BoullyBoy Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Καλημέρα στην ομάδα Έχω ένα Toyota corolla 97 και στην κάνω πλευρά έχει ένα ραγισμα που όταν είναι ζεστά τα νερά βγαίνει άτμος. Το είχα έτσι ένα χρόνο χωρίς πρόβλημα μιας και ήταν πάνω πάνω και δεν έχανε τα μέρα απλά ήθελε συμπλήρωμα. Πριν από 3 εβδομάδες πρότειναν έναν στην Ξάνθη που ασχολείται με κόλλημα πλαστικών (πλαστικό είναι πάνω το ψυγείο) και είπα να πάω. Μου έκανε κόλλημα με ΠΑ πολυαμινιο και μου λέει αλλού θα ανοίξει αλλά εκεί μετίποτα. Χθες; Έβγαλε πάλι τους ατμους και είδα έχει ανοίξει το κόλλημα. Σήμερα που πήγα προσπάθησε να ρίξει το φταιξιμο στην πομπα νερού αλλά στο τέλος μου έδωσε πίσω τα λεφτά και μου λέει δεν γίνεται. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω η αναγκαστικά πρέπει να το σταξω το 100αρικο;
Invader Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Αλλο ψυγείο.Δεν παίζουν με αυτά τα πράματα.Δες σε aftermarket,δε χρειάζεται να ψάχνεσαι για γνήσιο.Για καινούριο μιλάμε πάντα,μην κοιτάς για μεταχειρισμένο γιατί δε θα ξέρεις σε τι κατάσταση θα είναι. 1
nikos903 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Θα πρότεινα να το αλλάξεις το ψυγείο... Λόγος οτι αφού άρχισε να χαλάει ποιος σου λέει οτι δεν θα σκάσει και αλλού; Και αν το πάρεις χαμπάρι νωρίς οκ, καλά είσαι, αν όμως δεν; 500ρικο++ πάει το σετάκι φλάτζα ψυγείο θερμοστάτης μετά... Πέραν αυτού αν δεν θες για οποιοδήποτε λόγο δοκίμασε να βάλεις στόκο εποξειδικό, εγώ χρησιμοποιώ αυτόν αλλά υπάρχουν ένα κάρο μάρκες. Πρώτα κάνεις σαγρέ την περιοχή κοντά στην ρωγμή, καθαρίζεις και βάζεις. Παίζει να ανεβάσεις την ρωγμή να δούμε που είναι; Γιατί αν την κόλλησε και άνοιξε πάλι μπορεί να είναι σε σημείο που ασκούνται πιέσεις και να ζορίζεται εκεί... Λογικά ο θερμοστάτης σε αυτό είναι πολύ κάτω απο 90, άρα να πεις οτι έσκασε απο την πίεση απο το νερό απο μέσα δεν νομίζω... Δεν του είπες να στο ξανακολλήσει μπας και δεν έκατσε την πρώτη φορά;
BoullyBoy Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 να αναφέρω πως το ψυγείο είναι έτσι πολύ καιρό και το κυκλοφορώ με την ρωγμή χωρίς κανένα πρόβλημα. είναι στο πάνω μέρος. τώρα σχετικά με το παλιό νταξ μπορεί να ανοίξει και αλλού αλλα αν ειναι να ανοίξει θα ανοίξει και το καινούριο αν είσαι καντέμης. καινούριο είναι περίπου στα 60 ευρω και η αλλαγή είναι πολύ εύκολη. και μόνος μου το αλλάζω άνετα. απλά είναι σε πολύ δίλημμα δεν ξέρω τη να κάνω ακριβώς. γενικά έχει και πιο φτηνά
dollyyy19 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 ψυγειο με 50 ευρω και το σκεφτεσαι ?ενω μπορεις και μονος σου?δεν αξιζει ουτε την κολλα δυο συστατικων να αγορασεις,τον κοπο και το ρισκο της κολλησης,αν μπορεις με 50ευρω να καθαρισεις......εποξειδικος δεν ,διοτι ειναι υγροσκοπικος και θα αποροφησει υγρασια και αντε γεια.αν πας για καλο επιξειδικο,εμπιπτεις στην "βαλε το ψυγειο του 50ευρου" κατηγορια............
paylidis Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 μην μπλεκεις, πηγαινε κατευθείαν σε αλλαγη για τόσο φθηνα ανταλλακτικά... εμενα τοσο εχουν μονο οι υαλοκαθαριστηρες μου... το ψυγειο παει 5-6 φορες πανω η τιμή του...
BoullyBoy Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 γενικά μου έχουν φύγει αρκετά λεφτά και την παρασκευή είναι να πάω κωνσταντινούπολη. σε συνεργείο θέλουν 100 ευρώ και βλέπω στο ιντερνετ παίζουν στα 60 με 65 ευρώ. Γενικά για αλλαγή μπορώ να το κάνω άνετα μιας και είναι 2 βίδες απο πάνω και το βελδιλατέρ που είναι πάνω στο ψυγείο.. δεν θέλει τίποτα το σπουδαίο. απλα αυτό που με αχωνει κάποιο άλλο ανταλλακτικό που λέγεται φούσκα ή κάτι τέτοιο αν θέλει και εκείνο αλλαγή (αυτός που μου το ειχε κολλήσει μου είχε πει να πάω να το δω και αυτό)
BoullyBoy Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 πήρα τον μάστορα τηλέφωνο και με 90αρικο έκανε την παραγγελιά. μονός μου αν το εκανα γλίτωνα ενα 20αρικο. για τοσο τουλάχιστον θελω να εχω ήσυχο το κεφάλι μου.
paylidis Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Και Αντιψυξτικο θα χρειαστείς όποτε υπολόγισε 10-20€ παραπάνω ανάλογα τι κ ποσό παίρνει το αμάξι σου.
dollyyy19 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Με 90 παρειγγειλε αυτο που βρηκες εσυ με 45?ή με τα περαστικα και το αντιψυκτικο και το ανταλακτικο θα παρει 90?αν δωσει και αποδειξη,μπαινει και μεσα....
BoullyBoy Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Εγώ δεν βρήκα με 45. 46+10 μεταφορικά πάει στα 56 ευρώ. Δεν είμαι στην εγκατάσταση αλλά ξέρω φωτογραφιών κόλλησα και δεν το σκέφτηκα καλά. Μου είπε 90 θα βγει με τα Περαστικά αυτός κορεατικης εταιρίας. Για παραφλου δεν μίλησα λογικά έχει στο μυαλό του να βάλει νερό μιας και έρχεται καλοκαίρι, αλλά θα του πω να βάλει παραφλου από αυτόν. 600 € του εσκασα σε μια εβδομάδα ας κάνει και αυτός κάτι.
Expertr Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Χαχαχαχα...Το λες σαν να του εδωσες 600€ και να μην εκανε τιποτα.Οτι πληρωσες τοτε ηταν για τοτε.Τωρα γιατι τσιγκουνευεσαι τα 10€;;
BoullyBoy Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 τΑπό α 600 τα 200 σίγουρα είναι δικά του. Με ένα 5ερω και αυτός δεν θα φτωχεψει. Θα τον κανονίσω την Παρασκευή εγώ ???????? Από Το 7 ευρώ κόλλα πήγαμε στα 90 για καινούριο. Ας τελειώνει αυτό τι μαρτύριο
Expertr Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Ναι προφανως και καποια ηταν δικα του.Δεν τα δουλεψε;;Με αυτο το σκεπτικο προς τους μηχανικους-ηλεκτρολογους -υδραυλικους κτλ το μονο που καταφερνετε ειναι να βγαινεται χαμενοι απο ολες τις πλευρες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα