nickelodeon Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Αν όντως είναι έτσι τότε Fail. Θα μου πεις η εποχη του Jobs πάει τελείωσε.. οπότε δεν περιμένουμε και κάτι το εντυπωσιακό. Οπότε άλλη μια φορά τα ίδια όπως οι άλλες εταιρίες. Boring. Και οι διαστάσεις που αναγράφονται στο παραπάνω σχήμα είναι ελάχιστα ποιο πάνω από τις διαστάσεις του Galaxy s8 και φαίνονται λογικές καθώς το Galaxy κλέβει λίγο λόγο edge οθόνης 1
Neg Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Και οι διαστάσεις που αναγράφονται στο παραπάνω σχήμα είναι ελάχιστα ποιο πάνω από τις διαστάσεις του Galaxy s8 και φαίνονται λογικές καθώς το Galaxy κλέβει λίγο λόγο edge οθόνης Εγώ προσωπικά ο λόγος που αγοράζω iPhone είναι λόγω του ΛΣ, υπηρεσιών και Customer Service. Αυτή την στιγμή την καλύτερη ποιότητα οθόνης την έχει το S8 αλλά δεν μου αρκεί για να αφήσω το οικοσύστημα της Apple.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Και εγώ το θέλω μπροστά και δεν με ενοχλούν τα Bezel, ποτέ δεν με ενοχλούσαν. Το θέλω όπως θα έλεγε και ο φώτης όπως οι χοντρές το κολάν από πίσω θα είναι εντελώς άβολο Αν και είναι νωρίς ακόμη, αν υποθέσουμε πως σχεδιαστικά το θέλουν "καθαρό" από μπροστά και δεν μπορέσουν να το βάλουν κάτω απο την οθόνη, αναγκαστικά θα το φάμε στη μάπα στο πίσω μέρος... Οι φήμες πως δεν θα έχει καθόλου touch id δεν είναι λογικές, μιας και έχει επενδύσει πολλά σε αυτό και τις πληρωμές, στην ασφάλεια κλπ κλπ... Εγώ προσωπικά ο λόγος που αγοράζω iPhone είναι λόγω του ΛΣ, υπηρεσιών και Customer Service. Αυτή την στιγμή την καλύτερη ποιότητα οθόνης την έχει το S8 αλλά δεν μου αρκεί για να αφήσω το οικοσύστημα της Apple. Αυτός είναι ο λόγος που ακόμη κι αν βάλει τον αισθητήρα πίσω από το ίδιο το τζάμι της κάμερας (ας μην τους βάζω ιδέες), πάλι θα το αγοράσω. Όλο το οικοσύστημά μου στηρίζεται στην apple: ios, macOS, apps, services, storage, homeKit συσκευές στο σπίτι, car play στο αυτοκίνητο, watch, αξεσουάρ, κλπ κλπ... 1
Neg Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Αν και είναι νωρίς ακόμη, αν υποθέσουμε πως σχεδιαστικά το θέλουν "καθαρό" από μπροστά και δεν μπορέσουν να το βάλουν κάτω απο την οθόνη, αναγκαστικά θα το φάμε στη μάπα στο πίσω μέρος... Οι φήμες πως δεν θα έχει καθόλου touch id δεν είναι λογικές, μιας και έχει επενδύσει πολλά σε αυτό και τις πληρωμές, στην ασφάλεια κλπ κλπ... Αυτός είναι ο λόγος που ακόμη κι αν βάλει τον αισθητήρα πίσω από το ίδιο το τζάμι της κάμερας (ας μην τους βάζω ιδέες), πάλι θα το αγοράσω. Όλο το οικοσύστημά μου στηρίζεται στην apple: ios, macOS, apps, services, storage, homeKit συσκευές στο σπίτι, car play στο αυτοκίνητο, watch, αξεσουάρ, κλπ κλπ... Βρε ας το βάλουν όπου θέλουν, μόνο κάτι τέτοιο μην δούμε 5
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Από πίσω είναι βλακεία, εστω στο πλάι Δεν γίνεται στο πλάι με το design που έχει το iphone με τις καμπύλες κλπ. Θα έπρεπε να είναι πιο χοντρό για να βρεθεί χώρος για αισθητήρα εκεί και θα πρέπει να είναι και σχετικά μικρός (βλέπε sony). Αν όντως δεν προλαβαίνουν την τεχνολογία για να μπει πίσω από την οθόνη, ας το καθυστερήσουν το επετειακό μοντέλο και ας βγάλουν τα 7s να τελειώνουμε!
Neg Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δεν γίνεται στο πλάι με το design που έχει το iphone με τις καμπύλες κλπ. Θα έπρεπε να είναι πιο χοντρό για να βρεθεί χώρος για αισθητήρα εκεί και θα πρέπει να είναι και σχετικά μικρός (βλέπε sony). Αν όντως δεν προλαβαίνουν την τεχνολογία για να μπει πίσω από την οθόνη, ας το καθυστερήσουν το επετειακό μοντέλο και ας βγάλουν τα 7s να τελειώνουμε! Το κακό είναι ότι στην θέση του CEO είναι ο Cook και όχι ο Jobs. Άμα είχε σήμερα η Apple για CEO τον Jobs θα βλέπαμε τα παραπάνω που θέλουμε με αισθητήρα πίσω από την οθόνη κλπ. Με τον Cook έχω τις αμφιβολίες μου.
nickelodeon Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 1. Αισθητήρας στο πίσω μέρος είναι μια χαρά θέση 2. Duble tap στην νέα οθόνη του iPhone θα ανάβει την οθόνη για να ρίξεις μια γρήγορη ματιά καθώς η συσκευή θα είναι τοποθετημένη σε επιφάνεια 3. Apple watch που όσο βρίσκετε σε εμβέλεια bluetooth θα κρατάει ξεκλείδωτη την συσκευή χωρίς την ανάγκη ξεκλειδώματος με αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος. 4. Blue tooth 5 για να είναι συνδεμένο το κινητό και με το ρολόι και με τα ακουστικά ταυτόχρονα. Problem solved 1
nekrik Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Εγώ προσωπικά ο λόγος που αγοράζω iPhone είναι λόγω του ΛΣ, υπηρεσιών και Customer Service. Αυτή την στιγμή την καλύτερη ποιότητα οθόνης την έχει το S8 αλλά δεν μου αρκεί για να αφήσω το οικοσύστημα της Apple. Ετσι ειναι. Οντως οι οθόνες των Iphone δεν ειναι το δυνατό τους σημείο. Ακομα και στο Iphone7 plus δεν ειμαι ευχαριστημένος
gasantony Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Καμερα και οθόνη με εκαναν να δώσω το iphone 7 και να πάω σε galaxy s7 edge . Υπέροχη οθόνη , ολοζώντανα χρώματα και λεπτομέρεια , κορυφαια κάμερα !! Πραγματικά οι ρυθμίσεις και ο τροπος λειτουργειας της θυμίζουν dslr.
Neg Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Καμερα και οθόνη με εκαναν να δώσω το iphone 7 και να πάω σε galaxy s7 edge . Υπέροχη οθόνη , ολοζώντανα χρώματα και λεπτομέρεια , κορυφαια κάμερα !! Πραγματικά οι ρυθμίσεις και ο τροπος λειτουργειας της θυμίζουν dslr. Υπάρχουν εφαρμογές όπως η Camera Pro που σου δίνει όλες τις επιλογές που χρειάζεται κάποιος όπως με μία επαγγελματική μηχανή και RAW αποθήκευση. Πέρα από την οθόνη αυτό με την κάμερα είναι απλά δικαιολογία για να πάρεις Samsung. 1
Fotis13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Πρωτη φορα ανυπομονω τοσο για ενα μοντελο iphone και συγκεκριμενα για το "τριτο" . Αυτο μονο που με αγχωνει ειναι οι τραγικες καθυστερησεις που θα εχουμε ιδιαιτερα στην δικη μας χωρα για να το δουμε στα ραφια . Εννοειται πως θα ειναι day one αγορα και ας μην το εχω δει ακομα ,εχω εμπιστοσυνη στην εταιρεια για μια αριστη υλοποιηση οπως μας εχει συνηθισει τοσα χρονια .
gasantony Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Υπάρχουν εφαρμογές όπως η Camera Pro που σου δίνει όλες τις επιλογές που χρειάζεται κάποιος όπως με μία επαγγελματική μηχανή και RAW αποθήκευση. Πέρα από την οθόνη αυτό με την κάμερα είναι απλά δικαιολογία για να πάρεις Samsung. Οχι για μενα ! Τα ειχα ταυτόχρονα !! Η κάμερα έχει διαφορά άσχετα από τα προγραμματα ...
Jimmy08 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δεν γίνεται στο πλάι με το design που έχει το iphone με τις καμπύλες κλπ. Θα έπρεπε να είναι πιο χοντρό για να βρεθεί χώρος για αισθητήρα εκεί και θα πρέπει να είναι και σχετικά μικρός (βλέπε sony). Αν όντως δεν προλαβαίνουν την τεχνολογία για να μπει πίσω από την οθόνη, ας το καθυστερήσουν το επετειακό μοντέλο και ας βγάλουν τα 7s να τελειώνουμε! Μια αλλη λυση θα ηταν να το ενσωματωσουν στο apple logo. Νομιζω ειναι πολυ βολικη η θεση του. 4. Blue tooth 5 για να είναι συνδεμένο το κινητό και με το ρολόι και με τα ακουστικά ταυτόχρονα. Problem solved Και τωρα μπορεις να συνδεσεις ρολοι και ακουστικα ταυτοχρονα.
exor Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ακόμα και τώρα που θα βάλει η Apple AMOLED θα είναι όπως πρέπει να είναι , δηλαδή με ρεαλιστικά χρώματα και όχι αυτά τα υπερκορεσμένα της Samsung. Δε λέω ωραία είναι στο μάτι αλλά άλλο βλέπεις άλλο σου δείχνει. Σκέψου να βάλει σε iMac μια amoled ίδια με της samsung και αυτοι που κάνουν photo/video editing τι αποτέλεσμα θα έχουν .... Επειδη λοιπόν έχουν άλλη φιλοσοφία και άλλο κοινό , δεν αγχώνονται να υιοθετήσουν περιττές ή ημιτελεις τεχνολογίες. Τώρα κραξτε ελευθερα ... ) ρε φιλε σορυ αλλα δεν αντεχω τις αμολεντ η απλ τις εχει παραγγειλει απο τη σαμσουνγκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα