Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει, εχει το κοινο του, οποτε δεν νομιζω να εχει θεμα.

Και με την ανανεωση που θα κανει, παλι θα κερδισει και αυτους που ειχαν βαρεθει το κοινο σασι απο 6/6s/7.

Με τo RED παντως που εβγαλε, προσωπικα με τσιμπησε (και το τσιμπησα)...

εν αναμονη για το Σεπτεμβρη...

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το iphone με άδειο λειτουργικό και χαμηλότερη ανάλυση λογικό είναι γι'αυτό και αυτα τα τεστ είναι αναξιόπιστα

Define άδειο. Εκτός αν εννοείς τα bloatware της Samsung γιατί το one plus είναι εξίσου άδειο, τρέχει κανονικό android
  • Like 1
Δημοσ.

Αργή να κάνει κινήσεις που κάνουν όλες οι εταιρίες αλλά όταν θα γίνει το βήμα θα γίνει σταθερά και θα είναι μεγάλο

Πιο αργή και από την καθυστέρηση....

Δημοσ.

Αν μπορεσω να το αγορασω θα ειναι καταπληκτικο, το καλυτερο κινητο που κυκλοφορει, η σωτηρια της apple και όσοι θα το αγοράσουν θα ειναι ιδιοφυίες. 

Αν δεν μπορεσω θα ειναι πατάτα, το χειρότερο κινητο που κυκλοφορεί, η καταστροφη της apple και θα το αγοράσουν μονο τα γίδια.

• Like 2
Δημοσ.

Αν μπορεσω να το αγορασω θα ειναι καταπληκτικο, το καλυτερο κινητο που κυκλοφορει, η σωτηρια της apple και όσοι θα το αγοράσουν θα ειναι ιδιοφυίες.

Αν δεν μπορεσω θα ειναι πατάτα, το χειρότερο κινητο που κυκλοφορεί, η καταστροφη της apple και θα το αγοράσουν μονο τα γίδια.

Ο μέσος χρήστης του insomnia

• Like 1
Δημοσ.

η edge οθόνη είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της samsung, πολύ χαρακτηριστικό μάλιστα. κανείς άλλος δε το έχει υιοθετήσει μέχρι στιγμής και όποιος το κάνει πρώτος θα είναι και αυτός που θα φάει και το περισσότερο κράξιμο 

============

Συγνώμη, το mate 9 pro δε είναι ΉΔΗ αντιγραφή του s7edge?

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα τα εξής:

α) Ο τρέχων σχεδιασμός της apple είναι για κλάματα, είναι πολύ πίσω σε σχέση με τον αναταγωνισμό. Αλλά λογικά, αυτή τη φορά θα κάνει "τολμηρές¨αλλαγές, και ελπίζουμε να παρουσιάσει κάτι σύγχρονο. Και επιτέλους να βάλει πιο ζωντανές οθόνες με καλύτερη ανάλυση.

β) Μην τρελένεστε με το home button, ακόμα και αν το βάλει στη μασχάλη σας. Σύμφωνοι, θα είναι τεχνολογικό θαύμα αν το βάλει στην οθόνη ή κάπου αλλού. Κοιτάτε το αποτέλεσμα, θα βολεύει? θα είναι πρακτικό? θα είναι γρήγορο? θα προσφέρει κάτι ουσιαστικό ή θα είναι παπαριά σαν το touchbar στα macbook?

γ) Μη σας πιάνει spec-ολαγνεία. Τους περισσότερους χρήστες iphone τους πείθει η ομαλότητα λειτουργίας, η σταθερότητα του λειτουργικού, η απλότητά του, ακόμα και με τους όποιους περιορισμού έχει.

Να το πω διαφορετικά: Ήμουν με windows 25 χρόνια, πρόπερσι πήρα το 1ο μου macbook pro retina. ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ ΠΙΣΩ ΠΟΤΕ. Ας βγουν χιλιάδες πιο γρήγορα και πιο φτηνά laptop. Το trackpad και η εμπειρία χρήσης, είναι αυτή που με κάνει να λέω macbook και ξερό ψωμί.

Ότι και να μου λέτε, ποτέ ξανά windows... δουλέυω στο laptop μου και είμαι χαρούμενος, αυτό ΔΕΝ το κάνει πίσω κανένας επεξεργαστής ή γρήγορη μνήμη....

Να το πω διαφορετικά (μια ακόμα φορά) με μια έκφραση των εστιατόρων: "ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΙ" αν δηλαδή μείνεις ευχαριστημένος με το φαγητό, δε σε νοιάζι που άργησε ή που ήταν λίγο πιο ακριβό, γιατί λες χαλάλι του.

Μην κατηγορείτε λοιπόν τις υψηλές τιμές διότι αυτοί που το αγοράζουν μένουν ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα, την αξιοπιστία, τα υλικά και την ποιότητα κατασκευής και την εμπειρία χρήσης

(Χρήσης Galaxy Note 4, Blackberry Passport, και macbook pro retina mid '14).

Δημοσ.
o κόσμος θα γελάει γιατί πολλοί θα μιλήσουν για αντιγραφές κτλ

η edge οθόνη είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της samsung, πολύ χαρακτηριστικό μάλιστα. κανείς άλλος δε το έχει υιοθετήσει μέχρι στιγμής και όποιος το κάνει πρώτος θα είναι και αυτός που θα φάει και το περισσότερο κράξιμο 

τώρα για το θέμα της πρακτικότητας δεν αμφιβάλλω ότι δε σε προβληματίζει, αλλά σίγουρα δεν προσφέρει τίποτα πέρα από τα μη bezel (αλλά και τα απειροελάχιστα που έχουν άλλες συσκευές δεν προβληματίζουν), από την άλλη η παραμόρφωση που κάνει στην εικόνα εμένα προσωπικά με ενοχλεί απίστευτα

παλεύεται μου λένε αρκετοί, το πιστεύω ότι παλεύεται, αλλά δεν προσφέρει κάτι ώστε να χρειαστεί να μπει κανείς στη διαδικασία να τις συνηθίσει

Έχεις δίκιο ότι είναι χαρακτηριστικό της Samsung αλλά πιστεύω εξαρτάται τελικά πως ακριβώς θα το υλοποιήσει η Apple. Αν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό.

Η παραμόρφωση που αναφέρεις είναι στα δικά μου μάτια μηδαμινή. Από την άλλη σαν χαρακτηριστικό η side bar δεν είναι κακό αλλά δεν είναι και καμιά επανάσταση.

Κάποια πράγματα είναι απλά πως τα βολεύεται κανείς.

Δημοσ.

@ just for today

Δε νομίζω ότι τα specs απασχολούν τόσο πολύ το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών iPhone. Τουλάχιστον αυτή την αίσθηση έχω εγώ από όσους φίλους και γνωστούς έχω που χρησιμοποιούν iPhone

Τι? Έμεινε πίσω σε σχεδιασμό? Όλα ξεκίνησαν από το iPhone αδερφέ, το 2007. Ακόμη τα κινητά βγαίνουν στο παραδοσιακό αυτό στυλ, με μικροδιαφορές.

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα τα εξής:

α) Ο τρέχων σχεδιασμός της apple είναι για κλάματα, είναι πολύ πίσω σε σχέση με τον αναταγωνισμό. Αλλά λογικά, αυτή τη φορά θα κάνει "τολμηρές¨αλλαγές, και ελπίζουμε να παρουσιάσει κάτι σύγχρονο. Και επιτέλους να βάλει πιο ζωντανές οθόνες με καλύτερη ανάλυση.

β) Μην τρελένεστε με το home button, ακόμα και αν το βάλει στη μασχάλη σας. Σύμφωνοι, θα είναι τεχνολογικό θαύμα αν το βάλει στην οθόνη ή κάπου αλλού. Κοιτάτε το αποτέλεσμα, θα βολεύει? θα είναι πρακτικό? θα είναι γρήγορο? θα προσφέρει κάτι ουσιαστικό ή θα είναι παπαριά σαν το touchbar στα macbook?

γ) Μη σας πιάνει spec-ολαγνεία. Τους περισσότερους χρήστες iphone τους πείθει η ομαλότητα λειτουργίας, η σταθερότητα του λειτουργικού, η απλότητά του, ακόμα και με τους όποιους περιορισμού έχει.

Να το πω διαφορετικά: Ήμουν με windows 25 χρόνια, πρόπερσι πήρα το 1ο μου macbook pro retina. ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ ΠΙΣΩ ΠΟΤΕ. Ας βγουν χιλιάδες πιο γρήγορα και πιο φτηνά laptop. Το trackpad και η εμπειρία χρήσης, είναι αυτή που με κάνει να λέω macbook και ξερό ψωμί.

Ότι και να μου λέτε, ποτέ ξανά windows... δουλέυω στο laptop μου και είμαι χαρούμενος, αυτό ΔΕΝ το κάνει πίσω κανένας επεξεργαστής ή γρήγορη μνήμη....

Να το πω διαφορετικά (μια ακόμα φορά) με μια έκφραση των εστιατόρων: "ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΙ" αν δηλαδή μείνεις ευχαριστημένος με το φαγητό, δε σε νοιάζι που άργησε ή που ήταν λίγο πιο ακριβό, γιατί λες χαλάλι του.

Μην κατηγορείτε λοιπόν τις υψηλές τιμές διότι αυτοί που το αγοράζουν μένουν ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα, την αξιοπιστία, τα υλικά και την ποιότητα κατασκευής και την εμπειρία χρήσης

(Χρήσης Galaxy Note 4, Blackberry Passport, και macbook pro retina mid '14).

Οι περισσότεροι που τα αγοράζουν, το κάνουν για επίδειξη πλούτου και κοινωνικής θέσης. Και οι υπόλοιποι για λόγους διαφήμισης. Στην Αμερική επίσης πουλάει πάρα πολύ περισσότερο από τον υπόλοιπο κόσμο γιατί οι Αμερικάνοι είναι χειρότεροι τοπικιστές και από τους δικούς μας Κρητικούς, δώστους προϊόνα made in USA και θα τα πάρουν ( η μοναδική χώρα στο κόσμο επίσης που το xbοχ έχει περισσότερες πωλήσεις απο τo ps4, επειδή είναι από Αμερικάνικη εταιρία ).

Χωρίς να λέω ότι είναι κακά προϊόντα, εννοείται πως δεν είναι. Είναι overpriced ωστόσο όσο δε πάει. Τα θέμα λειτουργικού τώρα είναι θέμα γούστου. Έχω χειριστεί iphone και imac και τα δύο μου φάνηκαν δυσλειτουργικά σε σχέση με ότι χρησιμοποιώ συνήθως ( ειδικά το imac ), το 7άρι ωστόσο έχει φοβερή κάμερα. Το δε imac της κοπέλας, σε σχέση με το δικό μου desktop που κοστίζει λίγο πολύ τα ίδια, σέρνεται, να μπουτάρει μόνο αργεί πάρα πολύ. Όσο optimization και να του κάνεις, άμα δεν έχεις ssd και έναν skylake i7 στα 4,5 ghz, δεν συγκρίνεται καν από άποψη ανταποκρισημότητας και ταχύτητας.

Δημοσ.

Οι OLED οθόνες έχουν "ημερομηνία ληξης" μετά από λίγο καιρό χάνουν τα χρώματά τους και κάνουν burn in :) έχω κλάψει ένα σωρό οθόνες από burn in :) ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ EDGE ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...