evabb Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 καλημερα παιδια εχω ενα προβληματακι με το spotify εδω. μολις το κατεβασα και το εγκατεστησα, συνδεθηκα μεσω facebook βαζω ενα τραγουδι να παιξει και ενω εδειχνε στην αρχη οτι επαιζε, δεν ακουγοταν τπτ. δεν εχω προβλημα με τα ηχεια μου η την ενταση του ηχουν γιατι οτιδηποτε αλλο λειτουργει κανονικα. γενικα δεν καταλαβαινω τι κανω λαθος ή τι δεν λειτουργει. καμια ιδεα κανεις;
bluesattack Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Για κανε ενα restart στο spotify μπας και εφαγε καμμια φλασια. Μηπως πατησες mute στο spotify χωρις να το καταλαβεις ? Στις ρυθμισεις των windows ειναι προεπιλογη η καρτα ηχου σου ?
evabb Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Για κανε ενα restart στο spotify μπας και εφαγε καμμια φλασια. Μηπως πατησες mute στο spotify χωρις να το καταλαβεις ? Στις ρυθμισεις των windows ειναι προεπιλογη η καρτα ηχου σου ? thanks για το ενδιαφερον αλλα τελικα το εκανα uninstall και εβαλα itunes και παιζουν τα παντα μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα