Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ ωραιο και φανταστικο κινητο... μεχρι που ανεφεραν 3350mah. Καπου εκει σταμάτησα να ασχολουμαι. Ενα κινητο powerhouse θελει και ενα σοβαρο powersource. Περίμενα σιγουρα 4λιτρη μπαταρια οπως εχουν κανει σε ολα τα αλλα μοντελα τους που εχουν και λιγοτερες απαιτησεις. 

Κριμα κριμα κριμα... θα κοιταξω για 1+5 πλεον. Ισως του χρονου ή σε κανα Mi Max 2 να τα ξαναπουμε με την Xiaomi.

Δεν λέω πως ειναι άσχημη η μπαταρία του, αλλα δεν ειναι αυτο που θα επρεπε. Το ιδιο βεβαια ισχυει και για το G6 - S8

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί δεν το κατέχει η Xiaomi?? :P

Όχι. Η ποιότητα και οι λεπτομέρειες συμβαδίζουν με τις τιμές της.

• Like 1
Δημοσ.

Μια εμφανής απουσία, σημείο των καιρών είναι αυτή της θύρας ακουστικών, την οποία αντικαθιστά η USB Type-C θύρα.

What The Hell ρε Xiaomi ???  :mad:

Περίμενα λίγο περισσότερα πράγματα + που φοράς και Snapdragon 835 !!

Ελπίζω τουλάχιστον να εφτιαξες την ποιότητα ήχου ηχογράφησης - μην είναι σαν το Redmi Note 4 που ηχογραφεί τρομερά απαίσια και ειδικά σε συναυλίες που peakάρει κατά διαόλου !!!

Δημοσ.

Δυστυχως η ξαομι εχει πολυ κατωτερες καμερες απο τον ανταγωνισμο. Προσωπικα με διαφερει περισσοτερο η καμερα παρα η ονομαστική ταχύτητα επεξεργαστη.

• Like 1
Δημοσ.

Έγω προσωπικα΄με το redmi note 3 snap και μετα απο τα τοπ Ν8,808,1020,930,950 η κάμερα του είναι άθλια..εξίσου αθλια όμως είναι και του galaxy a5 2017 της γυναίκας μου..!!!Αρα το θέμα κάμερας δεν μου λεέι και πολλά...Όλα χάλια είναι...ΘΑ συμφωνήσω με τον φίλο οτι αν ειχαν την σταμπα samsung πάνω θα είχαν διπλή τιμή και ξεχνάνε οτι και η samsung δεν εχει μεγάλη διαφορα απο την ΚΙΝΑ...μην τρωτε το κουτοχορτο της διαφημισεις...Απο την στιγμη που το λειτουργικο ειναι ιδιο το μονο που ενδιαφερει ειναι το Hardware...Οσο καλυτερο hardware με μικροτερη τιμη ,παντα θα ειναι καλύτερο...Η Apple λογο IOS παίζει αλλου μπάλα,όπως και η Microsoft..!!!

Καμία σχέση. Για να υποστηρίξει την κάμερα ή σαμσουνγκ ή η Σόνυ έχουν επενδύσει πολλά εκατομμύρια για την ανάπτυξη κάποιων αλογοριθμων. Μπορεί η σιαομι να έχει την ίδια κάμερα ή και καλύτερη και να είναι η μέρα με τη νύχτα. Η σιαομι φτιάχνει τουμπανασυσκευες αλλά τα σπεκς σε σχέση με την πραγματικότητα δεν λένε τίποτα. Για αυτό και πουλάει φτηνά. Συναρμολογεί απλά. Σε αντίθεση κάποιοι άλλοι επενδύουν στην βελτίωση του λειτουργικού. Για αυτό και πουλάνε ακριβά στην αρχή. Για αυτό είναι βλακεία να πας και να πάρεις ναυαρχίδα μόλις βγει. Πας και παίρνεις τώρα το σαμσουνγκ s7 με 400€ και σε πραγματική λειτουργία συνολικά είναι καλύτερο από τη νέα ναυαρχίδα της σιαομι.

Δημοσ.

Καμεραρες δλδ τα Xiaomi

Καμεραρες,οθοναρες,ποιοτητα κατασκευης,εγγυηση.

Υπαρχει λογος που η Huawei εφτασε εδω που ειναι σημερα και γιατι οι τιμες της διαφερουν τοσο απο την Xiaomi.

Δημοσ.

- Γυαλίνο υλικό δαχτυλο-γρατζουνομαγνήτης ( καταραμένη samsung που το έκανες μόδα ) ? check

- Αφαίρεση headphone jack ? check

- Μικρή οθόνη ? check

Παρά τα εντυπωσιακά speccs του, το note 4 που έχω τώρα μου φαίνεται καλύτερη επιλόγή. Πιο σημαντικό θεωρώ τα τρία ανωτέρω χαρακτηριστικά παρά τον SD 835. Θα ανοίξει το FB και το insomnia 0,2 δευτερόλεπτα νωρίτερα, χ"#$ηκε η φοράδα στο αλώνι.

Πάντως, πέρα από τις προσωπικές μου προτιμήσεις, η τιμή σε συνδυασμό με τα speccs αυτά είναι εντυπωσιακή. Να βλέπουν μερικοί και να μαθαίνουν

• Like 2
Δημοσ.

Το ότι η AAPL έχει θέση ψηφοφορίας στην SIG δεν σου λέει τίποτα έτσι; Πραγματικά αυτό το κόμπλεξ κάποιον προβληματικών απορώ πότε θα τελειώσει, άρθρο για Xiaomi Mi 6 αμέσως ψάχνετε αφορμή να κράξετε Apple λες και η AAPL έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό της Xiaomi και της είπε "βγάλε την θύρα αλλιώς σε αγοράζω".

Φτάνει, σαν μικρά παιδιά και τους καθυστερημένους φιλάθλους κάνετε κάποιοι κάποιοι. Μπαίνουμε να διαβάσουμε κάτι καινούριο και ψάχνετε να αρχίζετε την βλακία.

Δεν σχολιάζω καν την τελευταία κυριολεκτικά μαλακία που γράψατε.

Μα και που σχολιάζεις δεν βλέπω να προσφέρεις κάτι στη συζήτηση. Το B.SIG υπήρχε και πριν το 2015 που μπήκε η aapl. Μέχρι τότε πιστοποιήθηκαν αρκετά πρότυπα bluetooth. Μήπως να σου έκανε εντύπωση που μπήκε μόλις πριν 2 χρόνια; Food for thought.

Από εκεί και πέρα, μιας και η aapl είναι σε θέση ισχύος στην αγορά, διαμορφώνει trends. Ένα από αυτά είναι και η αφαίρεση του headphone jack. Ένα κινητό με headphone jack, μπορεί να χρησιμοποιήσει ΚΑΙ ενσύρματα ακουστικά ΑΛΛΑ ΚΑΙ ασύρματα. Ένα χωρίς το συγκεκριμένο jack, μπορεί να χρησιμοποιήσει ΜΟΝΟ ασύρματα. Διακρίνεις καμία διαφορά aapl fanboy; Πήγαινε παίξε με τις μετοχές σου τώρα.

ΥΓ Φιλική συμβουλή: Μην περιμένεις να σε πάρουν στα σοβαρά με αυτά που γράφεις

• Like 2
Δημοσ.

Για τον φίλο Cell.

Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση αλλά οφείλουμε το BT5 στην Apple που μπήκε στο SIG το 2015;

Μήπως το ανέπτυξε και μόνη της;

Έλεος με την παραπληροφόρηση!!!

Καλοκαίρι του 2016 βγήκε το 5 συγκεκριμένα.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως εγω σαν κατοχος Xiaomi redmi note 2 prime δεν μπορω να πω και τα καλυτερα.Η καμερα του ειναι στην καλυτερη μετρια και γενικα η συσκευη παρουσιαζει θεματακια στο λογισμικο και στην λειτουργια της.Το galaxy s3 που ειχα σε ολα(εκτος της ταχυτητα εννοειται) και στην γενικη εμπειρια χρησης ηταν πολυ καλυτερο.

Το κινητο θεματος τουμπανακι φαινεται απλα θα συμφωνησω και εγω οτι δεν ειναι μονο τα specs.

ΥΓ 

Εχω δυο powerbank xiaomi και την action και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Απλα στα κινητα δεν.Μονο specs.

Δημοσ.

Ν8,808,1020,930,950 

αυτά φίλε δεν τα φτάνει κανένας σε κάμερα. :P (κάτοχος 808) και άσε τι λέει το κάθε (πληρωμένο) review.

Τέλος πάντων (σχεδόν) όλοι σήμερα sony αισθητήρες αγοράζουν που έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία. Επειδή πρόσφατα μελέτησα το θέμα διεξοδικά κατέληξα ότι μια χαρά είναι οι κάμερες στα xiaomi συγκρίσιμες με τον ανταγωνισμό στα ίδια χρήματα (λίγο πάνω λίγο κάτω). 

Οποιος θέλει να το δει αναλυτικότερα μπορεί να το κάνει σε site με εργαλεία σύγκρισης παράλληλης παρατήρησης όπως αυτό και ΑΦΟΥ κανονικοποιήσει την ανάλυση στην μικρότερη των συγκρινόμενων (πχ αν ένα είναι 20, άλλο 13, άλλο 12, να τα δει όλα resize στα 20 να καταλάβει μεταξύ τους πιο τραβάει καλύτερα). Αν δεν κανονικοποιήσεται σε κοινή (προς τα κάτω ανάλυση) και δεν καταλαβαίνεται τι χρειάζεται αυτό μην προχωράτε. 

Να προσέξετε 

- σε καλό φως

- σε λίγο φως

τα texture, sharpening χρώματα, noise reduction. 

Να λάβετε υπ' όψη σας (ειδικά στο χαμηλό φως) το iso του κάθε κινητού. Για παράδειγμα το iphone με is κρατάει πιο χαμηλό το iso στο σκοτάδι και για αυτό πετυχαίνει καλύτερα αποτελέσματα ενώ στο καλό φως αυτή η υπεροχή μπορεί να μην είναι εμφανής. 

Υπάρχουν βέβαια και παράμετροι που δεν αναλύονται καλά εδώ όπως τα χιλιοστά του φακού (με ενοχλούν οι υπερευρυγώνιοι) και άλλα πολλά αλλά τελος πάντων είναι κάτι ως εργαλείο. Υπάρχουν και άλλα τέτοια με περισσότερα και φτηνότερα κινητά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...