Προς το περιεχόμενο

Xeon l5420

ARGYVI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας τυχαία βρέθηκε στα χέρια μου ο συγκεκριμένος επεξεργαστής (xeon l5420)και έλεγα να βρω μία απλή μητρική ~20-30ευρω που να υποστηρίζει ddr3 και να επιχειρήσω να τον πάω στα 3.0-3.2 (για πρώτη φορά είμαι λίγο ασχετος) αλλά δεν ξέρω αν αξίζει... (Τώρα δουλεύω με έναν pentium g645 4gb ram gpu 7770)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, φθηνή συμβατή μητρική είναι εύκολο, αλλά με ddr3 είναι ακριβές. Κάποιες καλές g31/ρ31 αξιζουν στα 25 ευρώ αλλά υποστηρίζουν μέχρι 4 Γιγα ddr2.

• Like 1

Είσαι σε σόκετ 1155 τώρα δηλαδή, γιατί να πας σε 775; Δεν αξίζει θα έλεγα σε πρώτη φάση...

Για αρχή καλή μητρική 775 με 20-30 δεν βρίσκεις, ειδικά αυτές με ddr3 κτλπ τις χτυπάνε 50ρικο πολλές φορές, δεν αξίζουν τόσο...

Μετά ψήκτρα, δεν θα χρειαστείς; Άλλο αυτό...

Μετά μνήμες, σίγουρα θα παίξουν οι δικές σου στην άλλη μητρική;

Μετά αν το βλέπεις για αναβάθμιση αυτό απλά έχε υπόψιν οτι χάνεις το sata3 που έχεις τώρα, σε 775 μέχρι sata2 πήγαν. USB3 πάλι το χάνεις...

Μετά επεξεργαστής, θα παίξει αυτός στην μητρική που θα βρεις; Ή θα πρέπει να ψάχνεις άλλον cpu για να φλασάρεις bios moded για xeon?

Γενικά αν το θες για δεύτερο τρίτο pc οκ, μαζί σου, βρες μια φθηνή μητρική κάποια στιγμή και πέτα τον απάνω, αν όμως το θες για κύριο pc να αντικαταστήσεις τον 645 καλύτερα δεν θα ήταν να πάρεις έναν άλλον επεξεργαστή και να συνεχίσεις με το τρέχον σύστημα σου;

Δες το rev και κοίτα μετά στους υποστηριζόμενους επεξεργαστές, έχει xeon 4πύρηνο απο 60€ και ανεβαίνει (αν πάρεις μόνο μην πάρεις τον 1220L γιατί με 20W δεν τον βλέπω να τραβάει).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...