Προς το περιεχόμενο

Samsung Tab S3 S3 9.7" WiFi (T820) - 509 ευρώ με Alpha BONUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή σε σχέση με αυτό που έχω τώρα πόσο πιο δυνατό και καλό σε χαρακτηριστικά είναι ώστε να δικαιολογεί τα 709€ του;

Δεν είναι 709, είναι 509 λέμε  ;) 

Δες για συγκριτικό παράδειγμα την τιμή του Samsung tab S2 9.7" WiFi μέχρι πριν 1-2 μήνες στην "Εξέλιξη τιμής" του Skroutz και τις αγγελίες εδώ στο insomnia για να καταλάβεις, και το συζητάμε ξανά... 

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό είδα και το σκέφτομαι tarantules

Δηλαδή εφόσον και πχ αυτό που έχω είναι πολύ δυνατό γιατί έβγαλαν το επόμενο μοντέλο τοσοοοο ακριβό; Επειδή το δικό μου είναι μοντέλο του 14"; Εφόσον ακόμα είναι τουμπανο, το επόμενο δεν έπρεπε να το βγαλουν στα 709€ (είτε 500κατι με τους πόντους)

Τεσπά.

Δημοσ.

Για μένα δεν αξίζει καθόλου τα λεφτά του ακόμα και 500 να έχει.

Πάρτε και ένα συγκριτικό των specs μεταξύ Galaxy Tab S vs S2 vs S3

Έχω το s2 9.7 πιθανώς να αξίζει για το s pen αν μπορεί κάποιος να το αξιοποιήσει. Η μοναδική εναλλακτική είναι το iPad pro 9.7 με ένα pencil οπότε η τιμή όχι δεν είναι εξτριμ.

Απλά δε χρειάζεται να το αγοράσει κάποιος για να δει ταινίες, βολεύεται και με το προηγούμενο

Δημοσ.

Δηλαδή σε σχέση με αυτό που έχω τώρα πόσο πιο δυνατό και καλό σε χαρακτηριστικά είναι ώστε να δικαιολογεί τα 709€ του;

Τι καλύτερο έχει; Οθόνη; ram; Επεξεργαστη;

http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_s_10_5_lte-6235.php

οχι το αγορασα εγω πριν 6 μερες ,στα 709 απο το πλαισιο ,δεν ειχα καρτα της alpha ,ειχα δει την προσφορα αλλα αφου δεν ειχα το πηρα μονο και ονο για να ξεφορτωθω το ipad air μου ,συμπερασμα δυσκολα αξιζει αυτο το ταμπλετ 400 ε αντε επειδη εχει  το πενακι 450 ε ,εχει πολλα θεματακια ευχομαι να βγει uptade και να διορθωθουν

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Και για μενα δεν αξιζει αυτα τα λεφτα, αλλα τυπικα ειναι προσφορα με βαση την εμμεση διαφορα τιμης απο Ελλαδα αλλα και εξωτερικο.

Σε 2-3 μηνες τοσο θα το παρετε χωρις "ταλαιπωριες", ναι σωστο και αυτο.

Πριν 3 χρονια εχω παρει σε προσφορα toshiba 10αρι με μονο 16GB, καλυτερη αναλυση οθονης 2560χ1600, μονο 2ραμ . Καπου 280€ τοτε απο τις τελευταιες μου αγορες (με δωρεαν μεταφορικα εποχες) στο αμαζον. Ετσι βλεπω και εγω αυτο ως "αντιπροσφορα" σε τοσα λεφτα, ειδικα απο την στιγμη που ειναι μονο wifi!!!

Τελος, εφτιαξα και το πρωτο ποστ με λιγα λογια και περιεκτικα για να μην χρειαστει καποιος να διαβασει 1 σελιδα εν μεσω διαφορετικων αναγνωσεων-δηλωσεων μεχρι να καταλαβει-βεβαιωθει το απλο "σου δινει 80.000 ποντους η αγορα και πληρωνεις 709€".

• Like 3
Δημοσ.

Έστω ότι θέλω να το αγοράσω και να επωφεληθώ της προσφοράς. Πως μπορεί να γίνει αυτό όταν δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο σε κατάστημα του Κωτσόβολου ?

Μόνο με "αποστολή στο χώρο μου" είναι διαθέσιμο, οπότε δεν παίρνεις τους 80000 πόντους (Μόνο με αγορά από φυσικό κατάστημα ή collect@store)

Δημοσ.

Έστω ότι θέλω να το αγοράσω και να επωφεληθώ της προσφοράς. Πως μπορεί να γίνει αυτό όταν δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο σε κατάστημα του Κωτσόβολου ?

Μόνο με "αποστολή στο χώρο μου" είναι διαθέσιμο, οπότε δεν παίρνεις τους 80000 πόντους (Μόνο με αγορά από φυσικό κατάστημα ή collect@store)

Πας στο κατάστημα που σε βολεύει, το παραγγέλνεις και το φέρνουν.

Μπορεί δηλαδή αυτή τη στιγμή να μην είναι άμεσα διαθέσιμο σε κατάστημα, στο φέρνουν όμως.

Επίσης, μπορείς και τηλεφωνικά να το παρααγγείλεις και να πας να το παραλάβεις από το κατάστημα που θα ορίσεις. Για καλό και για κακό επιβεβαίωσε από το τηλέφωνο ότι θα μπουν οι πόντοι κανονικά σε αυτή την περίπτωση.

Δημοσ.

Προσωπική μου γνώμη είναι να περιμένετε λίγο καιρό που θα κάνει κατακόρυφη πτώση τιμής!
Είναι υπερβολική η τιμή του, ακόμα και αν ήταν στα 500κάτι ευρώ.

Ότι είναι πάρα πολύ καλό tablet κανείς δεν το αμφισβητεί, αλλά το ότι κοστίζει παραπάνω από το iPad pro, αυτό πρέπει να το κοιτάξει λίγο η Samsung και να επανέλθει λίγο στην πραγματικότητα! Κάντε υπομονή και πάρτε το χωρίς δεύτερη σκέψη σε λίγο καιρό που θα πέσει στα 400 - 430 ευρώ!

Δημοσ.

... πάρτε το χωρίς δεύτερη σκέψη σε λίγο καιρό που θα πέσει στα 400 - 430 ευρώ!

Δείτε τις διακυμάνσεις για το S2 9.7" WiFi. Με εξαίρεση το τελευταίο 2μηνο που ανακοινώθηκε το S3, η τιμή του S2 ήταν στα 440 ευρώ για μήνες. Νωρίτερα είχε κατέβει, και ξανανέβει πάλι. 

Η τιμή του S3 φυσικά και θα πέσει, όμως θα πάρει καιρό. Για τα 400-430 που γράφεις (που είναι -40% της αρχικής 709 τιμής), χρειάζεται πάνω από 6μηνο, να μη σου πω Χριστούγεννα. Tο 509 ευρώ είναι ευκαιρία με δεδομένο ότι πρόκειται για ενα νέο προϊόν που μόλις βγήκε στην αγορά.

post-61795-0-18957500-1492833568_thumb.jpg

Δημοσ.

Παίδες δε το αγοράζετε 509 αλλά 709, οι 80000 πόντοι (200€)μπαίνουν μετά από 1μηνα που θα γίνει η συναλλαγή με τη κάρτα και αυτό αφορά πάλι αγορά προϊόντος από όπου θα αφαιρεθεί το 200αρι.

Δημοσ.

Παίδες δε το αγοράζετε 509 αλλά 709, οι 80000 πόντοι (200€)μπαίνουν μετά από 1μηνα που θα γίνει η συναλλαγή με τη κάρτα και αυτό αφορά πάλι αγορά προϊόντος από όπου θα αφαιρεθεί το 200αρι.

Τα είχα γράψει (προσθέσει) αναλυτικά στο 1ο post, τα αφαίρεσε ο matrix.

Οντως κανείς πληρώνει όλο το ποσό (709) και του πιστώνονται οι 80,000 πόντοι, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με Alpha Bonus, και με πιθανό πολλαπλάσιο των 200 ευρώ όφελος, αναλόγως προσφορών.

Δηλαδή λόγω του bonus που ουσιαστικά επιστρέφει/πιστώνει/εξαργυρώνει 200+ ευρώ, συνολικά με άλλες αγορές το κόστος του S3 είναι 509 ευρώ.

Δημοσ.

80.000 πόντοι στην alpha Bonus είναι εξωφρενικά πολλοί... 

Η Aegean δίνει εισιτηρια με 9.000+ φόρους. Που σημαίνει ότι πληρώνοντας τους φόρους που δεν συμπεριλαμβάνονται, με τους 80.000 πόντους κάποιος παίρνει 8 νορμάλ εισιτήρια εσωτερικού one-way ή 2 business class αλε-ρετουρ εξωτερικού. 

Για κάποιον που θα αγόραζε ταμπλετ αυτήν την περίοδο είναι εξαιρετική προσφορά. Απλώς δεν το βλέπω διαθέσιμο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...