rania1111 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 ΘΑ ήθελα μία βοήθεια.. Θελω να φταξω ένα πολύ μικρό προγραμματάκι που θα μεταφέρει αρχεία από έναν φάκελο σε έναν άλλο με μία περιοδικότητα αναλόγως το όνομα του αρχείου. Υπάρχει καμία ιδέα γιατί δεν νπορώ να σκεφτώ κάτι?
BabyRage Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Σε Windows θα πήγαινα σε Python μαλλον. Σε linux με bash script
pmav99 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 με μία περιοδικότητα αναλόγως το όνομα του αρχείου. τι θα πει αυτό;
rania1111 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Σε Windows θα πήγαινα σε Python μαλλον. Σε linux με bash s εγώ σκεφτόμουνα με C#. Το θέμα είναι ότι θέλω να συγκρίνει ποια αρχεία θα μεταφερθούν με βάση το πρώτο μισό του ονόματός τους.
pmav99 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Είναι σχετικά απλό να γράψεις κάτι τέτοιο σε οποιαδήποτε high level γλώσσα. Το πρόβλημα δεν μας έχεις πει ακόμα πιο είναι...
efotinis Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δε χρειάζεται να μπλέξεις με C# για κάτι τόσο απλό. Πίστεψέ με, κάποτε καθόμουν και εγώ και παιδευόμουν με τη C++ για κάτι τέτοια. Τώρα πια μόνο Python, Powershell, bash κτλ. Παράδειγμα για αυτό που θες στην Powershell: $Source = 'C:\folder1' $Dest= 'C:\folder2' ls -File $Source | foreach { if (...) { # έλεγχος ονόματος mv $_ $Dest } } Αυτό βέβαια για προσωπική χρήση. Αν θες κάτι που θα χρησιμοποιείται από τρίτους, τότε μόνο αξίζει να πας σε compiled γλώσσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα