MrLifeguard Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Καλά και άγια τα xiaomi και εγω το redmi note 3 pro εχω αλλα η κάμερα τους ειναι πολύ κακή ειδικά οπου δεν εχει καλό φωτισμό , τώρα με το συγκεκριμένο δεν ξέρω αλλα και παλι εχω τις επιφυλάξεις μου οσο αφορά την κάμερα Εαν βελτιωσει το software τοτε θα δουμε καλα αποτελεσματα γιατι μεχρι τωρα υστερουσε παρολο που το hardware ηταν καλο!
Ablaoublas_542 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 ΟΧΙ ΡΕ XIAOMI ΤΗΝ 3.5ΑΡΑ.. Ελεος το ξεραμε οτι εχουν κολλημα να αντιγραφουν apple αλλα οχι και τα κακα της... 8
Yeroplatanos Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Αυτο να αφαιρουν τη θυρα ακουστικων δεν το καταλαβαινω.τουλαχιστον τα πεερισσοτερα android δεν ακολουθησαν. 1
Antretng Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Και τελικα ουτε 800αρα σε αντιθεση με οσα φημολογοντουσαν...
Antretng Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Καλά και άγια τα xiaomi και εγω το redmi note 3 pro εχω αλλα η κάμερα τους ειναι πολύ κακή ειδικά οπου δεν εχει καλό φωτισμό , τώρα με το συγκεκριμένο δεν ξέρω αλλα και παλι εχω τις επιφυλάξεις μου οσο αφορά την κάμερα Το Redmi note 3 pro εχει ισως μια απο τις χειροτερες καμερες απο κινητα της xiaomi που κυκλοφορουν σημερα. Σε redmi 3s, 4, 4x, mi4c, mi5, mi5s, note 4 και note 4x ειναι σαφεστατα καλυτερα τα πραγματα. Εικαζω οτι το mi6 θα εχει αξιοπρεπη καμερα. 2
Cell_7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Πόσο κακό μπορεί να κάνει η Apple στην εξέλιξη των τεχνολογιών; Δεν ξέρω, ρώτα το Bluetooth 5.0 που βγήκε χάρης στην καταπίεση της Apple και φέρει συνδεσμολογία με 2 ηχεία ταυτόχρονα, 4x range, 8x bandwidth κ.α. Κακιά apple, γιατί μας καταπιέζεις να παρατάμε τα καλώδια για καλύτερες ασύρματες τεχνολογίες; 1
Ablaoublas_542 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω, ρώτα το Bluetooth 5.0 που βγήκε χάρης στην καταπίεση της Apple και φέρει συνδεσμολογία με 2 ηχεία ταυτόχρονα, 4x range, 8x bandwidth κ.α. Κακιά apple, γιατί μας καταπιέζεις να παρατάμε τα καλώδια για καλύτερες ασύρματες τεχνολογίες; Εννοεις samsung μηπως? Μιας που το πρωτο κινητο με bt 5 ειναι το s8? Και το bt ειναι πολυ "μεγαλυτερο" απο τα smartphones και σιγουρα ουδεμια σχεση εχει με τις αποφασεις της apple. Ποσο προβατα πια.. 11
Fil_X Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Ας πάει να μοιάζει και με πατάτα αν έχει τον συνδυασμό όλων και μας αρέσει θα το πάρουμε,αμάν ποια μας τα έχετε πρήξει με το "μοιάζει σαν". Καταραμένη Apple με την type-c είπαμε να αντιγράφουμε τα καλά αλλά όχι και τα κάκιστα! 1
keysmith Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μια εμφανής απουσία, σημείο των καιρών είναι αυτή της θύρας ακουστικών, την οποία αντικαθιστά η USB Type-C θύρα. What!?! Και συ τέκνον Βρούτε!; (Tu quoque, fili!) μαύρο στο μοντέλο (βλέπουμε μια μαύρη τρύπα, τόσο μαύρο) μέχρι να την ξαναφέρεις...
Daydream Nation Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω, ρώτα το Bluetooth 5.0 που βγήκε χάρης στην καταπίεση της Apple και φέρει συνδεσμολογία με 2 ηχεία ταυτόχρονα, 4x range, 8x bandwidth κ.α. Κακιά apple, γιατί μας καταπιέζεις να παρατάμε τα καλώδια για καλύτερες ασύρματες τεχνολογίες; Δωξατο θεο που υπαρχει και η appl και έδωσε το bt5 στο iPhone 7 αλιως ακόμα με το bt4.1 θαιταν μερικοι, μερικοί Δεν ξέρω, ρώτα το Bluetooth 5.0 που βγήκε χάρης στην καταπίεση της Apple και φέρει συνδεσμολογία με 2 ηχεία ταυτόχρονα, 4x range, 8x bandwidth κ.α. Κακιά apple, γιατί μας καταπιέζεις να παρατάμε τα καλώδια για καλύτερες ασύρματες τεχνολογίες; Δωξατο θεο που υπαρχει και η appl και έδωσε το bt5 στο iPhone 7 αλιως ακόμα με το bt4.1 θαιταν μερικοι, μερικοί Δεν ξέρω, ρώτα το Bluetooth 5.0 που βγήκε χάρης στην καταπίεση της Apple και φέρει συνδεσμολογία με 2 ηχεία ταυτόχρονα, 4x range, 8x bandwidth κ.α. Κακιά apple, γιατί μας καταπιέζεις να παρατάμε τα καλώδια για καλύτερες ασύρματες τεχνολογίες; Δωξατο θεο που υπαρχει και η appl και έδωσε το bt5 στο iPhone 7 αλιως ακόμα με το bt4.1 θαιταν μερικοι, μερικοί 1
Questioner Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω, ρώτα το Bluetooth 5.0 που βγήκε χάρης στην καταπίεση της Apple και φέρει συνδεσμολογία με 2 ηχεία ταυτόχρονα, 4x range, 8x bandwidth κ.α. Κακιά apple, γιατί μας καταπιέζεις να παρατάμε τα καλώδια για καλύτερες ασύρματες τεχνολογίες; Ναι. Εδώ και 18 χρόνια από την ίδρυση του SIG την Apple περίμεναν η Ericsson, η Intel, η Nokia, η Toshiba και η ΙΒΜ να τους πιέσει. Είναι προφανές ότι δεν έχεις ιδέα ότι η ενσύρματη τεχνολογία ήταν, είναι και (ίσως) θα είναι πάντα πιο αξιόπιστη από την ασύρματη. Βγάλε τα aapl γυαλάκια σου και δες καθαρά. 11
CAPgeo1979 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Έχω αλλάξει πολλά τηλέφωνα τον τελευταίο καιρό από nexus 6p μέχρι s7 edge κατέληξα σε κάτι πιο φτηνό στο Mi max και διαπιστώνω πως αν είχε το λογότυπο της Samsung επάνω από 230 θα έκανε 400+ όσον αφορά τις ομοιότητες πάνω κάτω γίνετε τις αντιγραφής το κάγκελο!!!! Τώρα ευτυχώς που υπάρχουν εταιρίες σαν την xiaomi για να χαλαρώσουν samsung κλπ εταιρίες με τις τιμές.. εγώ προσωπικά παρόλο που είχα Apple παλαιότερα και με δεσμευαν σε κάποια πράγματα μάλλον το επόμενο τηλέφωνο μου θα είναι iphone το πέρνεις ακριβά αλλά έχει αξία μεταπώλησης το s8 κάνει 820 και σε ένα χρόνο το πέρνεις 480...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δωξατο θεο που υπαρχει και η appl και έδωσε το bt5 στο iPhone 7 αλιως ακόμα με το bt4.1 θαιταν μερικοι, μερικοί Δωξατο θεο που υπαρχει και η appl και έδωσε το bt5 στο iPhone 7 αλιως ακόμα με το bt4.1 θαιταν μερικοι, μερικοί Δωξατο θεο που υπαρχει και η appl και έδωσε το bt5 στο iPhone 7 αλιως ακόμα με το bt4.1 θαιταν μερικοι, μερικοί Πως ακριβώς θα είχε bt5 το iphone 7 τη στιγμή που η έκδοση 5 κυκλοφόρησε τον Δεκέμβρη? Πως ακριβώς θα είχε bt5 το iphone 7 τη στιγμή που η έκδοση 5 κυκλοφόρησε τον Δεκέμβρη? Πως ακριβώς θα είχε bt5 το iphone 7 τη στιγμή που η έκδοση 5 κυκλοφόρησε τον Δεκέμβρη? 12
haHa Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω, ρώτα το Bluetooth 5.0 που βγήκε χάρης στην καταπίεση της Apple και φέρει συνδεσμολογία με 2 ηχεία ταυτόχρονα, 4x range, 8x bandwidth κ.α. Κακιά apple, γιατί μας καταπιέζεις να παρατάμε τα καλώδια για καλύτερες ασύρματες τεχνολογίες; To Bluetooth 5.0 που ανακοινώθηκε τον Ιουνιο 2016(σχεδιασμός 1-2 χρόνια πιο πριν) βγηκε χαρης στην καταπιεση της Apple που τοτε ειχε στην αγορα κινητα με 3.5 jack ενω αλλες εταιρειες ηδη διεθεταν κινητα χωρις jack;; Βγαλε τα apple γυαλια σου για να δεις καθαρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα