Zaytsev Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ρε παιδιά, τι λέτε...;;;;!!!! 6S Plus και η μπαταρία κρατάει 2 μέρες. Ανοικτά τα Data & το Wifi όλη μέρα, μιλάω στο τηλέφωνο, Facebook συνέχεια, Messanger & Viber (ομιλία και μηνύματα)... Τι τους κάνετε και κρατάνε 5-7 ώρες;;; Άρχισε να μου τρώει τη μπαταρία το Facebook μετά το τελευταίο update, το άφησα μιά φορά να αδειάσει εντελώς (όπου από το 1% μέχρι να σβήσει πήρε 4 ώρες βλέποντας YouTube) και έκτοτε, δεν έχω ούτε αυτό το θέμα. Το τηλέφωνο το έχω 1 χρόνο, δεν είναι καινούριο, για να μην ακούσω και κάτι ανάλογο... Αφήστε το τηλέφωνο να σβήσει εντελώς. Βάλτε το στο δικό του φορτιστή και αφήστε το όλη νύχτα. Την επόμενη μέρα, δουλέψτε το κανονικά και το βράδυ πάλι στο δικό του φορτιστή κι αφήστε το όλη νύχτα. Η μπαταρία κρατάει δύο μέρες, αλλά επειδή δε θέλω τη 2η να τύχει κάτι και να ξεμείνω, το φορτίζω κάθε νύχτα. Όμως, έχει τύχει να το ξεχάσω, ή να λείψω και φτάνει άνετα μέχρι το επόμενο βράδυ.
Neg Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ρε παιδιά, τι λέτε...;;;;!!!! 6S Plus και η μπαταρία κρατάει 2 μέρες. Ανοικτά τα Data & το Wifi όλη μέρα, μιλάω στο τηλέφωνο, Facebook συνέχεια, Messanger & Viber (ομιλία και μηνύματα)... Τι τους κάνετε και κρατάνε 5-7 ώρες;;; Άρχισε να μου τρώει τη μπαταρία το Facebook μετά το τελευταίο update, το άφησα μιά φορά να αδειάσει εντελώς (όπου από το 1% μέχρι να σβήσει πήρε 4 ώρες βλέποντας YouTube) και έκτοτε, δεν έχω ούτε αυτό το θέμα. Το τηλέφωνο το έχω 1 χρόνο, δεν είναι καινούριο, για να μην ακούσω και κάτι ανάλογο... Αφήστε το τηλέφωνο να σβήσει εντελώς. Βάλτε το στο δικό του φορτιστή και αφήστε το όλη νύχτα. Την επόμενη μέρα, δουλέψτε το κανονικά και το βράδυ πάλι στο δικό του φορτιστή κι αφήστε το όλη νύχτα. Η μπαταρία κρατάει δύο μέρες, αλλά επειδή δε θέλω τη 2η να τύχει κάτι και να ξεμείνω, το φορτίζω κάθε νύχτα. Όμως, έχει τύχει να το ξεχάσω, ή να λείψω και φτάνει άνετα μέχρι το επόμενο βράδυ. Ψηλέ ξαναδιάβασε δεν μιλάμε για το Plus το Plus σαφώς και έχει καλύτερη αυτονομία.
Zaytsev Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ψηλέ ξαναδιάβασε δεν μιλάμε για το Plus το Plus σαφώς και έχει καλύτερη αυτονομία. Η γυναίκα μου έχει το απλό 6S. 6 μήνες. Τα ίδια. Όσο καλύτερη κι αν είναι, από 48 ώρες σε 5-7 είναι τραγική διαφορά. Τα ίδια άκουγα όταν είχα το OnePlus, τα ίδια και με το iPhone 4. Νομίζω ότι κάποιοι δεν προσέχουν τη μπαταρία τους, τη φορτίζουν όπως να'ναι, δεν τη γεμίζουν σωστά και για αυτό δεν έχει την αυτονομία που θέλουν. Μπορεί να λένε ότι οι (η)λιθίου δεν έχουν τα προβλήματα των NiMH, αλλά εγώ τηρώ τους ίδιους "κανόνες" και δεν έχω θέματα.
Neg Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Η γυναίκα μου έχει το απλό 6S. 6 μήνες. Τα ίδια. Όσο καλύτερη κι αν είναι, από 48 ώρες σε 5-7 είναι τραγική διαφορά. Τα ίδια άκουγα όταν είχα το OnePlus, τα ίδια και με το iPhone 4. Νομίζω ότι κάποιοι δεν προσέχουν τη μπαταρία τους, τη φορτίζουν όπως να'ναι, δεν τη γεμίζουν σωστά και για αυτό δεν έχει την αυτονομία που θέλουν. Μπορεί να λένε ότι οι (η)λιθίου δεν έχουν τα προβλήματα των NiMH, αλλά εγώ τηρώ τους ίδιους "κανόνες" και δεν έχω θέματα. Κοίτα να δεις εγώ αναφέρομαι σε συνεχή χρήση 5-6 ωρών γιατί πχ εγώ μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ το κινητό εδώ και 6 ώρες με μικρά διαλείμματα. Ίντερνετ μέ δεδομένα και έχω ακόμα 40% δεν είπα ότι δεν κρατάει μπαταρία, αλλά σε συνεχή χρήση δεδομένων δίχως διάλλειμα δεν...
ixthy Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 δυστηχώς γυρησα από το 7άρι στο 6S.. ενώ με το 7άρι είχα κάτι 7-8 ώρες με το 6S με το ζόρι να βγάλω τις 5ώρες. εσάς πόσο βγάζει; Τα δύο κινητά δεν έχουν και μεγάλες διαφορές. Ανεξάρτητα όμως από αυτό γιατί δεν κατεβάζεις ένα δωρεάν μετρητικό app από το appstore; Πχ το battery θα σου πει περίπου πόσο τοις εκατό απόδοση έχει χάσει η μπαταρία σου και ποια είναι τα συνολικά mAh που μπορεί να αποδόσει. Αν η μπαταρία δεν είναι στα καλά της θα στο πει και τότε μια λύση είναι να αλλάξεις μπαταρία στο service ή να κάνεις υπομονή και να πάρεις το 7s ή το 8. Από κει και έπειτα άμα κάνεις gaming απαιτητικό και σου βγάζει 5 ώρες (κάπου τόσο πάει το δικό μου 6s plus) μια χαρά σε βρίσκω. Τώρα πόσο πιο efficient είναι το 7 δεν ξέρω, αλλά μην τρελαίνεσαι κιόλας. Σε λίγο θα βγει το 7s που θα ναι λίγο καλύτερο. Ε και; Όλες αυτές οι διάφορες είναι οριακές.
Neg Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Τα δύο κινητά δεν έχουν και μεγάλες διαφορές. Ανεξάρτητα όμως από αυτό γιατί δεν κατεβάζεις ένα δωρεάν μετρητικό app από το appstore; Πχ το battery θα σου πει περίπου πόσο τοις εκατό απόδοση έχει χάσει η μπαταρία σου και ποια είναι τα συνολικά mAh που μπορεί να αποδόσει. Αν η μπαταρία δεν είναι στα καλά της θα στο πει και τότε μια λύση είναι να αλλάξεις μπαταρία στο service ή να κάνεις υπομονή και να πάρεις το 7s ή το 8. Από κει και έπειτα άμα κάνεις gaming απαιτητικό και σου βγάζει 5 ώρες (κάπου τόσο πάει το δικό μου 6s plus) μια χαρά σε βρίσκω. Τώρα πόσο πιο efficient είναι το 7 δεν ξέρω, αλλά μην τρελαίνεσαι κιόλας. Σε λίγο θα βγει το 7s που θα ναι λίγο καλύτερο. Ε και; Όλες αυτές οι διάφορες είναι οριακές. Αυτές οι εφαρμογές είναι BS, η Apple δεν δίνει στους Developers πρόσβαση σε τέτοιου είδους δεδομένα. Όσοι θέλετε πληροφορίες για τις μπαταρίες εδώ θα τις βρείτε https://www.apple.com/gr/batteries/ 1
sariil Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Έχω το 6s δυο χρόνια τώρα και παίζω το ενεργοβόρο παιχνίδι ingress για 3-4 ώρες, συν τοις άλλοις και μου κρατάει ίσα ίσα όλη τη μέρα. Μπορώ να πω ότι, σε σχέση με τη χρήση που του κάνω, είμαι ευχαριστημένος.
Zaytsev Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Κοίτα να δεις εγώ αναφέρομαι σε συνεχή χρήση 5-6 ωρών γιατί πχ εγώ μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ το κινητό εδώ και 6 ώρες με μικρά διαλείμματα. Ίντερνετ μέ δεδομένα και έχω ακόμα 40% δεν είπα ότι δεν κρατάει μπαταρία, αλλά σε συνεχή χρήση δεδομένων δίχως διάλλειμα δεν... H γυναίκα μου πάντως, έχει παρατηρήσει μεγάλη διαφορά, όταν το φορτίζει στο δικό του φορτιστή, έναντι άλλου, παρόλο που είναι ποιοτικός και σοβαρός (όχι κινεζιά). Επίσης, είχε καλύτερα αποτελέσματα όταν άρχισε κύκλο φόρτισης, όπως κάναμε με τις NiMH κι ας είναι λιθίου η μπαταρία.
carrypizza Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Κουτσα στραβά βγάζει τη μέρα με 3G και wifi με 4-5 ώρες χρήση στις 10-11 ψάχνω για φορτιστή . Άμα έχει ανοικτό το 4g άντε να μου βγάλει 3 ώρες χρήσης
drmanakias Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δεν εχω apple, ουτε καμια διάθεση να ασχοληθώ με διαμαχες apple/android/windows ΑΛΛΑ προσωπικά θεωρώ τραγικό να εχω δώσει ενα μισθό σε ενα smartphone και να κρατά 5-7 ώρες. Δε χωρά στη λογική μου. Φίλε μου ότι κινητό και να πάρεις αν είσαι με δεδομένα και 5 ώρες πάνω από την οθόνη χλωμό να βγάλει περισσότερο ....Συγκεκριμένα κιόλας το 6plus 7 plus έχει μεγαλύτερη αυτονομία από το s7 edge και αλλά με 4000 mah από προσωπική χρήση ... δεν είναι φαν κανενός , ούτε μου αρέσει η 'μικρη' αυτονομία αλλά το βρίσκω λογικό .... αν δοκιμάσεις πάλι να βγάζεις video με οποιαδήποτε ναυαρχίδα και μη εκεί να δεις αυτονομία ....
karaLRS Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Ρε παιδιά, τι λέτε...;;;;!!!! 6S Plus και η μπαταρία κρατάει 2 μέρες. Ανοικτά τα Data & το Wifi όλη μέρα, μιλάω στο τηλέφωνο, Facebook συνέχεια, Messanger & Viber (ομιλία και μηνύματα)... Τι τους κάνετε και κρατάνε 5-7 ώρες;;; Άρχισε να μου τρώει τη μπαταρία το Facebook μετά το τελευταίο update, το άφησα μιά φορά να αδειάσει εντελώς (όπου από το 1% μέχρι να σβήσει πήρε 4 ώρες βλέποντας YouTube) και έκτοτε, δεν έχω ούτε αυτό το θέμα. Το τηλέφωνο το έχω 1 χρόνο, δεν είναι καινούριο, για να μην ακούσω και κάτι ανάλογο... Αφήστε το τηλέφωνο να σβήσει εντελώς. Βάλτε το στο δικό του φορτιστή και αφήστε το όλη νύχτα. Την επόμενη μέρα, δουλέψτε το κανονικά και το βράδυ πάλι στο δικό του φορτιστή κι αφήστε το όλη νύχτα. Η μπαταρία κρατάει δύο μέρες, αλλά επειδή δε θέλω τη 2η να τύχει κάτι και να ξεμείνω, το φορτίζω κάθε νύχτα. Όμως, έχει τύχει να το ξεχάσω, ή να λείψω και φτάνει άνετα μέχρι το επόμενο βράδυ. Δεν ξέρω πως έβγαλες τους κανόνες σου αλλά να αφήνεις μπαταρίες λιθιου να αδειάζουν και να φτάσουν στα ελάχιστα volt μόνο κακό τους κάνεις. Ευτυχώς το έχουν προβλέψει αυτό και σίγουρα το 1% δεν είναι στα ελάχιστα volt. Γενικότερα στα άκρα οι μπαταρίες έχουν καταπόνηση. 1
Zaytsev Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω πως έβγαλες τους κανόνες σου αλλά να αφήνεις μπαταρίες λιθιου να αδειάζουν και να φτάσουν στα ελάχιστα volt μόνο κακό τους κάνεις. Ευτυχώς το έχουν προβλέψει αυτό και σίγουρα το 1% δεν είναι στα ελάχιστα volt. Γενικότερα στα άκρα οι μπαταρίες έχουν καταπόνηση. Τους κανόνες "μου" τους έχω βάλει μέσω χρήσης. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τις μπαταρίες μου και πάντα το ίδιο κάνω. Όσοι ακολοθούν τους "επίσημους" κανόνες, έρχονται εδώ και κάνουν παράπονα ότι δεν κρατάνε πολύ.
karaLRS Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Τους κανόνες "μου" τους έχω βάλει μέσω χρήσης. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τις μπαταρίες μου και πάντα το ίδιο κάνω. Όσοι ακολοθούν τους "επίσημους" κανόνες, έρχονται εδώ και κάνουν παράπονα ότι δεν κρατάνε πολύ. Και ο παππούς μου κάπνιζε δύο πακέτα τσιγάρα την ημέρα και δεν πέθανε τελικά από καρκίνο. Δεν σημαίνει αυτό ότι το τσιγάρο τελικά δεν σκοτώνει. Αυτό εννοώ και για της lipo/liion μπαταρίες. Η επιστήμη λέει ότι όταν κάποιο κελί πέφτει κάτω από κάποια volt τότε καταστρέφετε. 1
Zaytsev Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Η επιστήμη λέει ότι όταν κάποιο κελί πέφτει κάτω από κάποια volt τότε καταστρέφετε. Αυτό δεν αντιτίθεται με αυτό που κάνω. Μπορεί όπως ο ίδιος είπες, το 1% ή το σβήσιμο να γίνεται πριν φτάσει το κελί σε αυτό το κρίσιμο σημείο. Επίσης η επιστήμη λέει, ότι ο παπούς σου είχε μεγάλες πιθανότητες να πεθάνει, όχι 100%. 1
drmanakias Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Είχα το 6s με ελεεινη μπαταρια ,την αλλαξα ( απο ebay) αλλα δεν είδα τρομερη διαφορά . Συνεχόμενη χρήση με data οι 5 ωρες θαυμα είναι .Παντος τωρα Ιανουάριο στα κρύα απο 100% με 10 λεπτα βιντεο και μιση ωρα χρησης έκλεινε απο μπαταρια και ήμουν μόνιμα με power bank.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα