Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι specs μου λετε ρε παιδια; μπορει να εχει 8 mpixels το iphone αλλα κανει για 16mpixels , τι 2πυρηνο μου λετε αφου κανει για 8 πυρηνο , μη μιλησω για ram . Τα specs για την apple δεν εχουν σημασια γτ τρεχουν σφαιρα οσο τρεχουν τα κινητα με παραπανω specs .

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πώς δεν έχουν σημασία; αν δεν είχαν δε θα αναβάθμιζε το hardware της θα άφηνε το ίδιο για πάντα

οι συγκρίσεις μεταξύ πυρήνων δεν έχουν νόημα 

όσο για την κάμερα υπάρχουν καλύτερες, όπως επίσης και οθόνες υπάρχουν καλύτερες 

σε κάποια πράγματα όμως είναι καλύτερη η apple, δεν είναι ότι δεν έχει δυνατό επεξεργαστή για παράδειγμα και απλά πάει γρήγορα με το μαγικό λειτουργικό της 

Δημοσ.

Υπάρχουν εφαρμογές όπως η Camera Pro που σου δίνει όλες τις επιλογές που χρειάζεται κάποιος όπως με μία επαγγελματική μηχανή και RAW αποθήκευση. Πέρα από την οθόνη αυτό με την κάμερα είναι απλά δικαιολογία για να πάρεις Samsung.

Ποιά είναι αυτή εφαρμογή;

Δημοσ.

Τρέχουν και δε φτάνουν λέμε!

https://www.youtube.com/watch?v=OX4JucpvbJM

Γιατι δευτερο το s8 και η αθλια για ακομα μια φορα διαχειριση μνημης απο την samsung;

Οι περισσοτεροι δεν χρησιμοποιουν ετσι το τηλεφωνο τους θα ανοιξουν τις εφαρμογες που τρεχουν και θα πηγαινο-ερχονται σε αυτες και εκει το oneplus ειναι πιο γρηγορο και το iphone απλα απιαστο.

Δημοσ.

Έχω κουραστεί ρε σεις

Μια ερώτηση και κλείνω,

ΕΣΕΊΣ ΌΛΟΙ ΠΟΥ ΚΡΆΖΕΤΕ

Ποιες θα ήταν οι εταιρείες που μιλάτε με τόσο γόητρο αν δεν έβγαζε η Google το Android?

Και πόσα χρόνια πήρε στα Αντρόιντ να κάνουν το εφέ της εναλλαγής φωτογραφιών ομαλά όπως σε μία Apple συσκευή?

Μη. Τα ισοπεδώνουμε όλα για να αναρτήσουμε μία "εξυπνάδα" και να νιώσουμε κάποιοι σε μία στήλη!

Αναρωτήθηκε κάνεις σας τι θα έκαναν όλοι οι κατασκευαστές χωρις το Αντρόιντ?

Μπορεί να είχαμε ακόμα τα ΝΟΚΙΑ με το δικό τους λογισμικό...

Δημοσ.

Οι περισσότεροι που τα αγοράζουν, το κάνουν για επίδειξη πλούτου και κοινωνικής θέσης. Και οι υπόλοιποι για λόγους διαφήμισης. Στην Αμερική επίσης πουλάει πάρα πολύ περισσότερο από τον υπόλοιπο κόσμο γιατί οι Αμερικάνοι είναι χειρότεροι τοπικιστές και από τους δικούς μας Κρητικούς, δώστους προϊόνα made in USA και θα τα πάρουν ( η μοναδική χώρα στο κόσμο επίσης που το xbοχ έχει περισσότερες πωλήσεις απο τo ps4, επειδή είναι από Αμερικάνικη εταιρία ).

Χωρίς να λέω ότι είναι κακά προϊόντα, εννοείται πως δεν είναι. Είναι overpriced ωστόσο όσο δε πάει. Τα θέμα λειτουργικού τώρα είναι θέμα γούστου. Έχω χειριστεί iphone και imac και τα δύο μου φάνηκαν δυσλειτουργικά σε σχέση με ότι χρησιμοποιώ συνήθως ( ειδικά το imac ), το 7άρι ωστόσο έχει φοβερή κάμερα. Το δε imac της κοπέλας, σε σχέση με το δικό μου desktop που κοστίζει λίγο πολύ τα ίδια, σέρνεται, να μπουτάρει μόνο αργεί πάρα πολύ. Όσο optimization και να του κάνεις, άμα δεν έχεις ssd και έναν skylake i7 στα 4,5 ghz, δεν συγκρίνεται καν από άποψη ανταποκρισημότητας και ταχύτητας.

Εεε όχι και δυσλειτουργικό... το iMac...! :o

Σέρνεται..?? :lol:

Μήπως έχεις αυτό το iMac?

iMac_3q.jpg

Δημοσ.

Για ολους του λάτρεις της AMOLED infinity display του S8 πάρτε ενα video απο την super οθόνη του συμφωνα με τα τελευταια νέα!

https://www.youtube.com/watch?v=rswGThtFi6c&t=87s

δειτε στο 0:49 και στο 1:27 την υπερ ομοιομορφια της οθόνης.  

Καλά η Samsung είναι γνωστό πως προσφέρει ποιοτικά προϊόντα για τα λεφτά που ζητάει.. 

Δημοσ.

Για μένα ο Jobs είχε όραμα και τραβούσε τις εξελίξεις. Οι τωρινοί τρέχουν να προλάβουν τις εξελίξεις.

Δημοσ.

To ξερεις οτι εχουμε 2017 και οχι πχ 2012, ετσι;

Οι amoled οθονες της samsung ειναι απο τις οθονες με τα πιο ρεαλιστικα χρωματα σε smartphone.

Κατα τα αλλα, η apple πιστευω θα ανανεωσει το παρωχημενο design του iphone και θα ακολουθησει το τι εκαναν αλλοι κατασκευαστες:

1) oled οθονη

2) πολυ μικροτερα bezel

3) αφαιρεση home button

4) οθονη με αλλη αναλογια, πιο wide

5) 5.7"-5.8" οθόνη

6) face or iris recognition

7) πιθανοτατα ασυρματη και ταχυτερη φορτιση

Οτι καλυτερο για τους καταναλωτες που θα εχουν περισσοτερες επιλογες με premium χαρακτηριστικα και μαλιστα με ακομα υψηλοτερες επιδοσεις.

Όντως εξαιρετικές οθόνες , έπρεπε να τις έχουν βάλει νωρίτερα στο iphone .... που θα βρεις πιο πιστά χρώματα .... γελάει ο κόσμος 

http://www.gsmarena.com/update_fixing_samsung_galaxy_s8_red_tint_issue_to_arrive_month_end-news-24654.php

Δημοσ.

To ξερεις οτι εχουμε 2017 και οχι πχ 2012, ετσι;

Οι amoled οθονες της samsung ειναι απο τις οθονες με τα πιο ρεαλιστικα χρωματα σε smartphone.

Ενταξει και εγω μισω τους fanboys του ΙPhone/Αpple αλλά επειδη τυγχανει να τα εχω και τα 4 τελευταια μοντελα Iphone 6s+/7 και Samsung S6/S7edge, μπορει η οθονη των Samsung να ειναι ΠΟΛΥ ανωτερη ως ποιοτητα χρωματων/ευκρινεια κλπ απο των Iphone αλλά σαν πιστοτητα χρωματων ως προς την πραγματικοτητα(κυριως για την καμερα μιλαω) δεν υπαρχει συγκριση και τα Iphone νικανε ευκολα αφου εχουν ΠΟΛΥ πιο ρεαλιστικα χρωματα.

Το σωστο να λεγεται ακομα και αν δεν μας αρεσει. :-D

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι το λάθος της αππλε είναι οι ΤΙΜΗ διότι αν επερνες το 6σ με 250€ 300€ σήμερα θα το αγόραζαν περισσότεροι και δεν θα υπήρχε η κόντρα ...

Εστω Χ ευρω το κοστος κατασκευης ανα κινητο.

Τα πουλανε 900 ευρω περιπου ανα κινητο.

Εσυ προτεινεις να τα πουλανε 300 ευρω ξερω γω.

•Τωρα με το παρον καθεστως εαν πουλησουν Ν1 κινητα εχουν καθαρο κερδος:

Ν1·(900-Χ)

Με την δικη σου τιμολογηση για να πουλησουν πολυ περισσοτερα θα ειχαν καθαρο κερδος εαν πουλουσαν Ν2 κινητα:

Ν2·(300-Χ)

Για να συμφερει η δικη σου τιμολογηση πρεπει να ισχυει:

Ν2·(300-Χ) > Ν1·(900-Χ) <=>

Ν2/Ν1 > (900-Χ)/(300-Χ)

Ομως το Χ κυμαινεται σε πλαισια 80 εως 200 ευρω ας πουμε.

Αρα 80 <= Χ <= 200 οποτε και

820/220 <= (900-Χ)/(300-Χ) <= 700/100

Αρα οι πωλησεις στην δικη σου περιπτωση πρεπει να γινουν πανω απο 3.7 φορες εως πανω απο 7 φορες μεγαλυτερες(αναλογως και με το συνολικο κοστος κατασκευης). Αν δηλαδη πουλησαν 230 εκατομμυρια Iphone το 2015 οπως βλεπω, θα επρεπε να πουλησουν 852 εκατομμυρια κινητα αν ειχαν αυτα 300 ευρω οπως προτεινεις.

Δεν το βλεπω και πολυ εφικτο αυτο οποτε πολυ λογικο να συντηρουνε τις τιμες πωλησης εκει στα υψη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...