γροσερισοπ Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 δυστηχώς γυρησα από το 7άρι στο 6S.. ενώ με το 7άρι είχα κάτι 7-8 ώρες με το 6S με το ζόρι να βγάλω τις 5ώρες. εσάς πόσο βγάζει;
taslikos Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Χωρίς να το έχω, ξέρω ότι το εφτά βγάζει δυο ώρες περισσότερες από το άλλο.
slk200gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 δυστηχώς γυρησα από το 7άρι στο 6S.. ενώ με το 7άρι είχα κάτι 7-8 ώρες με το 6S με το ζόρι να βγάλω τις 5ώρες. εσάς πόσο βγάζει; εκει ημουν και εγω ,παντως παντα εχει σχεση με την χρηση
najinblue3 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Για τι χρηση μιλαμε? Εγω με το πλας παω μια χαρα, 1.5 μερα ανετα
γροσερισοπ Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Για τι χρηση μιλαμε? Εγω με το πλας παω μια χαρα, 1.5 μερα ανετα σε standby, σε χρήση πόσες βγάζει τι λέει; 1
najinblue3 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Εγω το χρησιμοποιω παρα πολυ λογω μετρο καθημερινα, spotify instagram και τετοια, ειμαι πολυ ικανιποιημενος σε σχεση με το 6 το απλο, τωρα το 7 δεν εχω ιδεα αν ειναι καλυτερα τα πραματα, μια μερα μου βγαζει σιγουρα αλλα ασχολουμαι συνεχεια
slk200gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Εγω το χρησιμοποιω παρα πολυ λογω μετρο καθημερινα, spotify instagram και τετοια, ειμαι πολυ ικανιποιημενος σε σχεση με το 6 το απλο, τωρα το 7 δεν εχω ιδεα αν ειναι καλυτερα τα πραματα, μια μερα μου βγαζει σιγουρα αλλα ασχολουμαι συνεχεια επειδη ειχα και τα δυο αμφιβαλλω πολυ αν εχει διαφορα το ενα με το αλλο και σε χρηση που μιλας μια μερα η ενα 5ωρο δεν το βγαζει με το τιποτα
najinblue3 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μιλαω για 6 απλο - 6s plus η διαφορα για μενα ειναι στο 20% μπορει και παραπανω αλλα δε καθησα να μετρησω να πω αληθεια, τελειως εμπειρικα το λεω
slk200gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μιλαω για 6 απλο - 6s plus η διαφορα για μενα ειναι στο 20% μπορει και παραπανω αλλα δε καθησα να μετρησω να πω αληθεια, τελειως εμπειρικα το λεω συγνωμη νομιζα οτι εγραψες το 6 με το 6s ,ναι το plus βγαζει αρκετα παραπανω
γροσερισοπ Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 επειδη ειχα και τα δυο αμφιβαλλω πολυ αν εχει διαφορα το ενα με το αλλο και σε χρηση που μιλας μια μερα η ενα 5ωρο δεν το βγαζει με το τιποτα το θέμα είναι δεν άλλαξα τίποτα στα settings ρέστορ το ένα από το άλλο έκανα με την μια.. δλδ τα ιδια πράγματα.
slk200gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 το θέμα είναι δεν άλλαξα τίποτα στα settings ρέστορ το ένα από το άλλο έκανα με την μια.. δλδ τα ιδια πράγματα. το 7 δεν το ειχα αλλα φανατζομαι ειναι θεμα διαχειρισεις
isay Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δεν εχω apple, ουτε καμια διάθεση να ασχοληθώ με διαμαχες apple/android/windows ΑΛΛΑ προσωπικά θεωρώ τραγικό να εχω δώσει ενα μισθό σε ενα smartphone και να κρατά 5-7 ώρες. Δε χωρά στη λογική μου.
γροσερισοπ Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δεν εχω apple, ουτε καμια διάθεση να ασχοληθώ με διαμαχες apple/android/windows ΑΛΛΑ προσωπικά θεωρώ τραγικό να εχω δώσει ενα μισθό σε ενα smartphone και να κρατά 5-7 ώρες. Δε χωρά στη λογική μου. γαμησετα φιλε, αλλά αν χτίζεις 5-8 χρόμια ένα οικοσύστημα γύρω από την Apple δύσκολας πας σε android. δοκίμασα ένα S7 αλλά ακόμα πάσχουν από smoothness άσε που έχασα όλα τα sync over wifis, αυτοματισμούς, iclouds ιστορίες, apple tvs τεσπα είμαστε εκτός θέματος.
Neg Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Έχω το 6S, εξαρτάτε πως το χρησιμοποιείς. Όταν χρησιμοποιείς τα δεδομένα στο κινητό, καταναλώνεις πιο γρήγορα μπαταρία απο ότι θα κατανάλωνες σε WiFi. Γιατί; τα κινητά όταν έχουν ασθενές σήμα αυξάνουν την απόδοση της κεραίας προσπαθώντας να φτάσουν μεγαλύτερη εμβέλεια για καλύτερο σήμα, γιαυτό και ζεσταίνεται πολλές φορές όταν είσαι έξω ή πχ χρησιμοποιείς τους χάρτες. Σε Standby άντε να μου φάει 1-2% μετά από 12 ώρες Standby σε WiFi στο σπίτι. Σε Standby δεν έχει θέμα, τώρα με χρήση Wifi ζήτημα να βγάλεις 5 ώρες συνεχής λειτουργίας. Το Plus έχει μεγαλύτερη μπαταρία αλλά μιας και μιλάμε για το απλό, η μόνη λύση είναι μια Battery Case αν το χρησιμοποιείς πολύ με δεδομένα όταν είσαι έξω.
slk200gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 γαμησετα φιλε, αλλά αν χτίζεις 5-8 χρόμια ένα οικοσύστημα γύρω από την Apple δύσκολας πας σε android. δοκίμασα ένα S7 αλλά ακόμα πάσχουν από smoothness άσε που έχασα όλα τα sync over wifis, αυτοματισμούς, iclouds ιστορίες, apple tvs τεσπα είμαστε εκτός θέματος. Βασανιστηκα και εγω για να τα φερω ξανα σε μια ταξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα