drapanakis Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Θελω να εχω πιο γρηγορο ιντερνετ στον παλιο μου (pentium4) υπολογιστη. Θα βοηθουσε η προσθηκη μιας εξωτερικης ταχυτερης καρτας δικτυου (usb) ; εχει usb 1.
Chrisxxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Εξαρτάται πόσο συγχρονίζεις αλλά κατα ενα μεγάλο ποσοστό θα βοηθουσε σιγουρα. 1
drapanakis Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Τι εννοεις ποσο συγχρονιζει ; Δεν πειραζει που ειναι usb 1 η θυρα ; Ποια να διαλεξω, με ποια κριτηρια ;
Chrisxxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Ποσο συγχρονιζει το router σου. Παρε μια 100mbps που να ταιριάζει στη mobo σου. Ωπα ακυρο τώρα το προσεξα οτι προκειται για εξωτερική. Οχι δεν θα δεις διαφορά αφού οτι και να βάλεις θα πεφτει στην ταχύτητα της USB1.0 1
drapanakis Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 To ρουτερ ειναι cyta. Πως ξερω ποια ταιριαζει με τη modo μου ; η μητρικη ειναι η QDI P41865B Καταλαβα.
isay Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μην πετάξεις τα λεφτά σου, κανε οικονομια και υπομονή και αγόρασε ενα αλλο υπολογιστή. Εγω πιστευω οτι το προβλημα ειναι στην επεργαστική ισχύ του υπολογιστή που ειναι πλεον λίγη για τα σημερινά δεδομένα internet. Το πρόβλημα ΔΕΝ ειναι η μεταφορική ικανότητα αλλά οι ανεπαρκείς εργάτες που θα ξεπακετάρουν τα κουτιά και θα τα στοιβάξουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα