saleit Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Συγγνώμη λίγο για το off topic, αλλά το δερμάτινο σαλόνι που είναι στο α1;;; Εγώ ύφασμα βλέπω.... Γενικά στα γερμανικά, λένε δερμάτινο, και δεν έχει δέρμα (wtf?)... Και όταν ήθελα να πάρω το 2008 μια c200 k, μου είπαν δερμάτινο σαλόνι, και μου δείξανε ύφασμα με λίγη δερματίνη... Στα nissan, όλα με δερμάτινα τα πείρα, και έχει δέρμα μέχρι και στις χειρολαβές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Συγγνώμη λίγο για το off topic, αλλά το δερμάτινο σαλόνι που είναι στο α1;;; Εγώ ύφασμα βλέπω.... Γενικά στα γερμανικά, λένε δερμάτινο, και δεν έχει δέρμα (wtf?)... Και όταν ήθελα να πάρω το 2008 μια c200 k, μου είπαν δερμάτινο σαλόνι, και μου δείξανε ύφασμα με λίγη δερματίνη... Στα nissan, όλα με δερμάτινα τα πείρα, και έχει δέρμα μέχρι και στις χειρολαβές.. Στο 3θύρο που είχαμε δερμάτινα ήταν τα πλαινά των καθισμάτων εκεί που είναι οι ραφές και στο κέντρο είχε ύφασμα.Το 4θύρο είναι όλο δέρμα να και μερικές φωτός: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Στο 3θύρο που είχαμε δερμάτινα ήταν τα πλαινά των καθισμάτων εκεί που είναι οι ραφές και στο κέντρο είχε ύφασμα. Το 4θύρο είναι όλο δέρμα να και μερικές φωτός: Στο πεντάθυρο μάλιστα, αλλά στο 3θυρο, δεν το λες δερμάτινα.. Καλοτάξιδο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 και μονο που θυμαμαι τα δερματινα τον αυγουστο απο το προηγούμενο μου αμαξι κλαιω... λακη ωραίο το Α1... χαλαλι του η διαφορα! πως και δεν πηρατε ομως αυτόματο τελικα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futureshock Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 λακη ωραίο το Α1... χαλαλι του η διαφορα! πως και δεν πηρατε ομως αυτόματο τελικα; το αμαξι στις φωτο ειναι αυτοματο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 το αμαξι στις φωτο ειναι αυτοματο... Ναι, κάποιοι βλέπουν λεβιέ στρογγυλό, και νομίζουν είναι μηχανικό. Αν και νομίζω, το Vag, έχει σε αυτόματα και μηχανικά ίδιο λεβιέ.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 το αμαξι στις φωτο ειναι αυτοματο... tbh δε του φαινεται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saleit Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 tbh δε του φαινεται! εεε πως, σε αυτή φαίνεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 και μονο που θυμαμαι τα δερματινα τον αυγουστο απο το προηγούμενο μου αμαξι κλαιω... λακη ωραίο το Α1... χαλαλι του η διαφορα! πως και δεν πηρατε ομως αυτόματο τελικα; Αυτόματο είναι αφού είπαμε ζοριζόμαστε με τα μηχανικά αυτός είναι άλλωστε και ένας απο τους κυρίους λόγους που το πήραμε και όπως επισήμανε και ο saleit νομίζω φένεται ξεκάθαρα στις φωτό ότι είναι αυτόματο έχει και paddles στο τιμόνι....από που συμπέρανες ότι είναι χειροκίνητο?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Αυτόματο είναι αφού είπαμε ζοριζόμαστε με τα μηχανικά αυτός είναι άλλωστε και ένας απο τους κυρίους λόγους που το πήραμε και όπως επισήμανε και ο saleit νομίζω φένεται ξεκάθαρα στις φωτό ότι είναι αυτόματο έχει και paddles στο τιμόνι....από που συμπέρανες ότι είναι χειροκίνητο??Από πλαγιά φαίνεται σα χειροκίνητο με κουμπωμένη Τρίτη Άψογος. Μεγεια. Και εγώ στο επόμενο αυτόματος ξανά. Έχω κουραστεί πια για χειροκίνητο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα