samsung ku6000 και ku6400 δεν εχουν HDR ενω εδω στην Ελλαδα στα χαρακτηριστικα τους λεει οτι εχουν... Τι ισχυει τελικα?
heavyrain Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Απλα διαβαζουν δεδομενα hdr, αλλα δεν μπορουν να τα αποδοσουν οπως πρεπει, λογω 8bit panel, χαμηλης φωτεινοτητας και μαυρων που ειναι μερικες απο τις απαιτησεις του hdr
ampalaea4 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ευχαριστω Οταν λες "οπως πρεπει"? Δεν το εκμεταλευοντε πληρως δηλαδη? Αλλα εχει καποια διαφορα σε σχεση με τηλεοραση χωρις HDR? Πχ το ps4 pro χρησιμοποιει το HDR. Θα δω διαφορα σε οθονη με HDR 8-BIT σε σχεση με οθονη χωρις HDR?
RigasGR Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Με Samsung KS8000 τρομερη διαφορα δεν ειδα με το HDR, ειναι ποιο ζωντανη αλλα οχι κατι το τρομερο. Το βαζει αυτοματα στο PSpro απο μονο του στην συγκεκριμενη. Ποιο πολυ μπλε στα χρωματα.
heavyrain Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ναι, ειναι εμφανης η διαφορα, στα χρωματα κυριως. Οταν λεω οπως πρεπει εννοω πιο αληθινα, οπως θελει ο δημιουργος του παιχνιδου/ταινιας να τα δουμε. Rigasgr αναποδα τα λες. Με κλειστο στο hdr ειναι πιο "μπλε" τα χρωματα. Με hdr φαινονται πιο "μουντα".
ampalaea4 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Το εψαξα λιγο παραπανω το θεμα.. στην αμερικη το αντιστοιχο μοντελο ειναι το 6300 οποτε βρηκα αρκετα reviews... Καποια πραγματακια που βρηκα: 1. Μονο μια θυρα HDMI υποστηριζει το HDR οποτε αν θες να βαλεις και pc και ps4 τοτε πρεπει να βρεις ενα καλο hdmi switcher box για 4k που να υποστηριζει και το HDR.. Με ενα γρηγορο ψαξιμο το μονο που βρηκα ειναι ενα turbo x το οποιο ομως δε λεει αν υποστηριζει HDR (τους εστειλα mail και περιμενω απαντηση γι αυτο το θεμα) 2. Καποιοι παραπονιουντε για ghosting και motion blur.. αν καποιος εχει την τηλεοραση και ασχοληθηκε με games ας μας πει την εμπειρια του αν οντως εχει αισθητο/ενοχλητικο ghosting & motiom blur Αυτα προς το παρον... ακομα δε ξερω τι να κανω.. εχω μια καλη samsung 1080p την πηρα περυσι 450 ευρω... θελω να δοκιμασω 4Κ αλλα το μπαντζετ μου ειναι αυτο.. 400-500 ευρω.. Θα δω διαφορα σε ποιοτητα με την ku6000? Η καλυτερα να περιμενω 1-2 χρονια ακομα να πεσουν οι τιμες απο τις καλες 4Κ?? Εχω ps4 pro και στο pc εχω την nvidia 970. Ξερω η 970 δεν ειναι και οτι καλυτερο για 4κ αλλα ακουσα οτι 4κ και low-mid settings ειναι πολυ καλυτερα απο 1080p max settings...
vrwmiaris Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Στο tv box με το hdr ανοιχτό με φαίνονται πιο ωραία τα χρώματα.για την 8000"λέω
heavyrain Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Αν το budget ειναι τοσο μικρο δεν υπαρχει λογος να πας σε 4κ τηλεοραση, απλα για να πεις οτι πηρα 4κ. Οταν λες καλη 1080p για πιο μοντελο μιλαμε; γιατι ο καθενας θεωρει διαφορετικα το "καλη", ειδικα αν δεν εχει μετρο συγκρισης. Η κινηση δεν ειναι απο τα δυνατα της σημεια, ας μην τα θελουμε ολα ομως απο ενα entry level μοντελο , παρ αυτα δεν παει να πει οτι ολοι το αντιλαμβανονται, η τους ενοχλει.
ampalaea4 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Εχω την J6200 την 40αρα. Ηταν απο τις "ακριβες σχετικα" 1080p (εκτος απο τις oled φυσικα). Θελω να πω οτι στα λεφτα της ειχε και 4K αλλα τις πολυ φτηνες περσινες.. http://www.skroutz.gr/s/6884139/Samsung-UE40J6200.html Απ οτι βλεπω ακομα κοστιζει πιο πολυ απο την 4Κ που θελω να παρω..
heavyrain Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ναι ειναι καλη τηλεοραση. Η τιμη που βλεπεις ειναι απλα γιατ ιεχει ξεμεινει και πιθανοτατα δεν εχει ενημερωθει το site. Παρ αυτα θα δεις διαφορα λογω upscaling.
ampalaea4 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Τι να πω δε ξερω.. πραγματικα με τρωει να παω σε 4Κ... λογικα και μονο η καλυτερη αναλυση φτανει για να δεις διαφορα.. Απλα δε θελω να δω τα χριστουγεννα καμια ks8000 στα 550-600 ευρω προσφορα και να χτυπαω το κεφαλι μου
heavyrain Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Τι να πω δε ξερω.. πραγματικα με τρωει να παω σε 4Κ... λογικα και μονο η καλυτερη αναλυση φτανει για να δεις διαφορα.. Απλα δε θελω να δω τα χριστουγεννα καμια ks8000 στα 550-600 ευρω προσφορα και να χτυπαω το κεφαλι μου δε παιζει να πεσει τοσο ενα μοντελο που εκανε 2000 οταν βγηκε. απλα θα χει εξαφανιστει ως τοτε . Γνωμη μου μαζεψε λεφτα να πας σε καποιο ανωτερο μοντελο. Στα φετινα μοντελα η sony παιζει καλυτερα απ τη samsung, σε σχεση με τα περσινα που ηταν κατωτερα, ισως πρεπει να κοιταξεις και προς τα εκει, εφοσον διαθετεις το budget .
ampalaea4 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 δε παιζει να πεσει τοσο ενα μοντελο που εκανε 2000 οταν βγηκε. απλα θα χει εξαφανιστει ως τοτε . Γνωμη μου μαζεψε λεφτα να πας σε καποιο ανωτερο μοντελο. Στα φετινα μοντελα η sony παιζει καλυτερα απ τη samsung, σε σχεση με τα περσινα που ηταν κατωτερα, ισως πρεπει να κοιταξεις και προς τα εκει, εφοσον διαθετεις το budget . Ωραια λοιπον θα περιμενω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα