Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@Antretng

Καλό αυτό που λες και πολύ ενδιαφέρον. Θα ψάξω στο youtube καμμια παροσυσίαση του MiUi γιατί με μπρίζωσες!

Επίσης δεν ξέρω πόσους από εδώ μέσα ενδιαφέρει αλλά ένας κολλητός μου πριν από κανένα δίμηνο προτίμησε ένα Elephone από το Xiaomi γιατί (όπως μου είπε - δεν το επιβεβαίωσα) η τελευταία είχε από τις υψηλότερες τιμές στα επίπεδα ακτινοβολίας. Το μοντέλο μάλιστα που ήθελε ήταν εκτός των "ασφαλών" ορίων που έχουν τεθεί. Όποιον τον ενδιαφέρει ας του ρίξει μια ματιά...

Δημοσ.
Αδερφε κανενα κολλημα. Μιλαμε για το mi6 και κρινεις τη καμερα με βαση το redmi note 2. Και ναι σε καμια περιπτωση δεν χρησιμοποιω το κινητο για σοβαρες φωτογραφιες (ακομα και οταν ειχα το nexus 5x).

Οσον αφορα τα αλλα, απο τη στιγμη που μου λες οτι η 512 mb Ram δεν κλεινει εφαρμογες δεν εχω κατι να σου απαντησω...

Εγώ δεν ανάφερα πουθενά την κάμερα του mi6. Μπορεί να έχει την καλύτερη κάμερα του κόσμου. Δεν το ξέρω δεν με νοιάζει. Εγώ σχολίασα για την δική μου μπαχατελα επειδή πολλά παιδιά νωρίτερα έλεγαν ότι γενικά τα xiaomi δεν έχουν καλή κάμερα και ότι με το software δεν τα πάνε καλα. Οπότε είπα να πω την εμπειρία μου και εγώ σαν χρήστης xiaomi.Ομως όπως γίνεται σε κάθε θέμα με κινητά πλέον αντί να δείτε και μια αντίθετη γνώμη κράζετε. Ο άλλος λέει ότι δεν ξέρω να χρησιμοποιώ το software. Για το ότι ζεματάει κανένα σχόλιο. Σε λίγο θα μου πείτε ότι το κρατάω λάθος

Όταν λοιπόν εγώ σαν χρήστης βλέπω ότι κινητό με κορυφαία για την εποχή του specs μαλακιζεται,ενώ τα παλαιότερα κινητά που είχα δεν είχαν θέμα έχω το δικαίωμα να μπω και να πω την γνώμη μου σε ένα θέμα. Εκτός αν επειδή το θέμα αφορά συγκεκριμένο κινητό πρέπει να αναλωνομαστε σε σχόλια του τύπου αααα τι όμορφο κινητό και να σταματάμε εκει.

Δημοσ.

@Antretng

Καλό αυτό που λες και πολύ ενδιαφέρον. Θα ψάξω στο youtube καμμια παροσυσίαση του MiUi γιατί με μπρίζωσες!

Επίσης δεν ξέρω πόσους από εδώ μέσα ενδιαφέρει αλλά ένας κολλητός μου πριν από κανένα δίμηνο προτίμησε ένα Elephone από το Xiaomi γιατί (όπως μου είπε - δεν το επιβεβαίωσα) η τελευταία είχε από τις υψηλότερες τιμές στα επίπεδα ακτινοβολίας. Το μοντέλο μάλιστα που ήθελε ήταν εκτός των "ασφαλών" ορίων που έχουν τεθεί. Όποιον τον ενδιαφέρει ας του ρίξει μια ματιά...

Αμα ειναι εκτος οριων δεν μπορει να κυκλοφορησει ευρωπη. Για ποια συσκευη μιλας;

Οσον αφορα την elephone, εχε υποψιν οτι οσο πιο μικρη εταιρεια τοσο πιο ψευτικα μπορει να ειναι τα νουμερα που δινει. (πχ κατι doogee ειχαν γινει ρεζιλι που βαπτιζαν τη μπαταρια 2500 και τελικα ηταν 2000 με κολλημενο απλα ενα αυτοκολλητο 2500 απο πανω)

Εγώ δεν ανάφερα πουθενά την κάμερα του mi6. Μπορεί να έχει την καλύτερη κάμερα του κόσμου. Δεν το ξέρω δεν με νοιάζει. Εγώ σχολίασα για την δική μου μπαχατελα επειδή πολλά παιδιά νωρίτερα έλεγαν ότι γενικά τα xiaomi δεν έχουν καλή κάμερα και ότι με το software δεν τα πάνε καλα. Οπότε είπα να πω την εμπειρία μου και εγώ σαν χρήστης xiaomi.Ομως όπως γίνεται σε κάθε θέμα με κινητά πλέον αντί να δείτε και μια αντίθετη γνώμη κράζετε. Ο άλλος λέει ότι δεν ξέρω να χρησιμοποιώ το software. Για το ότι ζεματάει κανένα σχόλιο. Σε λίγο θα μου πείτε ότι το κρατάω λάθος

Όταν λοιπόν εγώ σαν χρήστης βλέπω ότι κινητό με κορυφαία για την εποχή του specs μαλακιζεται,ενώ τα παλαιότερα κινητά που είχα δεν είχαν θέμα έχω το δικαίωμα να μπω και να πω την γνώμη μου σε ένα θέμα. Εκτός αν επειδή το θέμα αφορά συγκεκριμένο κινητό πρέπει να αναλωνομαστε σε σχόλια του τύπου αααα τι όμορφο κινητό και να σταματάμε εκει.

Αδερφε εσυ μου ειπες οτι εχω κολλημα. Αν θες να σχολιασεις φυσικα και εισαι ελευθερος να το κανεις. Αλλα μην λες εμενα κολλημενο επειδη σου απαντησα για κατι που γενικα ισχυει, οτι τα τελευταια χρονια εχει μεγαλη βελτιωση η xiaomi στη καμερα.

Δημοσ.

Εγώ δεν ανάφερα πουθενά την κάμερα του mi6. Μπορεί να έχει την καλύτερη κάμερα του κόσμου. Δεν το ξέρω δεν με νοιάζει. Εγώ σχολίασα για την δική μου μπαχατελα επειδή πολλά παιδιά νωρίτερα έλεγαν ότι γενικά τα xiaomi δεν έχουν καλή κάμερα και ότι με το software δεν τα πάνε καλα. Οπότε είπα να πω την εμπειρία μου και εγώ σαν χρήστης xiaomi.Ομως όπως γίνεται σε κάθε θέμα με κινητά πλέον αντί να δείτε και μια αντίθετη γνώμη κράζετε. Ο άλλος λέει ότι δεν ξέρω να χρησιμοποιώ το software. Για το ότι ζεματάει κανένα σχόλιο. Σε λίγο θα μου πείτε ότι το κρατάω λάθος Όταν λοιπόν εγώ σαν χρήστης βλέπω ότι κινητό με κορυφαία για την εποχή του specs μαλακιζεται,ενώ τα παλαιότερα κινητά που είχα δεν είχαν θέμα έχω το δικαίωμα να μπω και να πω την γνώμη μου σε ένα θέμα. Εκτός αν επειδή το θέμα αφορά συγκεκριμένο κινητό πρέπει να αναλωνομαστε σε σχόλια του τύπου αααα τι όμορφο κινητό και να σταματάμε εκει.

φιλε μου καλυτερα σταματα να μιλας γιατι οσο παει λες οτι ναναι!!!! 

1)απο ποτε το redmi note 2prime ειναι κορυφαίο στα χαρατιριστικα?? ειναι μεσαία κατηγορία απο την αρχη κυκλοφοριας του!!!

2) ο αλλος σου απαντησε οτι δεν ξερεις να λειτουργείς σωστα το software miui για αυτο και δεν εχεις ειδοποιήσεις στο viber η οπουδήποτε αλλου!!  και μου λες οτι τα 512ραμ κανουνε καλυτερη δουλεια!!!  

βαλε της εφαρμογες να τρεχουν στο παρασκήνιο και επελεξε να μην της κλείνει το συστημα οταν ειναι κλειστη η οθονη!!! και οταν μπαινεις στην μπαταρια μην τρεχεις και διορθώνεις αυτα που σου προτείνει γιατι παλι θα σου ακυρωσει της εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκήνιο και παλι δεν θα εχεις ειδοποιησεις!!!

3) τι σχεση εχει να δωσεις την άποψή σου για την καμερα στο νημα του mi6 για το τι βγαζει redmi note 2???

με την ιδια λογική εγω στο νημα του s8 να λεω οτι ειμαι κάτοχος του galaxy j5 και εχει χαλια καμερα!!!δεν στεκι απλα!!!

4)στο s3 μου εγραφες για custom rom και τετοια στο rdn 2 prime εχεις βαλει την τελευταία global για να εχεις το κεφαλι ήσυχο!!!           

Δημοσ.

Έφτασε τα 110 ποστ το νήμα. Αυτό και μόνο κάτι λέει...Αξιόλογη συσκευή φυσικά και θα ειναι! Στο οτι δεν είναι συσκευές για χρήση 100% τα Xiaomi out of the box πιστεύω θα συμφωνησουμε και οι δύο πλευρές. Δύσκολη βέβαια δεν είναι η παραμετροποίηση . Δεν παύουν όμως να προσφέρουν πολύ περισσότερα από ότι ο ανταγωνισμός στα ίδια λεφτά. Και αυτό είναι πιστεύω και το σημαντικότερο κριτήριο. Λίγη έως αρκετή δουλίτσα στο software xiaomi και θα τα πας πάρα πολύ καλα.!!!

• Like 2
Δημοσ.

Έφτασε τα 110 ποστ το νήμα. Αυτό και μόνο κάτι λέει...Αξιόλογη συσκευή φυσικά και θα ειναι! Στο οτι δεν είναι συσκευές για χρήση 100% τα Xiaomi out of the box πιστεύω θα συμφωνησουμε και οι δύο πλευρές. Δύσκολη βέβαια δεν είναι η παραμετροποίηση . Δεν παύουν όμως να προσφέρουν πολύ περισσότερα από ότι ο ανταγωνισμός στα ίδια λεφτά. Και αυτό είναι πιστεύω και το σημαντικότερο κριτήριο. Λίγη έως αρκετή δουλίτσα στο software xiaomi και θα τα πας πάρα πολύ καλα.!!!

Well said sir...

Δημοσ.

Καλα παιδια, χεστηκαμε για τα S7 και τα S7 edge σας!!! Εχουν κλεισει χρονο πλεον και τα τρωνε σιγα σιγα τα ψωμια τους! Αντε θα παρουν βαρια βαρια και την επομενη εκδοση Android και τελος! Ως εκει!!! Τουλαχιστον η ψωροxiaomi θα αναβαθμιζει το MIUI για μια τριετια εκαστος και θα δωσει στις ναυαρχιδες της και την τελευταια εκδοση Android οποια και αν ειναι αυτη.

Οποτε μιλαμε για την Xiaomi μονιμως θα πεταχτουν 4-5 γραφικοι και θα μας λενε για το S7 edge και την τωρινη τιμη του. Εγω θελω καινουριο smartphone, δε θελω ουτε διετιας ουτε πενταετιας και γι αυτο υπαρχουν η Xiaomi και η OnePlus, για να αγοραζουμε σε προσιτες τιμες καινουριες ναυαρχιδες! Σε οποιον δεν αρεσουν ας σκασουνε τις 900αρες τους για ροζουλες οθονες και τα “εκρηκτικα” smartphones τους η ας αγοραζουν περσυνα τηλεφωνα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Το σιγουρο ειναι οτι τα σπεκς ειναι εντυπωσιακα.  Το θεμα ειναι οτι πανω απο 300 ευρω για συσκευη χωρις εγγυηση και χωρις b20 σε εποχη που πλεον τα specs εχουν ξεφυγει απο το τι χρειαζεται μια συσκευη(note 4x με 625 τρεχει απροβληματιστα) δεν νομιζω να αξιζουν. Αν εχει μια καλη καμερα και το φερει και infoquest σε καλη τιμη τοτε ναι θα ειναι καλη περιπτωση. 

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω όπως και άλλες συσκευές της Xiaomi έτσι και το Mi6 θα έχει global έκδοση με υποστήριξη της Β20. Και επίσης φυσικά και καλό είναι όσοι πιστοί το τσιμπήσουν να περιμένουν κάνα 4-6μηνο να ξεφουσκώσει και η τιμή. Γιατί στην αρχή το βλέπω να 400αριζει για εμάς εδώ Ελλαδα. Όταν θα φτάσει τα 250-280€ θα είναι ένα πάρα πολύ καλό deal. Πχ εγω πήρα το mi5 220€ μετά από 5μηνες από την κυκλοφορία του...

Δημοσ.

Καλα παιδια, χεστηκαμε για τα S7 και τα S7 edge σας

Οποτε μιλαμε για την Xiaomi μονιμως θα πεταχτουν 4-5 γραφικοι και θα μας λενε για το S7 edge και την τωρινη τιμη του. Εγω θελω καινουριο smartphone, δε θελω ουτε διετιας ουτε πενταετιας

Η αληθεια ποναει δυστηχως. Βλεπεις το ''παλιο'' S7 και S7 edge απο τωρα γνωριζουμε οτι εχει

καλυτερη οθονη(panel,αναλυση)απο το εν λογω Xiaomi

ασυρματη φορτιση

αδιαβροχοποιηση

καλυτερη καμερα(ειδικα σε αυτο και στην οθονη ασχολιαστο πραγματικα)

θυρα ακουστικων

εγγυηση αντιπροσωπειας και οχι αγορα απο κινεζικο καταστημα

και το S7 edge σιγουρα καλυτερη μπαταρια

Τελικα το 1 ετους S7 και S7 edge(δεν καταλαβαινω τι εννοεις με τα περι 2ετιας και 5ετιας), περαν απο τον επεξεργαστη και την ram μαλλον σε ολα τα αλλα δειχνει απο τωρα καλυτερο για τον μεσο χρηστη και μαλιστα δεν χρειαζεται να μπλεξει με αγορα απο Κινα.

Αρα οχι δεν συμφωνουν ολοι με αυτη την νοοτροπια που εκφραζεις παραπανω.

Τουλαχιστον η ψωροxiaomi θα αναβαθμιζει το MIUI για μια τριετια εκαστος και θα δωσει στις ναυαρχιδες της και την τελευταια εκδοση

Εγω βλεπω οι κατοχοι Note 3 pro τωρα που ηρθε στην Ελλαδα με τουμπανα specs(στα χρηματα αυτα)και απο περιμενουν για την τελευταια επισημη εκδοση του Android 7. Τα περι αναβαθμισεων που λες δεν ξερω απο που προκυπτουν.

Η Oneplus ειναι τελειως διαφορετικη φιλοσοφια και αυτο φαινεται και απο τις τιμες που πουλαει τα κινητα της και την ποσοτητα σε σχεση με Xiaomi.

• Like 2
Δημοσ.
χωρίς 800άρα ας το χαρούν οι Κινέζοι και εκείνοι που δεν τους ενδιαφέρει η εγγύησή & mobile internet...

πάντως για 360 δολάρια άπλα τούμπανο και προβλέπω θα σκίσει από μπαταρία

• Like 1
Δημοσ.

γιατι φιλε μου το opo3 εχει καλυτερη καμερα απο το mi5s ας πουμε??

Ξαναδιαβασε σε τι σχολια απαντησα πιο πισω,πουθενα δεν ανεφερα το Mi5s,μην βγαζετε βιαστηκα και ακυρα συμπερασματα,

How can Chinese companies offer great specs at such low prices?

Οικονομίες κλίμακας

Χαμηλό εργατικό κόστος (ιδίως στο Software κομμάτι που στην δύση οι μισθοί είναι πολύ υψηλότεροι)

Νέα επιχειρησιακά μοντέλα (Ότι παράγεις πωλείται αμέσως, μηδενικό κόστος μάρκετινγκ με εκμετάλλευση των social media, fan brand loyalty κτλπ)

Και γλυτώνουν και 1$ από το R&D

Η απουσια αντιπροσωπειας και φυσικα ενδιαμεσων πωλητων/καταστηματων παιζει και αυτο το ρολο του(αρνητικα κυριως)για τον μεσο χρηστη/ενδιαφερομενο.

Επισης οπως αναφερθηκε η ποιοτητα κατασκευης σιγουρα ειναι αναλογη του κοστους.

Τα ειδαμε και στο προηγουμενο Mi5 καλη ωρα

https://www.youtube.com/watch?v=d2jav7UdQtE

Και πρωτου πεταχτει καποιος να πει κατι για το video,μετα το 2;35 περιπου αναφερεται στο εσωτερικο του κινητο και ολως τυχαιως προκυπτει και η κατωτερη ποιοτητα συναρμολογισης.

Δημοσ.

Αδερφε εσυ μου ειπες οτι εχω κολλημα. Αν θες να σχολιασεις φυσικα και εισαι ελευθερος να το κανεις. Αλλα μην λες εμενα κολλημενο επειδη σου απαντησα για κατι που γενικα ισχυει, οτι τα τελευταια χρονια εχει μεγαλη βελτιωση η xiaomi στη καμερα.

Το κολλημα που σου ειπα εγω ηταν επειδη απο το πρωτο μου ποστ,ολοι μου την πεσατε για την καμερα ενω πουθενα δεν ειπα κατι για την καμερα του mi6.Ειπα καθαρα οτι το δικο μου ειχε χειροτερη καμερα απο ενα παλαιοτερο κινητο που ειχα με λιγοτερα mp.Δεν ανεφερα καν οτι επειδη το δικο μου εχει χαλια καμερα θα εχει και το mi6.Απλα ειπα να σχολιασω στο θεμα με βαση τα προηγουμενα σχολια που ελεγαν οτι τα xiaomi γενικα δεν πανε καλα στην καμερα.Ετσι ως κατοχος ενος μοντελου xiaomi ειπα την γνωμη μου για την καμερα του.

Η λεξη κολλημα ηταν επειδη ολοι λεγατε για την καμερα και κανεις δεν σχολιασε τις υπερθερμανσεις κλπ.

φιλε μου καλυτερα σταματα να μιλας γιατι οσο παει λες οτι ναναι!!!! 

1)απο ποτε το redmi note 2prime ειναι κορυφαίο στα χαρατιριστικα?? ειναι μεσαία κατηγορία απο την αρχη κυκλοφοριας του!!!

2) ο αλλος σου απαντησε οτι δεν ξερεις να λειτουργείς σωστα το software miui για αυτο και δεν εχεις ειδοποιήσεις στο viber η οπουδήποτε αλλου!!  και μου λες οτι τα 512ραμ κανουνε καλυτερη δουλεια!!!  

βαλε της εφαρμογες να τρεχουν στο παρασκήνιο και επελεξε να μην της κλείνει το συστημα οταν ειναι κλειστη η οθονη!!! και οταν μπαινεις στην μπαταρια μην τρεχεις και διορθώνεις αυτα που σου προτείνει γιατι παλι θα σου ακυρωσει της εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκήνιο και παλι δεν θα εχεις ειδοποιησεις!!!

3) τι σχεση εχει να δωσεις την άποψή σου για την καμερα στο νημα του mi6 για το τι βγαζει redmi note 2???

με την ιδια λογική εγω στο νημα του s8 να λεω οτι ειμαι κάτοχος του galaxy j5 και εχει χαλια καμερα!!!δεν στεκι απλα!!!

4)στο s3 μου εγραφες για custom rom και τετοια στο rdn 2 prime εχεις βαλει την τελευταία global για να εχεις το κεφαλι ήσυχο!!!           

1)Οκ μεσαια κατηγορια.Δηλαδη με 8 πυρηνες επεξεργαστη και 2γιγα μνημη ειναι φυσιολογικο να μην τρεχει το whatsapp και το viber(τις αναφερω σαν τυχαιες εφαρμογες που κανω καθημερινη χρηση,διοτι εχω και σε αλλες θεμα αλλα δεν ασχολουμαι);;;;;

2)Το οτι δεν ξερω να χρησιμοποιω σωστα το κινητο μου ειναι τραγικο μονο που το λετε.Οτι κινητο ειχα δεν ειχε κανενα θεμα αλλα στο xiaomi μαλλον ξεχασα να το ρυθμιζω.Οι εφαρμογες που αναφερω τρεχουν ολες στο παρασκηνιο και ειναι ρυθμισμενες να μην κλεινουν και δεν τρεχω καμια παπατζα για διορθωσεις της συσκευης.Επισης επειδη ειναι η δουλεια μου τετοια και περναω καθημερινα λογισμικα σε κινητα και οχι μονο,δεν θελω αποψεις για το αν ξερω να ρυθμιζω την συσκευη.Δεν ειμαι κανενας χακερας ή προγραμματιστης αλλα δεν ειμαι νεουδι στο android.

3)Το ξαναλεω οτι πουθενα δεν ανεφερα οτι επειδη το δικο μου δεν τραβαει καλες φωτο,το ιδιο χαλια θα ειναι το mi6.Απλα το ανεφερα σαν εμπειρα σε xiaomi συσκευη.Μαλλον πρεπει να το πω πολλες φορες μπας και το καταλαβεις.

4)Εχω δοκιμασει και custom στο redmi.Στο θεμα διαχειρησης μνημης μαλακιζεται.

Δεν συνεχιζω αλλο το offtopic.Μια γνωμη ειπα να γραψω αλλα επεσαν ολα τα fanboys.Μην κανετε καν τον κοπο να απαντησετε δεν θα σχολιασω αλλο.Απλα χαρειτε την νεα σας συσκευη που μεχρι και την θυρα ακουστικων εβγαλε για να θυμισει μηλο.

Δημοσ.

Η αληθεια ποναει δυστηχως. Βλεπεις το ''παλιο'' S7 και S7 edge απο τωρα γνωριζουμε οτι εχει

καλυτερη οθονη(panel,αναλυση)απο το εν λογω Xiaomi

ασυρματη φορτιση

αδιαβροχοποιηση

καλυτερη καμερα(ειδικα σε αυτο και στην οθονη ασχολιαστο πραγματικα)

θυρα ακουστικων

εγγυηση αντιπροσωπειας και οχι αγορα απο κινεζικο καταστημα

και το S7 edge σιγουρα καλυτερη μπαταρια

Τελικα το 1 ετους S7 και S7 edge(δεν καταλαβαινω τι εννοεις με τα περι 2ετιας και 5ετιας), περαν απο τον επεξεργαστη και την ram μαλλον σε ολα τα αλλα δειχνει απο τωρα καλυτερο για τον μεσο χρηστη και μαλιστα δεν χρειαζεται να μπλεξει με αγορα απο Κινα.

Αρα οχι δεν συμφωνουν ολοι με αυτη την νοοτροπια που εκφραζεις παραπανω.

Εγω βλεπω οι κατοχοι Note 3 pro τωρα που ηρθε στην Ελλαδα με τουμπανα specs(στα χρηματα αυτα)και απο περιμενουν για την τελευταια επισημη εκδοση του Android 7. Τα περι αναβαθμισεων που λες δεν ξερω απο που προκυπτουν.

Η Oneplus ειναι τελειως διαφορετικη φιλοσοφια και αυτο φαινεται και απο τις τιμες που πουλαει τα κινητα της και την ποσοτητα σε σχεση με Xiaomi.

Δεν το θελουμε ρε μαγκα, πως να το κανουμε? Σωνει και καλα δηλαδη? Τι να την κανω την καλυτερη οθονη? Μια χαρα οθονες LCD εχει η Xiaomi και δεν ειμαι κανενας γκαβος για να δω κατι που δε θα καταφερω να το δω με το αλλο. 

Με vodafone δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα με την ελλειψη της 800αρας, τουλαχιστον στα μερη που κινουμαι αλλα και σε αλλα σημεια.

Στα της καμερας που δεν ειναι και κινητρο αγορας συσκευης για εμενα, το Mi5S που ειχα τα πηγαινε περιφημα.

Αδιαβροχοποιηση ε? Οταν την εβαλε η αγαπημενη Sammy καναμε τεμεναδες! Οταν την ειχε χρονια πριν η Sony, κραζαμε.

Γελοιοτητες για να δικαιολογησει τις 750αρες και 800αρες αντιστοιχα.

Και τι παει να πει οτι δεν μπλεκεις με Κινες και εγγυησεις και αλλα τετοια τραγελαφικα οταν ξερουμε ποσο για τα μπαζα ειναι τα εγχωρια service που μπορει να σε βγαλουν εκτος εγγυησης χωρις να φταις η οπως σε service αλλων εταιριων που θεωρουνται "φυσιολογικες" οι βλαβες και δεν τις αναλαμβανουν για επισκευη εντος εγγυησης?

Απο τις 4-5 αγορες smartphones που εχω κανει απο Κινα, ολες ηταν απροβληματιστες και δεν ειχαν το παραμικρο ελαττωμα. Τωρα πας να παρεις Samsung απο το καταστημα της γειτονιας σου και η θα ανατιναζεται η θα εχει ροζ οθονες. Πλακα μας κανεις?

Πιο αξιοπιστες εχουν γινει οι συσκευες των 400 ευρω της Κινας απο αυτες του χιλιαρικου!

Καταρχην το Redmi Note 3 pro ειναι μια mid range συσκευη και ειναι πολυ πιθανον να παρει την 7αρα. Καθολου απιθανο να πηδηξουν μια εκδοση android και να πανε στην επομενη. Και αν δεν την παρει κλαιν! Για τα λεφτα του εχει και την αναλογη υποστηριξη. Περα ομως απο τις εκδοσεις android που ουσιαστικα δεν προσφερουν κατι το ιδιαιτερα καινουριο και σε εμφανιση αλλα και "under the hood", τα xiaomi εχουν updates της Miui για μια τριετια εκαστος. Εν τω μεταξυ η Miui ειναι τοσο πληρης και εχει τοσα features που δεν χρειαζεται καν να αναβαθμιστει το android καθεαυτο γιατι απλουστατα η Miui εχει λειτουργιες που αλλοι τις βαζουν τωρα η θα βαλουν σε επομενα updates. σε τελευταια αναλυση δεν σου αρεσει η Miui? Βαλε καποια αλλη custom. Μπορεις να το κανεις αυτο στο Samsung χωρις να γραψει ο Knox και χωρις να χασεις την εγγυηση? Στην Xiaomi και στην One Plus παντως μπορεις!

Και ολα αυτα μου τα συγκρινεις με το Redmi Note 3 των 200 ευρω αρχικη και με το S7 των 800 ευρω αρχικη?

Ρε τραβατε να δωσετε τις περιουσιες σας για κινητα και ας μην εχετε καρτες για αναπαντητες, αγοραστε περσινα και προπερσινα smartphones και αφηστε τους αλλους να περνουν σε προσιτες τιμες οτι γουσταρουν με τα τελευταια τεχνικα χαρακτηριστικα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...