stelios_2809 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Το πουλάς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Το πουλάς ; Ναι το αυτοκίνητο πρέπει να φύγει δεν την βολεύει καθόλου την γυναίκα μου αυτό το βγάλε βάλε της μπέμπας καθημερινά να γλυτώσω επιτέλους και από την γκρίνια της 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Πλέον υπάρχει και αυτό σε 5θυρο: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios_2809 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Στείλε μου πμ τιμή , εξοπλισμό και φωτό !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Στείλε μου πμ τιμή , εξοπλισμό και φωτό !!!!Το αυτοκίνητο είναι φουλ έχτρα με δερματινό σαλόνι είναι το s line.Τώρα για τίμες και τα λοιπά πρέπει πρώτα να πάω αντιπροσωπεία να δώ τι θα πάρω και πως αλλά και πόσα πιάνει το δικό μου ενδεικτικά.Αν αποφασίσω να το βάλω αγγελία θα σε έχω πρώτο στα υπόψιν! Και μερικές φωτό: Πλέον υπάρχει και αυτό σε 5θυρο: Ενδιαφέρον φένεται δεν ξέρω όμως από διαστάσεις μήπως ξεφεύγει λίγο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Κουκλί το α1 και πολυ καλο οδηγικά, οδήγησα πρόσφατα μάλιστα αλλα όχι αυτόματο. Αν ήθελα αμάξι μικρότερο του golf όλο το μπατζετ θα πήγαινε εκει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Ενδιαφέρον φένεται δεν ξέρω όμως από διαστάσεις μήπως ξεφεύγει λίγο. Από ότι βλέπω στα ίδια είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Update Το αυτοκίνητο τελικά ανταλλάχθηκε στην αντιπροσωπεία με το ίδιο μοντέλο σε 4θύρο του 2017 με 2500χλμ ήταν το προσωπικό αυτοκίνητο της γυναίκας του διευθυντή της εταιρίας και η διαφορά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μικρή. Το σημαντικό είναι ότι ήσυχασα εγώ από την γκρίνια της γυναίκας μου αλλά και αυτή δεν ταλαιπωρείται πλέον με το βάλε βγάλε. Συν ότι αυτό μας δίνει την ευελιξία όταν βγεί το νέο μοντέλο και ξεπεραστούν τα τυχόν θεματάκια που θα έχει σε 1-2χρόνια να μπορέσουμε άνετα να το ξανά ανταλλάξουμε. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios_2809 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Καλοτάξιδο !Τι τιμή στο πήρε η αντιπροσωπεία ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Καλοτάξιδο ! Τι τιμή στο πήρε η αντιπροσωπεία ; Ευχαριστώ! 17k ανταλλαγή για να πάρω αυτό το οποίο δεν βλέπω να το ξανά ανταλλάζω γιατί είναι απλά τέλειο! άσε που είναι ίδιο χρώμα με το δικό μου, τώρα στο γκαράζ έχουμε 2 white cars: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anikologr Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δηλαδή πόσο έκανε το 4θυρο και πόσο σου πήρε το δικό σου; Αν θες γίνε λίγο πιο σαφής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δηλαδή πόσο έκανε το 4θυρο και πόσο σου πήρε το δικό σου; Αν θες γίνε λίγο πιο σαφής Το δικό μου όπως ανέφερα και πιο πάνω μου το πήρε για την ακρίβεια 17400. Το 4θύρο επείδη και αυτό είναι το s line με δερμάτινο σαλόνι, συν ότι έχει πανοραμική οροφή και συν ότι επρόκειτο για ανταλλαγή μου το άφησε 23900 επειδή είχε (πάλι για την ακρίβεια) 2340χλμ με τιμή καινούριου 28900. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anikologr Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Το δικό μου όπως ανέφερα και πιο πάνω μου το πήρε για την ακρίβεια 17400. Το 4θύρο επείδη και αυτό είναι το s line με δερμάτινο σαλόνι, συν ότι έχει πανοραμική οροφή και συν ότι επρόκειτο για ανταλλαγή μου το άφησε 23900 επειδή είχε (πάλι για την ακρίβεια) 2340χλμ με τιμή καινούριου 28900. Μια χαρά λοιπόν... Να το χαρείς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Μια χαρά λοιπόν... Να το χαρείς.. Ευχαριστώ! Αλλά είναι της γυναίκας μου το αυτοκίνητο, εγώ χαίρομαι που δεν θα ακούω πια την γκρίνια της☺ Επεξ/σία 7 Μαΐου 2017 από lakisss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anikologr Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ευχαριστώ! Αλλά είναι της γυναίκας μου το αυτοκίνητο, εγώ χαίρομαι που δεν θα ακούω πια την γκρίνια της☺ Λίγο είναι;; χαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα