Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαναδιαβασε σε τι σχολια απαντησα πιο πισω,πουθενα δεν ανεφερα το Mi5s,μην βγαζετε βιαστηκα και ακυρα συμπερασματα,

Η απουσια αντιπροσωπειας και φυσικα ενδιαμεσων πωλητων/καταστηματων παιζει και αυτο το ρολο του(αρνητικα κυριως)για τον μεσο χρηστη/ενδιαφερομενο.

Επισης οπως αναφερθηκε η ποιοτητα κατασκευης σιγουρα ειναι αναλογη του κοστους.

Τα ειδαμε και στο προηγουμενο Mi5 καλη ωρα

https://www.youtube.com/watch?v=d2jav7UdQtE

Και πρωτου πεταχτει καποιος να πει κατι για το video,μετα το 2;35 περιπου αναφερεται στο εσωτερικο του κινητο και ολως τυχαιως προκυπτει και η κατωτερη ποιοτητα συναρμολογισης.

Αλλο ενα χαζο παραδειγμα που δε λετε να βαρεθειτε να γραφετε καθε φορα σε νηματα της Xiaomi. 

Δε μου λες. Κατι Huawei nexus και κατι HTC των 700 φευγα ευρω που εσπαγαν και αυτα σαν κρακερακια απο τον ιδιο youtuber τα ξεχναμε? Η μηπως οσοι πηρανε Mi5 τους εσπασε τοσο ευκολα και μας το κρυβουνε? Τουλαχιστον η Xiaomi βγηκε ανοιχτα τοτε και τοποθετηθηκε για το ζητημα. Δεν αρνηθηκε οτι κατασκευαστικα ηταν χαμηλης ποιοτητας.

Αλλα το εχω απορια ρε γαμωτο! Σε αντιστοιχα θεματα της Huawei και της HTC δεν εχω δει ποτε επανειλημμενα τα αντιστοιχα bend test του Jerryeverything....

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατι Huawei nexus και κατι HTC των 700 φευγα ευρω που εσπαγαν και αυτα σαν κρακερακια απο τον ιδιο youtuber τα ξεχναμε?

Το θεμα δεν αφορα το Xiaomi mi 6?Τι εχει περισσοτερο νοημα αραγε?Να αναφερουμε το παραπανω κατασκευαστικο προβλημα του Xiaomi Mi 5 ή να αναφερουμε το Nexus 6p και Htc M9?

Επισης μιας και το ανεφερες για τον συγκεκριμενο δες τα συγκριτικα του στο Google pixel και HTC 10 και θα καταλαβεις γιατι δεν αναφερθηκε κατι.

Δεν νομιζω η ποιοτητα κατασκευης και συναρμολογησης του HTC 10 να συγκρινεται με τα περισσοτερα Xiaomi κινητα,ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Αλλα το εχω απορια ρε γαμωτο! Σε αντιστοιχα θεματα της Huawei και της HTC δεν εχω δει ποτε επανειλημμενα τα αντιστοιχα bend test του Jerryeverything....

Να γιατι και επισης να ενα παραδειγμα οταν η Xiaomi ανεβαζει το κοστος παραγωγης(και πωλησης)πως ξαφνικα η ποιοτητα κατασκευης ανεβαινει.

https://www.youtube.com/watch?v=_CZj-l9MJmg

Μα γιατι αραγε το Xiaomi Mi Mix 2 με Snapdragon 835 και 6gb ram να κοστιζει σχεδον 3 φορες ακριβοτερα απο το Xiaomi Mi 6?

http://www.gearbest.com/xiaomi-mi-mix-_gear/

κατι HTC των 700 φευγα ευρω που εσπαγαν και αυτα σαν κρακερακια απο τον ιδιο youtuber τα ξεχναμε?

Οσον αφορα τα Htc ουτως ή αλλως

1)Στην Ελλαδα δεν πουλανε καθολου(αρα δεν υπαρχει και μεγαλο ενδιαφερον για αυτα)

2)Το M9 εκτος της ποιοτητας κατασκευης αν ψαξεις πιο παλια,ειχε φαει κραξιμο παγκοσμιως γενικα σαν κινητο σε σχεση με το προηγουμενο M8.

Δημοσ.

Δεν το θελουμε ρε μαγκα, πως να το κανουμε? Σωνει και καλα δηλαδη? Τι να την κανω την καλυτερη οθονη? Μια χαρα οθονες LCD εχει η Xiaomi και δεν ειμαι κανενας γκαβος για να δω κατι που δε θα καταφερω να το δω με το αλλο. 

Με vodafone δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα με την ελλειψη της 800αρας, τουλαχιστον στα μερη που κινουμαι αλλα και σε αλλα σημεια.

Στα της καμερας που δεν ειναι και κινητρο αγορας συσκευης για εμενα, το Mi5S που ειχα τα πηγαινε περιφημα.

Αδιαβροχοποιηση ε? Οταν την εβαλε η αγαπημενη Sammy καναμε τεμεναδες! Οταν την ειχε χρονια πριν η Sony, κραζαμε.

Γελοιοτητες για να δικαιολογησει τις 750αρες και 800αρες αντιστοιχα.

Και τι παει να πει οτι δεν μπλεκεις με Κινες και εγγυησεις και αλλα τετοια τραγελαφικα οταν ξερουμε ποσο για τα μπαζα ειναι τα εγχωρια service που μπορει να σε βγαλουν εκτος εγγυησης χωρις να φταις η οπως σε service αλλων εταιριων που θεωρουνται "φυσιολογικες" οι βλαβες και δεν τις αναλαμβανουν για επισκευη εντος εγγυησης?

Ρε τραβατε να δωσετε τις περιουσιες σας για κινητα και ας μην εχετε καρτες για αναπαντητες, αγοραστε περσινα και προπερσινα smartphones και αφηστε τους αλλους να περνουν σε προσιτες τιμες οτι γουσταρουν με τα τελευταια τεχνικα χαρακτηριστικα!

Φίλε μου το ξέρεις οτι δεν έχει καμία λογική η άποψή σου έτσι ?

ΔΕΝ σε ενδιαφέρει :

-Η καλύτερη οθόνη

-Η καλύτερη κάμερα

-Η αδιαβροχοποίηση

-Η θύρα jack

-H καλύτερη ποιότητα κατασκευής

-Το καλύτερο λογισμικό

-Η ίδια τιμή

-Η εγγύηση 2 χρόνια αντιπροσωπείας

που έχει το S7 έναντι του mi6 !

To μόνο που αναφέρεις σαν επιχείρημα, είναι ότι το ένα κυκλοφόρησε το 2016 και το άλλο το 2017 !

Λες και αν τα πάρεις σφραγισμένα, έχει σημασία το πότε κυκλοφόρησε το καθένα.

Εντάξει είναι η προσωπική σου άποψη και είναι σεβαστή, αλλά μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι είναι και η σωστή και ότι έχεις και δίκιο !!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το θελουμε ρε μαγκα, πως να το κανουμε? Σωνει και καλα δηλαδη?

Ειπε κανεις οτι πρεπει με το ζορι να αγορασεις τιποτα.(εξακολουθω να μην καταλαβαινω ο πληθυντικος που κολλαει.Εκφραζεις καποια ομαδα ατομων?)

Εγω απαντησα σε συγκεκριμενο πραγμα που γραφτηκε οτι το 1 ετους Galaxy S7 και S7 edge(τα οποια απαξιωσες επειδη ειναι 1 ετους στην αγορα)σε αρκετα πραγματα ειναι καλυτερα απο το φρεσκο Mi6. Δεν ειπα παρε με το ζορι galaxy s7(ή οποιος αλλος ενδιαφερεται για το mi6),ανεφερα πως εχει η κατασταση στην αγορα αυτη την στιγμη μεταξυ των δυο κινητων ειτε μας αρεσει ειτε οχι.

Μια χαρα οθονες LCD εχει η Xiaomi και δεν ειμαι κανενας γκαβος για να δω κατι που δε θα καταφερω να το δω με το αλλο. 

Μια χαρα οθονες εχει αλλα ειναι κατωτερες απο τις αντιστοιχες των S7/s7 edge που αναφερεις και ας ειναι 1 ετους συσκευες

Στα της καμερας που δεν ειναι και κινητρο αγορας συσκευης για εμενα, το Mi5S που ειχα τα πηγαινε περιφημα.

Αν δεν υπαρχει μετρο συγκρισης λογικο ειναι.

Εσενα προσωπικα μπορει να μην σε ενδιαφερει αλλα αρκετο κοσμο τον ενδιαφερει,οταν δεν μπορει να κουβαλαει εξτρα φωτογραφικη μηχανη.

Αδιαβροχοποιηση ε? Οταν την εβαλε η αγαπημενη Sammy καναμε τεμεναδες! Οταν την ειχε χρονια πριν η Sony, κραζαμε.

Γελοιοτητες για να δικαιολογησει τις 750αρες και 800αρες αντιστοιχα.

Ποιες 750αρες και 800αρες?Εμεις μιλαμε με τιμες του σημερα. Δεν αναφερθηκε πουθενα το S8

Και τι παει να πει οτι δεν μπλεκεις με Κινες και εγγυησεις και αλλα τετοια τραγελαφικα οταν ξερουμε ποσο για τα μπαζα ειναι τα εγχωρια service που μπορει να σε βγαλουν εκτος εγγυησης χωρις να φταις η οπως σε service αλλων εταιριων που θεωρουνται "φυσιολογικες" οι βλαβες και δεν τις αναλαμβανουν για επισκευη εντος εγγυησης?

Ναι ολα τα κινητα οταν πανε service

Απο τις 4-5 αγορες smartphones που εχω κανει απο Κινα, ολες ηταν απροβληματιστες και δεν ειχαν το παραμικρο ελαττωμα. Τωρα πας να παρεις Samsung απο το καταστημα της γειτονιας σου και η θα ανατιναζεται η θα εχει ροζ οθονες.

Τωρα το παραπανω ειναι κουβεντα με επιχειρηματα?

Καταρχην το Redmi Note 3 pro πολυ πιθανον να παρει την 7αρα.

Και αν δεν την παρει κλαιν! Για τα λεφτα του εχει και την αναλογη υποστηριξη.

Αν ησουν κατοχος ομως και ησουν σε αυτη την θεση αλλα θα ελεγες για συσκευη των 200ευρω που αγορασες πριν λιγες μερες. Ωραια λογικη παντως αυτη μαρεσει.    ......Για τα λεφτα του εχει αναλογη υποστηριξη....

Δηλαδη η Motorola που το Moto G4 plus ειναι ηδη με Android 7(και πολυ πιθανο να παρει και την επομενη)ειναι κοροιδα που τις δινουν ε?

Ρε τραβατε να δωσετε τις περιουσιες σας για περσινα και προπερσινα smartphones και αφηστε τους αλλους να περνουν σε προσιτες τιμες οτι γουσταρουν με τα τελευταια τεχνικα χαρακτηριστικα!

Αλλα ειπαμε εμεις ολοι(?)δινουμε περιουσιες για προπερσινα κινητα(?).

Για όσους φορτίζουν το κινητό τους το βράδυ και τατυτόχρονα χρησιμοποιούν τα ακουστικά πριν κοιμηθούν για μουσική ο μοναδικός αν φορτίζεις παράλληλα.

Εχουν ηδη βγει ανταπτορες για την θυρα usb με 1 εξοδο για την φορτιση του κινητου και μια για την θυρα ακουστικων.

Καλα παιδια, χεστηκαμε για τα S7 και τα S7 edge σας!!! Εχουν κλεισει χρονο πλεον και τα τρωνε σιγα σιγα τα ψωμια τους!

Οποτε μιλαμε για την Xiaomi μονιμως θα πεταχτουν 4-5 γραφικοι και θα μας λενε για το S7 edge και την τωρινη τιμη του. Εγω θελω καινουριο smartphone, δε θελω ουτε διετιας ουτε πενταετιας και γι αυτο υπαρχουν η Xiaomi και η OnePlus, για να αγοραζουμε σε προσιτες τιμες καινουριες ναυαρχιδες!

Παντως ακρως αστειο αυτο με τα ψωμια των S7 και S7 edge και τα κινητα(?)5ετιας. :lol: :lol:

Δημοσ.

Ρε παιδια οποιος παει να παρει day one οποιοδηποτε κινητο εννοειται πως ειναι χειροτερο vfm απο περσυνο μοντελο.

Και γω xiaomi γουσταρω αλλα μην βγαζουμε και το s7 αχρηστο. Οταν το mi6 πεσει σε τιμη τοτε ναι θα ειναι μια καλη οικονομικη εναλλακτικη. Αλλα οποιος προτιμησει σημερα σε αυτα τα χρηματα να παρει το mi6 εναντι καποιας περσυνης ναυαρχιδας θεωρω πως εκανε κακη επιλογη εκτος εαν ειναι τοσο βαρυς χρηστης πια που ουτε ο 821 δεν του ειναι αρκετος... 

Δημοσ.

Samsung Galaxy S7 edge vs Mi 6, ειναι καλύτερο το Mi?? :lol: :lol:

You%20cannot%20be%20serious.jpg?itok=4Gb

Ενώ το να συγκρίνεις ένα κινητό που κυκλοφορεί με ένα άλλο το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει είναι σοβαρότερο. :P

Δημοσ.

Ενώ το να συγκρίνεις ένα κινητό που κυκλοφορεί με ένα άλλο το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει είναι σοβαρότερο. :P

Καλημέρα σας!

Παραπάνω άλλοι χρήστες άρχισαν να το συγκρίνουν και παράθεσα την γνώμη μου σε αυτούς.

Άλλωστε δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης μεταξύ τους.

• Like 1
Δημοσ.

Ξαναδιαβασε σε τι σχολια απαντησα πιο πισω,πουθενα δεν ανεφερα το Mi5s,μην βγαζετε βιαστηκα και ακυρα συμπερασματα,

Η απουσια αντιπροσωπειας και φυσικα ενδιαμεσων πωλητων/καταστηματων παιζει και αυτο το ρολο του(αρνητικα κυριως)για τον μεσο χρηστη/ενδιαφερομενο.

Επισης οπως αναφερθηκε η ποιοτητα κατασκευης σιγουρα ειναι αναλογη του κοστους.

Τα ειδαμε και στο προηγουμενο Mi5 καλη ωρα

https://www.youtube.com/watch?v=d2jav7UdQtE

Και πρωτου πεταχτει καποιος να πει κατι για το video,μετα το 2;35 περιπου αναφερεται στο εσωτερικο του κινητο και ολως τυχαιως προκυπτει και η κατωτερη ποιοτητα συναρμολογισης.

Η μη ύπαρξη φυσικών καταστημάτων υπάγετε στο "Νέα επιχειρησιακά μοντέλα" κάνε τον κόπο και διάβασε το άρθρο που παραθέτω, αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά να ενημερωθείς, είναι πολύ κατατοπιστικό.

Η μη ύπαρξη φυσικών καταστημάτων το 2017 που κατά κανόνα, στον δυτικό κόσμο, κάνουμε τις περισσότερες αγορές online, δεν είναι απαραίτητα αρνητικό πράγμα. Αν τα φυσικά καταστήματα, οι φωτεινές πινακίδες σε κεντρικά σημεία μεγάλων πόλεων και η τοποθέτηση προϊόντων σε τηλεοπτικές σειρές και κινηματογράφο ανεβάζει την τιμή στο διπλάσιο να μου λείπει το βύσσινο. Προτιμώ με τα ρέστα να πάρω μερικά Moto G4 play και να τα πετάξω σε ένα συρτάρι, έτσι και μου κάτσει στραβή με το κύριος κινητό και καθυστερήσει το service ξετυλίγω ένα Moto G4.

Όσο για το στράβωμα στο βίντεο, να θυμηθούμε λίγο ότι κατά καιρούς περίπου τα ίδια αποτελέσματα (ίσως όχι τόσο δραματικά αλλά σημαντικά ώστε να καταστρέψουν την συσκευή) είχαν Apple, HTC και Nexus συσκευές, πολύ ακριβότερες από τα Xiaomi

Δημοσ.

Η μη ύπαρξη φυσικών καταστημάτων υπάγετε στο "Νέα επιχειρησιακά μοντέλα" κάνε τον κόπο και διάβασε το άρθρο που παραθέτω, αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά να ενημερωθείς, είναι πολύ κατατοπιστικό.

Η μη ύπαρξη φυσικών καταστημάτων το 2017 που κατά κανόνα, στον δυτικό κόσμο, κάνουμε τις περισσότερες αγορές online, δεν είναι απαραίτητα αρνητικό πράγμα. Αν τα φυσικά καταστήματα, οι φωτεινές πινακίδες σε κεντρικά σημεία μεγάλων πόλεων και η τοποθέτηση προϊόντων σε τηλεοπτικές σειρές και κινηματογράφο ανεβάζει την τιμή στο διπλάσιο να μου λείπει το βύσσινο. Προτιμώ με τα ρέστα να πάρω μερικά Moto G4 play και να τα πετάξω σε ένα συρτάρι, έτσι και μου κάτσει στραβή με το κύριος κινητό και καθυστερήσει το service ξετυλίγω ένα Moto G4.

Όσο για το στράβωμα στο βίντεο, να θυμηθούμε λίγο ότι κατά καιρούς περίπου τα ίδια αποτελέσματα (ίσως όχι τόσο δραματικά αλλά σημαντικά ώστε να καταστρέψουν την συσκευή) είχαν Apple, HTC και Nexus συσκευές, πολύ ακριβότερες από τα Xiaomi

Μπορεί να διαφωνώ συχνά μαζί σου αλλά στο τελευταίο θα συμφωνήσω, αυτά τα Bending βίντεο είναι απλά ανούσια και τραγικά ανεξαρτήτου εταιρίας, για ποιον λόγο να πάρεις να λυγίσεις το Smartphone σου; Μία ηλίθια μόδα βίντεο που έκανε ο καραγκιόζης του Unboxtherapy ο οποίος από τότε πλασάρει καθαρή διαφήμιση.

Δημοσ.

Πρέπει να καταλάβετε πως το να πάρετε το hardware, να το συναρμολογήσετε και να του περάσετε το android, ΔΕΝ σημαίνει πως όλα θα λειτουργούν σωστά και θα αξιοποιείτε το 100% των δυνατοτήτων της συσκευής. Γι'αυτό και οι τιμές της xiaomi είναι πιο μικρές από τους "μεγάλους" της αγοράς μιας και ξοδεύουν πολύ πολύ λιγότερα για έρευνα και ανάπτυξη. Δεν είπε κανείς πως δεν είναι "τίμια" αγορά ένα xiaomi, αλλά να είμαστε και λίγο ...προσγειωμένοι ως προς τις απαιτήσεις μας. Αν μια συσκευή των 200-300 ευρώ ήταν εξίσου καλή με μία των 800-900, να είστε σίγουροι πως όλοι θα έτρεχαν να την αγοράσουν!

μήπως είναι πιο μικρές γιατί δεν έχει Service, δεν έχει διαφημίσεις σε champion League, δεν έχει φυσική παρουσία;

Για όσους φορτίζουν το κινητό τους το βράδυ και τατυτόχρονα χρησιμοποιούν τα ακουστικά πριν κοιμηθούν για μουσική, βίντεο κλπ (που δεν νομίζω να είναι μικρό σαν ποσοστό για εμάς τους Έλληνες που δεν έχουμε ένα κάρο συσκευές multimedia για να περνάει η ώρα)

αν και δεν ξέρω τι κάνει ο καθένας πριν κοιμηθεί μου φαίνεται χαζό να βάζω ακουστικά και να βλέπω βίντεο στο YouTube και να φορτίζω. αν θέλω να δω ένα βίντεο έχει μεγάφωνο η συσκευή. φόρτιση το βάζω όταν κοιμηθώ και το έχω και 1-2 μέτρα πιο δίπλα.

...nope! Δεν γίνεται και δεν μπορεί η xiaomi και η κάθε xiaomi να ασχοληθεί με λεπτομέρειες στο design ή στο software.

νομίζω ότι το miui είναι απόδειξη ότι ασχολείται και μάλιστα πολύ. έχει απίστευτα features που τα ψαχνεις με κυαλι σε άλλα TouchWiz, ios κλπ.

Επίσης να ρωτήσω όποιον έχει εμπειρία με τη συγκεκριμένη εταιρεία: Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η κάμερα ή η υποδοχή για ακουστικά. Από software όμως πως τα πάει η Xiaomi; Είναι χρηστικό το skin; Έχει τακτικές ενημερώσεις; Είναι αυτό που λέμε smooth η εμπειρία ή τρώει σκαλώματα; Κάνει σωστή διαχείριση της μνήμης και γενικά των πόρων; Αυτά με ενδιαφέρουν πολύ περισότερο από τα specs και τα νούμερα σε ένα χαρτί. Γιατί δε λέει τίποτα το να του βάλουν Core i7 με 16 giga RAM αν το skin είναι τόσο κακογραμμένο που να το πιάνει "λόξυγγας" κάθε φορά που κάνω scroll.

εχω το mi5 που πήρα μετά από δύο χρόνια με το mi4.

το miui που έχει αναβαθμίζετε σε stable ανά 2 μήνες και σε developer ανά βδομάδα μέσω του ota Update.

stock το launcher είναι σαν iPhone. εγώ του έχω βάλει nova launcher prime.

στα menu του μέσα κρύβονται απίστευτα feature.

dual space. μπορεις να εχεις δύο viber, δύο facebook κλπ.

silent hours με πρόγραμμα και ποιες κλήσεις να περνάνε.

one hand mode

κλείδωμα εφαρμογών με αποτύπωμα.

equalizer για ακουστικά, ηχείο κλπ

firewall για να επιτρέπεις ποιες εφαρμογές θες να συνδέονται

άπειρα themes

child mode

Και το κερασάκι στην τούρτα το πολύ καλό sync με mi cloud. τα σώζει όλα στο cloud και όταν κάνεις factory reset ή πας σε νέο xiaomi τα περνάει όλα με την μια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...