antreasmg Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Θα το κατέβασα αλλά δεν ξέρω μα κάνω απ ντειτ σε μαδερμποτ..και φοβάμαι μην κάνω καμιά μαλάκια... Τα ανεμιστηρακια εκτός το μεγάλο από πίσω τα έχω ενιμενα με ένα σύστημα της αεροκουλ που τους ρυθμιζω εγώ την ένταση τους
atheatos Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Θα το κατέβασα αλλά δεν ξέρω μα κάνω απ ντειτ σε μαδερμποτ..και φοβάμαι μην κάνω καμιά μαλάκια...Τα ανεμιστηρακια εκτός το μεγάλο από πίσω τα έχω ενιμενα με ένα σύστημα της αεροκουλ που τους ρυθμιζω εγώ την ένταση τους Καλώς εσυ αποφασίζεις τις θες να κανείς από τα update. Aλλα το command center βοηθάει να δεις καλύτερα το σύστημα σου.
antreasmg Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Για αρχι θα προσπαθήσω να φτιαξω τους ανεμιστήρες για να κάνει καλύτερο κύκλωμα ο αέρας.η μητρική μου τελικά είναι μία gigabyTE GA-970A-D3
~Palpatin~ Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Οι απαντήσεις που δόθηκαν από μερικούς εδώ μέσα βγάζουν μάτια. Μέχρι και MSI software σε Gigabyte μητρική προτάθηκε!!!! Για θερμοκρασίες ειπώθηκε, AMD Overdrive, τέλος. Η τιμές που βλέπεις εκεί δεν είναι η θερμοκρασία αλλά η απόσταση από την max, εάν βλέπεις 40 πχ είσαι στους 30 (40+30=70) και πάει λέγοντας. Με κάποια άλλα προγράμματα μπορεί να δεις και -C όπως είπες. Αυτά απο εμένα και καλή συνέχεια.
atheatos Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Οι απαντήσεις που δόθηκαν από μερικούς εδώ μέσα βγάζουν μάτια. Μέχρι και MSI software σε Gigabyte μητρική προτάθηκε!!!! Για θερμοκρασίες ειπώθηκε, AMD Overdrive, τέλος. Η τιμές που βλέπεις εκεί δεν είναι η θερμοκρασία αλλά η απόσταση από την max, εάν βλέπεις 40 πχ είσαι στους 30 (40+30=70) και πάει λέγοντας. Με κάποια άλλα προγράμματα μπορεί να δεις και -C όπως είπες. Αυτά απο εμένα και καλή συνέχεια. Αλλάζει στροφές ο ανεμιστήρας... Την μητρική δεν την θυμάμαι τώρα...μία msi είναι.όταν πάω σπίτι θα σου την στείλω...στο bios έχει ρύθμιση οτο μανιουαλ και σε βολτ...Ναι έχεις δίκιο μόνο που θέλει και μάτια για να δεις το γιατί....ΥΓ. Καλή συνέχεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα