antreasmg Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 καλησπερα!ειμαι αρχάριος στο θεμα των pc και δεν ξερω πολλα πραγματα!!μου εδωσε ο ξεδερφος μου ενα amd fx 8350 και βλεπω κατι τρελες για μετα θερμοκρασιες οπως 81 οταν παιζω παιχνιδια και 38-41 οταν απλα χαζευω στο ιντερενετ!!!το κουτι εχει πανω 4 ανεμιστήρες που επιλεξγεις εσυ την ενταση τους!!επισης εχει μαμα ψυχτρας!ειναι λογικες αυτες οι θερμοκρασιες??σκεφτομαι για υδροψυξη επισης!
Shadows Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Με ποιο προγραμμα βλεπεις τις θερμοκρασιες?Το 80 ειναι λογικα λαθος μετρηση γιατι ηδη στους 70+ θα ειχε σβησει για προστασια.
Shadows Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δοκιμασε amd overdrive,oτι αριθμο σου δειξει,θα ειναι η αποσταση απο το θερμικο οριο πχ αν δειξει 34 και το οριο ειναι 70 τοτε εχεις 36 βαθμους.
antreasmg Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 to κατεβασα το πρόγραμμα και μου δειχνει τωρα που δεν κανω τπτ και ειμαι στο ιντερνετ 38-45 και συνεχεια παιζει η θερμοκρασια σε αυτες τις τιμες!!!το οριο δε μπορω να βρω που το λεει!!ξερεις πως μπορω να βγαλω μια φωτο την επιγανεια εργασιας για να δεισ και εσυ? sτο therminal margin μου βγαζει τις τιμες που σου λεω
Xristaras12 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 η εργοστασιακή ψύκτρα των FX δυστυχώς δεν ειναι για πολλά πολλά. Χρειάζεσαι άλλη. ορισε μεγιστο οριο χρημάτων και ποιο κουτί έχεις για να σου γίνουν οι αντίστοιχες προτάσεις.
antreasmg Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 εχω της aerocool ena αλλα δεν ξερω το μοντελο!!!το ξερω δεν βοηθαω!!!
atheatos Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Αν μπορείς βρες ένα προγραμμα που να δείχνει και τις θερμοκρασίες συστήματος ,να τις συγκρίνουμε με αυτές του επεξεργαστή. Γιατί αν όντως οι θερμοκρασίες συστήματος είναι πολύ κοντά με αυτές του επεξεργαστή στο ίδιο χρονικό διάστημα, δηλαδή ανέβασε ο επεξεργαστής θερμοκρασία πχ. 50 βαθμόυς και σχεδόν ταυτόχρονα η θερμοκρασία συστήματος είναι 47 θες μεγαλύτερη ψυκτρα επεξεργαστή. Αν η θερμοκρασία συστήματος ανεβαίνει αργότερα κοντά σε αυτήν του επεξεργαστή τότε η ψυκτρα σου είναι εντάξει και πρέπει να φτιάξεις το airflow στο κουτί σου με περισσότερα ανεμιστηράκια. ΥΓ. Η καλύτερη λύση είναι υδροψυξη αλλά δεν νομίζω ότι συμφέρει οικονομικά συν ότι μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στο μέλλον.
STORM1978 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 to κατεβασα το πρόγραμμα και μου δειχνει τωρα που δεν κανω τπτ και ειμαι στο ιντερνετ 38-45 και συνεχεια παιζει η θερμοκρασια σε αυτες τις τιμες!!!το οριο δε μπορω να βρω που το λεει!!ξερεις πως μπορω να βγαλω μια φωτο την επιγανεια εργασιας για να δεισ και εσυ? sτο therminal margin μου βγαζει τις τιμες που σου λεω Το thermal margin σημαίνει ότι είσαι 38-45 βαθμούς από το μέγιστο επιτρεπτό που είναι 70 για τον 8350.
antreasmg Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 giati den mporv na anevasw foto??απο το bios μου γραφει θερμοκρασια επεξεργαστη57 και συστήματος 26!!κανα ταταρτο ειναι ανοιχτος και ειμαι μονο ιντερνετ εβαλα να παιξω λιγο το division το παιχνιδι και το HWMONITOR moy βγαζει οτι max έφτασε 225 βαθμους και το anf overdriver oti einai -8.1,.πλακα μου κανει και το pc τωρα!!!
atheatos Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 giati den mporv na anevasw foto??απο το bios μου γραφει θερμοκρασια επεξεργαστη57 και συστήματος 26!!κανα ταταρτο ειναι ανοιχτος και ειμαι μονο ιντερνετ εβαλα να παιξω λιγο το division το παιχνιδι και το HWMONITOR moy βγαζει οτι max έφτασε 225 βαθμους και το anf overdriver oti einai -8.1,.πλακα μου κανει και το pc τωρα!!! Η ψυκτρα του επεξεργαστή ,αλλάζει στροφές ο ανεμιστήρας της ανάλογα με την θερμοκρασία ή παραμένουν σταθερές?Βάλε αν μπορείς τον ανεμιστήρα της στο maximum manual και δες συμπεριφορά. Τι μάρκα μητρική έχεις? ΥΓ. Δες μήπως θέλει κανένα bios update.
antreasmg Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Αλλάζει στροφές ο ανεμιστήρας... Την μητρική δεν την θυμάμαι τώρα...μία msi είναι.όταν πάω σπίτι θα σου την στείλω...στο bios έχει ρύθμιση οτο μανιουαλ και σε βολτ...
Orgios Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Αφαίρεσε για αρχή οποιοδήποτε overclock μπορεί να έχετε κάνει, η στοκ ψυκτρα είναι μαπα, οι Noctua είναι οι καλυτερες , μια καλη budget λυση είναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/2794870/Deepcool-GAMMAXX400.html?keyphrase=deepcool+gammax την έχω σε εναν 6300 στην δουλεια και είμαι ικανοποιημενος
atheatos Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Το thermal margin σημαίνει ότι είσαι 38-45 βαθμούς από το μέγιστο επιτρεπτό που είναι 70 για τον 8350. Αλλάζει στροφές ο ανεμιστήρας... Την μητρική δεν την θυμάμαι τώρα...μία msi είναι.όταν πάω σπίτι θα σου την στείλω...στο bios έχει ρύθμιση οτο μανιουαλ και σε βολτ...Κατέβασε https://www.msi.com/page/live-update-5-manual/Κάνε update ότι σχετίζεται με την μητρική και το chipset και βάλε το command center. Με το command center δες τι παίζει με θερμοκρασίες και κάνε apply τα default. Λογικά θα βλέπει και τους ανεμιστήρες συστήματος αν είναι πάνω στην μητρική ενωμένοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα