Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,καθε φορά που ανοιγω τον υπολογιστη μου (pc windows 8)

μου ανοίγει απο μόνο του  ενα site που δεν ξερω τι σημαινει και γιατι  βγαινει...

Δειτε το αν θέλετε και  ενημερωστε με τι να κανω

Ευχαριστω πολύ

post-172410-0-82902100-1492606431_thumb.jpg

post-172410-0-39562500-1492606505_thumb.jpg

Δημοσ.

Είναι το SPORA ransomware. Τα προγράμματα αυτού του τύπου (ransomware) κρυπτογραφούν τα αρχεία σου και ζητούν λύτρα για να τα αποκρυπτογραφήσεις και να τα επανακτήσεις. Δεν ξέρω αν μπορείς να επανακτήσεις τα αρχεία χωρίς να πληρώσεις (backup έχεις; αν ναι, σώθηκες), αλλά το ίδιο το SPORA μπορείς να το απομακρύνεις από τον υπολογιστή. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Δες και δυο σχετικά βίντεο στο youtube, εδώ και εδώ.

Δημοσ.

Τι να κάνω ρε παιδια εχω και προγραμμα  ασφαλεαις αλλα δεν το έπιασε φαινεται.Ξερω το επαθα και σε αλλον υπολογιστη και μου κατέσδτρεψε ολα τα αρχεια ακομη και τουβ word αλλά ευτυχως αυτα τα ειχα αποθηκευθσει και σε ενα εξωτερικο σκληρό.Οσο για το προγραμμα αυτο που μου υποδεικνύει ο accipio βλεπω οτι  αφου σου ψαχνει ολο τον υπολογιστη και εντοπιζει  τα επιβλαβη αρχεια στο τελος σου ζηταει  40-50 ευρω αν  θυμαμαι για να το αγορασεις. Υπαρχει καποιο free προγραμμα;

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μπες σε safe mode with networking και κάνε αυτά που λέει το λινκ.

Αφαιρείς πρώτα τον ιό και μετά τρέχεις το Trend Micro Ransomware File Decryptor.

Άστο όλο το βράδυ θα πάρει πολλέεεεεεες ώρες μην πω και μέρες

καλή τύχη  B)

Και άλλη φορά να χρησιμοποιείς anti ransomware tools όπως πχ αυτό  ;)

Βγάλε το αντιικό που έχεις και εγκατέστησε το bitdefender είναι πολύ καλό ελαφρύ και δωρεάν

Δημοσ.

Χαρη βοήθεια!!!

Πήγαν να ανοιξω τον υπολογιστη σε ασφαλη λειτουργια απο το msconfig.Επελεξα safe mode και μετα ΟΚ.

Τωρα ανοιγει ο υπολογιστης αλλα μαυρη οθονη και φαινεται μονο το  ποντικι.

Πατάω C/Alt/Del και παλι τα ίδια.

Κλεινω , ξανακλεινω τιποτα!

Πως εμπλεξα έτσι.

Εχει αχρηστευθεί συνολικα ο  υπολγιστης μου......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρη βοήθεια!!!

Πήγαν να ανοιξω τον υπολογιστη σε ασφαλη λειτουργια απο το msconfig.Επελεξα safe mode και μετα ΟΚ.

Τωρα ανοιγει ο υπολογιστης αλλα μαυρη οθονη και φαινεται μονο το  ποντικι.

Πατάω C/Alt/Del και παλι τα ίδια.

Κλεινω , ξανακλεινω τιποτα!

Πως εμπλεξα έτσι.

Εχει αχρηστευθεί συνολικα ο  υπολγιστης μου......

Κάνε επανεκκίνηση και δοκίμασε με το f8 πάτα το συνέχεια και δες αν δούλεψε σου έβγαλε μενού με επιλογές

Αν δεν δουλέψει δοκίμασε το 2ο τρόπο και πες αν δούλεψε

http://www.top-password.com/blog/2-options-to-get-out-of-safe-mode-in-windows/

Επεξ/σία από Χάρης Μυλωνίδης
Δημοσ.

καποιος αλλος φιλος βοήθεια γιατι εχω μεινει χωρις υπολογιστη και εχω προβλημα με τη δουλεια μου.Δεν γινεται τιποτα με το f8 μου λεει οτι επιχειρτειται προσπαθησα επιδιορθωσης ,κραταει καμια  μιση ωρα και  μου γυριζει παλι στο μαυρο και μονο το ποντικι  φαινεται. help please....

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια αλλά΄ υπήρχε λογος σοβαρος να χρησιμοποιήσω το λαπτοπ και  επανεφερα εργαστασιακες ρυθμισεις  με οτι συνεπαγεται αυτο.

Απωλεια αρχειων κλπ.αλλά τα ξαναπερναω  σταδιακα΄.

Αν θελετε  να με βοηθησετε  ομως λιγο ακομη, βλεπω καποιοι φάκελοι (κιτρινοι) ειναι λιγο σαν  ξεθωριασμενοι και δεν φαινονται οταν μπαινω απο δικτυο, τι ναναι παλι αυτο;

Και παλι ευχαριστιες.

Δημοσ.

Κατέβασε το windows repair πήγαινε στην καρτέλα repairs>open repairs και τσέκαρε

• reset file permissions
  • reset registry permissions
  • reset service permissions
  • register system files
  • repair wmi
  • remove policies set by infections
  • repair icons
  • remove temp files
  • unhide non system files
  • repair windows safe mode
  • repair file associations

Άστο να τρέξει και μην πειράζεις τίποτα θα πάρει κανα 10-20 και πιστεύω να είσαι κομπλέ, καλού κακού κατέβασε και το malwarebytes ενημέρωσε τη βάση δεδομένων με τους ιούς και τρέξτο.  :-)  B)

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...