Προς το περιεχόμενο

audi a1???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην οικογενεία υπάρχουν 2 αυτοκινήτα το δικό μου mercedes cla και της γυναίκας μου audi a1 το ζήτημα είναι ότι το a1 είναι 3θυρο και τώρα με το μωρό η γυναίκα μου ζορίζεται παρά πολύ.Πρώτη σκέψη ήταν να πάρει το δίκο μου και έγω να πάρω κάτι άλλο κάτι που θα ήταν και το ιδανικό, αλλά έλα που έχουμε θέμα, με τις ταχύτητες μιας και το audi αυτόματο, αλλά και με το μέγεθος μιας και η cla είναι σχεδόν διπλάσια.Αύτο που σκέφτομαστε ή μάλλον καλύτερα αυτό που θέλει η γυναίκα μου είναι να δώσουμε το a1 και να πάρουμε το ίδιο σε 4θυρο μιας και είναι πλέον απόλυτα εξοικειωμένη με αυτό το αμάξι (υπόψιν η γυναίκα μου δεν είναι φαν της οδήγησης και δίπλωμα έβγαλε αν και μικρή στην ηληκία με το ζόρι πριν 2 χρόνια).Αυτό που αναρωτίεμαι λοιπόν είναι αξίζει να ανταλλάξω ένα αμάξι 2τιας με ούτε 20000χλμ και να ξαναπάρω το ίδιο αμάξι καινούριο απλά σε 4θυρο ή να προτιμήσω κάτι άλλο παρόμοιο και αν ναι τι?

Δημοσ.

Κάποια είναι προς αντικατάσταση όπως λέει και ο φίλος,δες πότε θα κάνουν την εμφάνισή τους γιατί είναι κρίμα να πάρεις 'παλιο' μοντέλο και μετά από λιγο να σκάσει το καινούργιο.Το νέο ibiza για παράδειγμα παρουσιάστηκε και δείχνει πολύ όμορφο.Εγω θα περιμένα και το νέο fiesta.

Δημοσ.

πετρέλαιο είναι ? :)

Ναι

Έχε υπ όψιν ότι το α1 όπως και το polo είναι προς αντικατάσταση με νέο μοντέλο μέχρι το τέλος του έτους

Κάποια είναι προς αντικατάσταση όπως λέει και ο φίλος,δες πότε θα κάνουν την εμφάνισή τους γιατί είναι κρίμα να πάρεις 'παλιο' μοντέλο και μετά από λιγο να σκάσει το καινούργιο.Το νέο ibiza για παράδειγμα παρουσιάστηκε και δείχνει πολύ όμορφο.Εγω θα περιμένα και το νέο fiesta.

Αυτό πραγματικά δεν μου πέρασε καν από το μυαλό ότι θα αλλάξει το μοντέλο βέβαια από λίγο που το έψαξα είδα ότι το νέο μοντέλο αναμένεται από το 2018 και μετά και θα είναι και ελαφρώς μεγαλύτερο σε χώρους κάτι το όποιο είναι πολύ καλό.Το ζήτημα όμως είναι τι γίνεται μέχρι τότε επειδή η γυναίκα μου εργάζεται πρέπει να αφήνει και μετά να παίρνει την μπέμπα με όλη της την προίκα μία στην μάνα μου και μία στην μάνα της και όλο αυτό το βγάλε βάλε καθημερινά είναι κούραση. 

Το άλλο που μου έρχεται σαν σκέψη τώρα είναι να δώσω το δικό της στην αντιπροσωπεία να πάρω ένα 4θυρο ίδιο με leasing για 1 χρόνο και όταν βγει το νέο μοντέλο παίρνω κανονικά εκείνο.

Δεν ξέρω αν με συμφέρει αυτή η λύση αλλά τουλάχιστον θα γλιτώσω την γκρίνια.

Δημοσ.

Απο την στιγμη που το αυτοκινητο δεν σε εξυπηρετει πια πρεπει να αλλαχτει.

Γενικοτερα παντως μωρο και 2πορτο ειναι μεγαλη ταλαιπωρια και δεν αδικω τη γυναικα σου.

Εγω δεν θα περιμενα για νεο μοντελο,απο την στιγμη που ειναι ευχαριστημενη με αυτο καντο μια ανταλλαγη με ενα ιδιο 4πορτο η με κανα bmw 116

Δημοσ.

Καταλαβαινω οτι επειγει η αλλαγη εξαιτιας της μικρουλας,σκεψου ομως οτι το Α1 περπατησε στην αγορα το 2010,αρα κουβαλα στην πλατη του 7 χρονακια.Το νεο θα βασιζεται σε νεα πλατφορμα (MQB A0) και λογικα σε νεα μοτερακια,θα εχει πιο φρεσκο εσωτερικο,μεγαλυτερους χωρους κτλ κτλ ..

Νομιζω αξιζει να τα βολεψετε καπως γτ οπως ειπα ειναι αμαρτια να παρεις παλιο μοντελο και μετα απο ενα 6μηνο πχ. να σκασει το νεο ..

Και δεν ειναι μονο θεμα γοητρου το να εχεις το καινουργιο αλλα πολλα περισσότερα (αξια μεταπωλησης και τα αλλα που ειπα πιο πανω) 

Βεβαια μπορεις να δεις και αλλα μοντελα της αγορας που δεν εχουν πολλα χρονια στην πλατη τους 

• Like 1
Δημοσ.

Το άλλο που μου έρχεται σαν σκέψη τώρα είναι να δώσω το δικό της στην αντιπροσωπεία να πάρω ένα 4θυρο ίδιο με leasing για 1 χρόνο και όταν βγει το νέο μοντέλο παίρνω κανονικά εκείνο.

Δεν ξέρω αν με συμφέρει αυτή η λύση αλλά τουλάχιστον θα γλιτώσω την γκρίνια.

Ιςως αυτο ειναι το καλύτερο τη στιγμη που Α)τη βολεύει αυτο το αμάξι β)βγαίνει καινούριο σε κανα χρόνο

Όποτε θα έχει την εύκολη πρόσβαση που χρειάζεται, δε θα τη στρεσάρει το να πρέπει να προσαρμοστεί σε διαφορετικό αυτοκίνητο, και δε θα ξενερωσετε να έχετε δώσει τόσα λεφτά και σ ενα χρόνο να θεωρείται παλιό. Τη στιγμη μάλιστα που δε μιλάμε για fl αλλα για εντελώς νέο αυτοκίνητο

Δημοσ.

Εγώ πάντως προτιμώ να αγοράζω αυτοκίνητα στο facelift και όχι με το που κυκλοφορήσουν.

Έτσι αποφεύγεις τις παιδικές ασθένειες που έχουν όλα τα νέα μοντέλα.

• Like 2
Δημοσ.

Oτι ειπωθηκε. Οποιοδηποτε νεο μοντελο θα σε ταλαιπωρησει λιγο ή περισσοτερο με προβληματα που δεν βρηκανε κατα την παραγωγη. Θα εισαι εσυ ο beta tester του μοντελου.

Αναποδα, τα facelift, εχουν τεσταριστει απο τους προηγουμενους κι εχουν διορθωθει συνηθως εξ'ολοκληρου τα διαφορα προβληματα παραγωγης.

Χωρις κανεναν ενδοιασμο θα επελεγα facelift πολυκυκλοφορημενο μοντελο, εκτος αν ειχα δει το επομενο και το ερωτευομουν και το ηθελα υπερβολικα πολυ.

Τωρα τα "περιμενε να παρεις το καινουργιο" ειναι για κανα πιτσιρικι που ψαρωνει μολις δει brand new μοντελο στο δρομο ή για αυτους που θεωρουν το αμαξι επενδυση και πιστευουν οτι το νεο μοντελο θα κρατησει την αξια του περισσοτερο απο το προηγουμενο. Αυτο που δε θα σου πει κανεις βεβαια, ειναι το νεο θα εχει καπελο στην τιμη, ενω το end of fife μαλλον γενναιοδωρη εκπτωση.

Για μενα, ξεκινα πηγαινοντας στην αντιπροσωπεια για να παρεις προσφορα ανταλλαγης.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλησε ο ΄της πιατσας΄ και εβαλε στην θεση του τα πιτσιρικια 

Aνοιξε το παιδι ενα θεμα για να παρει γνωμες (που προφανως δεν θα ειναι ολες ιδιες) και καποιοι αντι να πουν την γνωμη τους για να βοηθησουν το παιδι μπηκαν να το παιξουν εξυπνοι και να προσβαλουν τους αλλους.

Ο moure ειπε το παιδι αυτο που πιστευει με ομορφο τροπο,δεν συμφωνω αλλα εδω δεν ειμαστε για να επιβαλουμε την γνωμη μας.ΝΑ βοηθησουμε το παιδι θελουμε και στο τελος να αποφασισει αυτος τι τι ειναι σωστο και τι οχι 

Καλη αγορα ts !!

Δημοσ.

Ουτε της πιατσας ειμαι, ουτε εβαλα στη θεση του κανεναν.

Ειπα τη γνωμη μου, ειπα τα επιχειρηματα μου, σε αντιθεση με σενα που μολις εκανες το πιο ανουσιο και offtopic/flamebait post στο thread.

edit για το edit σου: Αν θεωρεις οτι προσεβαλλα καποιον στο ποστ μου, κανεις αναφορα και τις σαλτσες τις αφηνεις. Παντως, τωρα που ξαναδιαβαζω τι εγραψα βλεπω πως δεν προσβαλλω κανεναν, σε αντιθεση με το ποστ σου που με ειρωνευεσαι επι προσωπικου. Οποτε σου επιστρεφονται και οσα εγραψες.

Επισης κι εγω να βοηθησω το παιδι θελω με αυτα που εγραψα. Δεν νομιζω οτι ο ρολος "της βοηθειας στο παιδι" ανατεθηκε εργολαβια σε σενα και συνεπως οποιος εκφερει διαφορετικη γνωμη ειναι κακοπροαιρετος. Θα ακουστουν οσες αποψεις πρεπει να ακουστουν και σε καμια περιπτωση δεν ειναι δικη σου δουλεια να ειρωνευτεις την αντιθετη αποψη. Ωστοσο αν εχεις αντιλογο και επιχειρηματα, βεβαιως και θα σε ακουσουμε.

Απο κει και περα, ειναι ζητημα του ts να κρινει ποια αποψη ειναι ωφελιμη για τον ιδιο.

Δημοσ.

Επισης κι εγω να βοηθησω το παιδι θελω με αυτα που εγραψα. Δεν νομιζω οτι ο ρολος "της βοηθειας στο παιδι" ανατεθηκε εργολαβια σε σενα και συνεπως οποιος εκφερει διαφορετικη γνωμη ειναι κακοπροαιρετος. Θα ακουστουν οσες αποψεις πρεπει να ακουστουν και σε καμια περιπτωση δεν ειναι δικη σου δουλεια να ειρωνευτεις την αντιθετη αποψη. Ωστοσο αν εχεις αντιλογο και επιχειρηματα, βεβαιως και θα σε ακουσουμε.

Απο κει και περα, ειναι ζητημα του ts να κρινει ποια αποψη ειναι ωφελιμη για τον ιδιο.

Aυτο καταλαβες;;Το τι εγραψα πιο πανω το ειδες;; για τις διαφορετικες αποψεις αλλα με ομορφο τροπο και στο τελος ο ts θα κρινει και θα αποφασισει;; Φυσικα και ο καθενας λεει την γνωμη του και γιαυτο αναφερθηκα στο moure που ειπε ομορφα και ωραια την διαφορετικη του αποψη/γνωμη χωρις  πιτσιρικια και τετοια..Μην με κανεις να τα λεω 2 φορες.Να τα πιανεις αμεσως 

Τωρα τα "περιμενε να παρεις το καινουργιο" ειναι για κανα πιτσιρικι που ψαρωνει μολις δει brand new μοντελο στο δρομο 

Αληθεια αυτο δεν πηγαινε σε εμας που ειπαμε να περιμενει το καινουργιο ε; Ετσι ειπες να το αναφερεις 

Καλη συνεχεια 

Δημοσ.

Οχι, πηγαινε στα πιτσιρικια που ψαρωνουν οταν βλεπουν καινουργιο αμαξι στο δρομο.
Κι επειδη η προταση μου ειχε και συνεχεια, πηγαινε και σε οσους βλεπουν το αμαξι ως επενδυση για να βγαλουν λεφτα (sic, αλλα υπαρχουν).

Συνεπως:
"Να τα πιανεις αμεσως, μην με κανεις να τα λεω 2 φορες."

Δημοσ.

Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους και όλες για τις αποψείς-προτάσεις σας, όλες είναι ευπρόσδεκτες, γιαυτό άλλωστε άνοιξα και αυτό το post.Είμαστε σε forum και χαρακτηριστικό στοιχείο των forum είναι οι αντιπαραθέσεις αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να φτάνουμε να μαλώνουμε σε προσωπικό επίπεδο.

Αυτό που ήθελα ητάν μήπως βρω κάποιο εναλλακτικό παρόμοιο αυτοκίνητο έτσι για την αλλαγή πχ θα μου άρεσε πολύ μια bmw σειρά 1 ή ένα audi Α3.

Αλλά αυτά είναι σαφώς μεγαλύτερα αυτοκίνητα και βρίσκουν άκρα αντίθετη την γυναίκα μου που έχει κολλήσει με το συγκεκρίμενο και να φανταστείς ότι εγώ της το πρότεινα τότε, άλλα αν είχα μυάλο θα της το πρότεινα σε 4θυρο, της άρεσε τότε ήταν μικρό,ασφαλές,αυτόματο αλλά το κυριότερο ετοιμοπαράδοτο σε 1 εβδομάδα το είχε πάρει.

Αυτό που θα κάνω σε πρώτη φάση είναι να επισκεφτώ την αντιπροσωπεία να δώ πόσο μου παίρνουν αυτό, πόσο κοστίζει το 4θυρο και να εξετάσω αν με βολεύει η λύση του leasing προσωρινά γιατί και εγώ θεώρω ότι μιας και το καινουριό μοντέλο είναι προ των πυλών είναι κρίμα να ξεμείνεις με το παλιό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...