ziaba Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 σε σχέση με την Samsung είναι καλύτερη σε αυτό τον τομέα, εδώ το σ8 βγήκε με την 7 ενώ το 3 έχει ήδη την 7.1.1 αλλά ακόμη και να σε παρατήσει η εταιρία μπορείς εύκολα χωρίς να χάσεις εγγύηση να βάλεις ότι θέλεις στο 3 αν είναι 7 ή 7.1.1 δεν έχει πολύ σημασία ο κώδικάς ασφάλειάς μετράει η sammy δίνει επίσημα κάθε μήνα πατσάκι ασφάλειάς αμέσως μετά την google σε ναυαρχίδες της για 2 έτη
leo066 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 φυσικά και έχει σημασία, η 7 είναι η πρώτη έκδοση με αρκετά bugs που διορθώνονται στις επόμενες αν είναι 7 ή 7.1.1 δεν έχει πολύ σημασία ο κώδικάς ασφάλειάς μετράει η sammy δίνει επίσημα κάθε μήνα πατσάκι ασφάλειάς αμέσως μετά την google σε ναυαρχίδες της για 2 έτη
arma1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Κωδικα ασφαλειας καθε μηνα δεν δινει η samsung , η να το πω καλυτερα δεν το περνουν αμεσως ολα τα samsung, εξαρτατε απο την χωρα προελευσης ,μπορει να υπαρχει καθυστερηση ακομη και τριων-τεσσαρων μηνων
Fulgore Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλό για Social Media (έχει να κάνει η δουλειά μου με αυτά, οπότε με νοιάζει να βγάζει ωραίες φωτογραφίες και βίντεο), να κρατάει όσο το δυνατόν περισσότερο η μπαταρία του και να μην κολλάει το λειτουργικό (προέρχομαι από Nexus 5 που εδώ και τρία χρόνια δεν κόλλησε ποτέ και έχω καλομάθει). Σε μπαταρια και λειτουργικο το Oneplus3t κανει παρτυ σε σχεση με το S7 δεν διαφωνει κανεις σε αυτο. Μονο στις φωτογραφιες ειναι που υστερει απο αυτα που ζητας σε σχεση με το S7,που εκει η samsung ειναι φοβερη,βεβαια και με το Oneplus3t θα την κανεις την δουλεια σου δεν ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες. Τα ζυγιζεις και διαλεγεις. Κωδικα ασφαλειας καθε μηνα δεν δινει η samsung , η να το πω καλυτερα δεν το περνουν αμεσως ολα τα samsung, εξαρτατε απο την χωρα προελευσης ,μπορει να υπαρχει καθυστερηση ακομη και τριων-τεσσαρων μηνων Εμ ετσι μπραβο. Και την Android 7 εκδοση η samsung αρχες Γεναρη ξεκινησε να την δινει και ορισμενοι εφτασαν μεχρι τον Απριλιο για να την παρουν. 1
overpower Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 την μακροχρόνια υποστήριξή την κρίνουμε από τις προηγούμενές συσκευές όχι απ την τωρινές ή περσινές ... η oneplus πάντως δεν έχει δείξει καλή διαγωγή σ αυτόν τον τομέα από τότε που είναι στην αγορά ... εδώ ούτε το 2 δεν πήρε επίσημα οτα nougat αν δεν κάνω λάθος ...οπότε όχι για μακροχρόνια άλλα γενικά για απλή υποστήριξή δεν μπορούμε να συζητήσουμε Επειδή φαίνεται ότι μάλλον δεν γνωρίζεις, τα one και x δεν είχαν από την αρχή oxygenos οπότε για αυτό τα άφησαν στην άκρη. Πιο παλιά είχαν πει ότι για τα 3 και 3τ θα βγάζουν stable κάθε μήνα και beta κάθε 2 εβδομάδες και μέχρι τώρα φαίνεται πως το τηρούν (Σήμερα βγήκαν και καινούργιες beta)
ziaba Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Κωδικα ασφαλειας καθε μηνα δεν δινει η samsung , η να το πω καλυτερα δεν το περνουν αμεσως ολα τα samsung, εξαρτατε απο την χωρα προελευσης ,μπορει να υπαρχει καθυστερηση ακομη και τριων-τεσσαρων μηνων αν βιάζεσαι κατεβάζεις το επίσημο update και το περνάς χειροκίνητα απο recovery δεν περιμένεις οτα Επειδή φαίνεται ότι μάλλον δεν γνωρίζεις, τα one και x δεν είχαν από την αρχή oxygenos οπότε για αυτό τα άφησαν στην άκρη. Πιο παλιά είχαν πει ότι για τα 3 και 3τ θα βγάζουν stable κάθε μήνα και beta κάθε 2 εβδομάδες και μέχρι τώρα φαίνεται πως το τηρούν (Σήμερα βγήκαν και καινούργιες beta) και? επειδή δεν ήταν oxygen δικαιολογείται να μην πάρει αναβάθμισή android και να πεθάνει για την εταιρία.... ? άλλο τι έχουν πει ότι θα κάνουν θα θα θα ..... και άλλο τι γινόταν τα προηγούμενά χρονιά.... νομίζω αυτό μετράει για να μιλήσουμε περί μακροχρόνιας (για να θεωρηθεί έτσι θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 2 με 3 χρονιά) υποστήριξης κτλ Σε μπαταρια και λειτουργικο το Oneplus3t κανει παρτυ σε σχεση με το S7 δεν διαφωνει κανεις σε αυτο. Μονο στις φωτογραφιες ειναι που υστερει απο αυτα που ζητας σε σχεση με το S7,που εκει η samsung ειναι φοβερη,βεβαια και με το Oneplus3t θα την κανεις την δουλεια σου δεν ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες. Τα ζυγιζεις και διαλεγεις. Εμ ετσι μπραβο. Και την Android 7 εκδοση η samsung αρχες Γεναρη ξεκινησε να την δινει και ορισμενοι εφτασαν μεχρι τον Απριλιο για να την παρουν. στη πράξη πάνω κάτω ίδια μπαταρία έχουν ποιο πάρτυ?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Επειδή φαίνεται ότι μάλλον δεν γνωρίζεις, τα one και x δεν είχαν από την αρχή oxygenos οπότε για αυτό τα άφησαν στην άκρη. Πιο παλιά είχαν πει ότι για τα 3 και 3τ θα βγάζουν stable κάθε μήνα και beta κάθε 2 εβδομάδες και μέχρι τώρα φαίνεται πως το τηρούν (Σήμερα βγήκαν και καινούργιες beta) Το one ήταν που βγήκε αρχικά με cyanogen OS και αργότερα όταν χάλασαν την σύνεργασια έβγαλαν oxygen OS Το X βγήκε εξαρχής με oxygen OS 2
leo066 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 αν βιάζεσαι κατεβάζεις το επίσημο update και το περνάς χειροκίνητα απο recovery δεν περιμένεις οτα και? επειδή δεν ήταν oxygen δικαιολογείται να μην πάρει αναβάθμισή android και να πεθάνει για την εταιρία.... ? άλλο τι έχουν πει ότι θα κάνουν θα θα θα ..... και άλλο τι γινόταν τα προηγούμενά χρονιά.... νομίζω αυτό μετράει για να μιλήσουμε περί μακροχρόνιας (για να θεωρηθεί έτσι θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 2 με 3 χρονιά) υποστήριξης κτλ στη πράξη πάνω κάτω ίδια μπαταρία έχουν ποιο πάρτυ? Το one βγηκε με KitKat και πήρε marshmallow
Fulgore Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 στη πράξη πάνω κάτω ίδια μπαταρία έχουν ποιο πάρτυ? Παρολο που εχει μικροτερη αναλυση το Oneplus3t μην ξεχναμε οτι εχει ομως μεγαλυτερη οθονη 5.5ιντσων σε σχεση με το galaxy των 5.1 και φυσικα πιο ενεργοβορο τσιπακι με καλυτερα γραφικα του snapdragon 821(σε σχεση με την exynos εκδοση μας).Εγω λοιπον με βαση τα παραπανω και φυσικα την απιστευτα γρηγορη φορτιση,ναι δινω προβαδισμα μεγαλυτερο στο oneplus3t. Αν ημασταν στο εξωτερικο(πχ Αμερικη)μπορει να εδινα καποιους ποντους παραπανω στο Galaxy S7 λογω της ασυρματης φορτισης. Αν μιλαγαμε για το Edge φυσικα θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα υπερ της Samsung.
ziaba Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Το one βγηκε με KitKat και πήρε marshmallow το one έπαιρνε αναβαθμίσεις λόγω cyanogen αλλιώς την ίδια μοίρα με τα Χ και 2 θα είχε που πήραν μονό MM και μετά τα ξέχασε η oneplus
Trapper Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια. Θα ψάξω να βρω να δω από κοντά το OnePlus και να πάρω την τελική απόφαση. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα κλίνω προς OnePlus, μόλις το πάρω στα χέρια μου θα είμαι και 100%.
Fulgore Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια. Θα ψάξω να βρω να δω από κοντά το OnePlus και να πάρω την τελική απόφαση. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα κλίνω προς OnePlus, μόλις το πάρω στα χέρια μου θα είμαι και 100%. Δεν υπαρχει σε κανενα καταστημα δυστηχως να το δεις απο κοντα. 1
suffocater Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Για να μην ανοιξω αλλο topic,Ανάμεσα σε αυτά τα 2,ομως DUAL SIM, ποιό και γιατί?Επίσης,αλλο ενδιαφέρον dual sim ,στα ίδια χρήματα και φτηνότερο?Exω το s7(single sim),ειμαι ultra ικανοποιημένος και ειδικά μετά το update σε nougat.Τώρα θέλω να κάνω ενα δώρο και αναρωτιέμαι μήπως μου ξεφευγει καποια ενδιαφερουσα επιλογή.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Για να μην ανοιξω αλλο topic,Ανάμεσα σε αυτά τα 2,ομως DUAL SIM, ποιό και γιατί? Επίσης,αλλο ενδιαφέρον dual sim ,στα ίδια χρήματα και φτηνότερο? Exω το s7(single sim),ειμαι ultra ικανοποιημένος και ειδικά μετά το update σε nougat. Τώρα θέλω να κάνω ενα δώρο και αναρωτιέμαι μήπως μου ξεφευγει καποια ενδιαφερουσα επιλογή. Στο S7 dual sim θα ελεγα οχι προσωπικα γιατι δεν το καλυπτει η αντιπροσωποια εδω (Dual sim δεν ερχονται ευρωπη καν) , οποτε αν πας εκει σε πιθανο σερβις θα εισαι στα χερια του καταστηματος που θα πρεπει να το στειλει στην χωρα που αγοραστηκε η smartech (αντοιοπροσωοια) δεν ανακαμβανει ουτε καν επισκευη επι πληρωμη τον dual sim , απο την αλλη το oneplus 3T ναι μεν θα το στειλεις εξω αλλα θα βγαλεις ακρη αρκετα πιο γρηγορα 1
suffocater Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Mε το oneplus X δεν είχα συναντήσει καποιο προβλημα με τελωνειο btw(1,5χρονο πριν),υπάρχει περιπτωση να σκαλωσει τώρα και να πληρώσω παραπανω?(απευθειας παραγγελια απο oneplus)Επισης,είχε καποιος εμπειρια επισκευης/εγγυησης να μου πει για την εμπειρία του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα