Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S7 ή OnePlus 3T;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Mε το oneplus X δεν είχα συναντήσει καποιο προβλημα με τελωνειο btw(1,5χρονο πριν),υπάρχει περιπτωση να σκαλωσει τώρα και να πληρώσω παραπανω?

(απευθειας παραγγελια απο oneplus)

Επισης,είχε καποιος εμπειρια επισκευης/εγγυησης να μου πει για την εμπειρία του?

Τελωνείο όχι έχει ευρωπαϊκές αποθήκες/αντιπροσωπεία

• Like 2
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από Πολωνία έρχεται, για την εγγύηση. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=445307

Mε το oneplus X δεν είχα συναντήσει καποιο προβλημα με τελωνειο btw(1,5χρονο πριν),υπάρχει περιπτωση να σκαλωσει τώρα και να πληρώσω παραπανω?
(απευθειας παραγγελια απο oneplus)
Επισης,είχε καποιος εμπειρια επισκευης/εγγυησης να μου πει για την εμπειρία του?

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα έπαιρνα το s7 για 3 σημαντικούς λόγους.

Την οθόνη υψηλής ανάλυσης 

Την εγγύηση 

Τιμή

Συμφωνώ με τους πιο πάνω, το S7 ίσως είναι το πιο VFM κινητό αυτήν την στιγμή με μόλις 400€

Δημοσ.

Και το 1+3T εχει εγγυηση ,ερχετε σπιτι courier σε καποιο προβλημα , επειδη περασαν απο τα χερια μου S7 edge και oneplus 3T θα ελεγα να παρεις το δευτερο ,

θα επελεγα το s7 μονο για την καμερα και τιποτε αλλο, οχι οτι απο το 3Τ δεν ειναι καλη ,απλα απο το s7 δεν παιζετε , οσο για την οθονη οταν ειχα το edge εβαλα την οθονη απο 1440 x 2560 pixels σε FHD και δεν ειδα καμια διαφορα ,δεν ξερω ,ισως να περασαν και τα χρονια και να μην βλεπω καλα 

Εγω παντως ψηφιζω 1+3Τ δαγκωτο 

• Like 1
Δημοσ.

Ελα ρε παιδια πριν αναμεσα σε αυτα τα δυο η επιλογη για oneplus ηταν επειδη ηταν σε πιο χαμηλη τιμη τωρα στα 410 ευρω το s7 δεν νομιζω πως υπαρχει δίλημμα...

• Like 1
Δημοσ.

Όποιο και απο τα δύο να πάει δεν είναι λάθος επιλογή,πολύ αξιόπιστα τηλέφωνα.Αυτό που μπορεί να συγκριθεί είναι το μέγεθος της οθόνης  όπου ειναι 5,5 του one plus και 5,1 του samsung.

Δημοσ.

Για να μην ανοιξω αλλο topic,Ανάμεσα σε αυτά τα 2,ομως  DUAL SIM, ποιό και γιατί?

Επίσης,αλλο ενδιαφέρον dual sim ,στα ίδια χρήματα και φτηνότερο?

Exω το s7(single sim),ειμαι ultra ικανοποιημένος και ειδικά μετά το update σε nougat.

Τώρα θέλω να κάνω ενα δώρο και αναρωτιέμαι μήπως μου ξεφευγει καποια ενδιαφερουσα επιλογή.

Ο ανθρωπος αναφερει το dual sim S7 και του λενε να παρει S7 λογω της καλυτερης εγγυησης?

Ρε παιδια ελεος δηλαδη,διαβαστε τα προηγουμενα post μην γραφετε οτι να ναι

Δημοσ.

Στο S7 dual sim θα ελεγα οχι προσωπικα γιατι δεν το καλυπτει η αντιπροσωποια εδω (Dual sim δεν ερχονται ευρωπη καν) , οποτε αν πας εκει σε πιθανο σερβις θα εισαι στα χερια του καταστηματος που θα πρεπει να το στειλει στην χωρα που αγοραστηκε

η smartech (αντοιοπροσωοια) δεν ανακαμβανει ουτε καν επισκευη επι πληρωμη τον dual sim , απο την αλλη το oneplus 3T ναι μεν θα το στειλεις εξω αλλα θα βγαλεις ακρη αρκετα πιο γρηγορα

Πήρα τηλ να το επιβεβαιώσω γιατι μου έκανε εντύπωση,κυρίως το "ουτε με πληρωμή",και ειναι όντως έτσι.

:wacko:

• Moderators
Δημοσ.

Πήρα τηλ να το επιβεβαιώσω γιατι μου έκανε εντύπωση,κυρίως το "ουτε με πληρωμή",και ειναι όντως έτσι.

:wacko:

Δεν εισάγεται καν στην Ευρώπη επίσημα από αυτούς το δικαρτο οπότε δεν το αναλαμβάνουν (διαφορετική μητρική πχ που δεν μπορούν να εισάγουν)

Για αυτούς είναι σαν να τους πας κινητό άλλης εταιρίας εφόσον δεν το φέρνουν επίσημα

Δημοσ.

Και εγώ είμαι στο ίδιο δίλημμα με τον φίλο . Πρώην κάτοχος nexus 5 απόλαυσα το Android μετά από χρόνια ios.Τωρα βέβαια πάλι κάτοχος ios συσκευής iphone 6 πολύ καλό τηλέφωνο δεν έχω κάποιο πρόβλημα απλά θέλω να αλλάξω και σκέφτομαι ανάμεσα στα δύο τηλεφωνα έλεγα για το xiaomi mi6 αλλά δεν ξέρω δεν είναι και το πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο που υπάρχει έτσι δεν είναι σε σχέση με αυτά τα δύο;

Έχω βρει το oneplus 3t 380€ από τα γνωστά κινεζοκαταστηματα αλλά δισταζω να προχωρήσω στην αγορά λόγω τελωνείου .

Δημοσ.

Πιστέψε με δεν με νοιάζει καθόλου όσα προϊόντα και εάν έχω αγοράσει δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ποτέ και σε κάποια η είχε η δεν είχε εγγύηση ένα και αυτό ήταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...