Trapper Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω καινούργιο κινητό και μετά από αρκετό διάβασμα στα θέματα του φόρουμ κατέληξα να είμαι ανάμεσα σε Samsung Galaxy S7 και OnePlus 3T. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλό για Social Media (έχει να κάνει η δουλειά μου με αυτά, οπότε με νοιάζει να βγάζει ωραίες φωτογραφίες και βίντεο), να κρατάει όσο το δυνατόν περισσότερο η μπαταρία του και να μην κολλάει το λειτουργικό (προέρχομαι από Nexus 5 που εδώ και τρία χρόνια δεν κόλλησε ποτέ και έχω καλομάθει). Παιχνίδια κλπ δεν με ενδιαφέρουν. Ποιο από τα δύο πιστεύετε ότι είναι καλύτερη επιλογή για τη συγκεκριμένη χρήση - και με στόχο να μου βγάλει πάλι μια τριετία;
stelios18120 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Και τα δύο είναι τουμπανα σε specs αλλά θα διάλεγα το s7 κυρίως λόγο κάμερας και εγγύησης. 2
ziaba Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Και τα δύο είναι τουμπανα σε specs αλλά θα διάλεγα το s7 κυρίως λόγο κάμερας και εγγύησης. ^Σωστός^ 1
Neg Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Από θέμα κάμερας, S7 από θέμα ταχύτητας συσκευής OnePlus
polteris Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Έχει πέσει τόσο η τιμή του S7 πλέον που έχει γίνει τρομερό VFM.
eidikos33 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 θα πεσει και αλλο λογικα η τιμη του s7 τι λετε?
slk200gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 θα πεσει και αλλο λογικα η τιμη του s7 τι λετε? σιγουρα οταν θα βγει το 9
Toxo <3 lover Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Πας να δώσεις 400, δεν πιστεύω ότι τα 20 ευρώ που θα πέσει μέχρι τον άλλο μήνα θα κάνουν καμιά ουσιαστική διαφορά στην τσέπη σου. Εγώ αν τα είχα, θα τα έδινα τώρα και θα χαιρόμουν 1-2 μήνες πριν με χασούρα 20€. Σιγά.
Trapper Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Οκ, ευχαριστώ, το θέμα στην κάμερα λοιπόν είναι ξεκάθαρο από ότι φαίνεται, παρά τα περισσότερα μεγαπιξελ του OnePlus. Από θέμα μπαταρίας υπάρχει διαφορά;
leo066 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 σε μακροχρόνια υποστήριξη και αναβαθμίσεις το oneplus 3t είναι καλύτερη επιλογή, με το s7 ίσως πάρεις και την επόμενη έκδοση αντροιντ κάνα χρόνο μετά, για την μπαταρία μεταξύ των δυο πολύ καλύτερη το oneplus 3t
ziaba Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 σε μακροχρόνια υποστήριξη και αναβαθμίσεις το oneplus 3t είναι καλύτερη επιλογή, με το s7 ίσως πάρεις και την επόμενη έκδοση αντροιντ κάνα χρόνο μετά, για την μπαταρία μεταξύ των δυο πολύ καλύτερη το oneplus 3t πηρε επισημα nougat το oneplus one ή το Χ? 1
leo066 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 μιλάω για το 3 και μόνο πηρε επισημα nougat το oneplus one ή το Χ?
ziaba Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 μιλάω για το 3 και μόνο την μακροχρόνια υποστήριξή την κρίνουμε από τις προηγούμενές συσκευές όχι απ την τωρινές ή περσινές ... η oneplus πάντως δεν έχει δείξει καλή διαγωγή σ αυτόν τον τομέα από τότε που είναι στην αγορά ... εδώ ούτε το 2 δεν πήρε επίσημα οτα nougat αν δεν κάνω λάθος ...οπότε όχι για μακροχρόνια άλλα γενικά για απλή υποστήριξή δεν μπορούμε να συζητήσουμε 1
leo066 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 σε σχέση με την Samsung είναι καλύτερη σε αυτό τον τομέα, εδώ το σ8 βγήκε με την 7 ενώ το 3 έχει ήδη την 7.1.1 αλλά ακόμη και να σε παρατήσει η εταιρία μπορείς εύκολα χωρίς να χάσεις εγγύηση να βάλεις ότι θέλεις στο 3 την μακροχρόνια υποστήριξή την κρίνουμε από τις προηγούμενές συσκευές όχι απ την τωρινές ή περσινές ... η oneplus πάντως δεν έχει δείξει καλή διαγωγή σ αυτόν τον τομέα από τότε που είναι στην αγορά ... εδώ ούτε το 2 δεν πήρε επίσημα οτα nougat αν δεν κάνω λάθος ...οπότε όχι για μακροχρόνια άλλα γενικά για απλή υποστήριξή δεν μπορούμε να συζητήσουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα