qwerty99 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Απο Κωτσόβολο παιρνετε 80.000 πόντους σε Alpha Bonus(80.000 = εξαργύρωση 200 ευρώ στον Κωτσόβολο σε επόμενη αγορά, https://www.alphabonus.gr/default.asp?pid=79 ) Χρώματα: μαύρο και ασημί Δηλαδή συνολικά 709 - 200 = 509 ευρώ έμμεση τιμηhttp://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/171574-samsung-t820-tab-s3-9.7-wifi-blackΣκρουτζ από 677 ευρώ: http://www.skroutz.gr/s/11261018/Samsung-Galaxy-Tab-S3-Wi-Fi-9-7-32GB.html Επεξ/σία 20 Απριλίου 2017 από matrixxx τα κοκκινα και "σκουπισμα" 1
Jake07 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 δεν πιστευω να αξιζειΤο θέμα δεν είναι αν αρέσει σε κάποιον ή όχι.. Προσωπικά ούτε εγώ δίνω πλέον τόσα λεφτά για tablet. Αλλά ότι είναι προσφορά σε σχέση με τα άλλα καταστήματα, εφόσον ισχύει φυσικά η επιστροφή, τότε είναι προσφορά οπότε καλά έκανε ο ts και το έβαλε.
JIMBOAthens Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Το θέμα δεν είναι αν αρέσει σε κάποιον ή όχι.. Προσωπικά ούτε εγώ δίνω πλέον τόσα λεφτά για tablet. Αλλά ότι είναι προσφορά σε σχέση με τα άλλα καταστήματα, εφόσον ισχύει φυσικά η επιστροφή, τότε είναι προσφορά οπότε καλά έκανε ο ts και το έβαλε. Για να μην μπερδεύεται ο κόσμος ΔΕΝ υπάρχει καμία επιστροφή. ΔΕΝ είναι το πρόγραμμα "Εππιστροφή" με τις κάρτες της Eurobank αλλά το πρόγραμμα της Alpha Bonus Visa που αφορά στην εξαργύρωση 80.000 πόντων που έχεις μαζέψει στην κάρτα σου προκειμένου να σου αφαιρεθούν τα €200 από την αρχική τιμή του προϊόντος. Και πιστέψτε με 80.000 πόντοι είναι πάαααρα πολλοί και κατά την προσωπική μου άποψη ελάχιστοι τους έχουν μαζέψει...
qwerty99 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Για να μην μπερδεύεται ο κόσμος ΔΕΝ υπάρχει καμία επιστροφή. ΔΕΝ είναι το πρόγραμμα "Εππιστροφή" με τις κάρτες της Eurobank αλλά το πρόγραμμα της Alpha Bonus Visa που αφορά στην εξαργύρωση 80.000 πόντων που έχεις μαζέψει στην κάρτα σου προκειμένου να σου αφαιρεθούν τα €200 από την αρχική τιμή του προϊόντος. Και πιστέψτε με 80.000 πόντοι είναι πάαααρα πολλοί και κατά την προσωπική μου άποψη ελάχιστοι τους έχουν μαζέψει... Έχω παραθέσει το link της alpha, που περιγράφει τους όρους, εξαρχής. Έχεις όμως δίκιο, δεν είναι "επιστροφη" αλλά "εξαργύρωση". Οι παραπάνω προσφορές εξαργύρωσης ισχύουν έως 31.12.2017 και μόνο στα φυσικά καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ. Μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 εξαργυρώσεις ανά συναλλαγή με ελάχιστη αξία αρχικής συναλλαγής 5,01€. Το μέγιστο όφελος που δύναται να αποδοθεί ανά συναλλαγή είναι 3.000€, με ελάχιστη χρέωση στην κάρτα 0,01€. -Η προσφορά ισχύει για τους κωδικούς 171574/5/6/7 από 7.4.2017 έως 6.5.2017 στα φυσικά καταστήματα Κωτσόβολος με όλες τις κάρτες Bonus της Alpha Bank. - Οι επιπλέον πόντοι θα αποδοθούν στις 10.6.2017 ή 30 ημέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος. - Η προσφορά δεν ισχύει σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος ή ακύρωσης της συναλλαγής. Για κάποιον που θέλει να πάρει και κάτι άλλο, πχ κλιματιστικό σύντομα, είναι ευκαιρία. Αν είχε λευκό, θα το είχα χτυπήσει. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2017 από qwerty99
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 1 Δεν μας ενδιαφερει ποσο το πουλανε στις αγγελιες, αφου απο τους ορους χρησης του ινσομνια δεν επιτρεπεται η αναφορα και σχολιασμος αγγελιων. Οποτε βγαλτο, στο εβγαλα απο το αρχικο σου ποστ, τωρα βλεπω το αναφερεις ξανα. 2. Δεν εχω καρτα αλφα, αλλα δεν εχω καταλαβει απο το θεμα σου, αν αγοραζοντας το σου δινει 80.000 ποντους ή θα πρεπει να τους εχεις και να τους εξαργυρωσεις ωστε να το παρεις 509. Νωριτερα πιστευα το πρωτο, απο οσα εγραψαν οι αλλοι παω προς το 2ο. Γινε σαφεστερος αν θες στο αρχικο σου ποστ λοιπον.
dfokas21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 1 Δεν μας ενδιαφερει ποσο το πουλανε στις αγγελιες, αφου απο τους ορους χρησης του ινσομνια δεν επιτρεπεται η αναφορα και σχολιασμος αγγελιων. Οποτε βγαλτο, στο εβγαλα απο το αρχικο σου ποστ, τωρα βλεπω το αναφερεις ξανα. 2. Δεν εχω καρτα αλφα, αλλα δεν εχω καταλαβει απο το θεμα σου, αν αγοραζοντας το σου δινει 80.000 ποντους ή θα πρεπει να τους εχεις και να τους εξαργυρωσεις ωστε να το παρεις 509. Νωριτερα πιστευα το πρωτο, απο οσα εγραψαν οι αλλοι παω προς το 2ο. Γινε σαφεστερος αν θες στο αρχικο σου ποστ λοιπον. To 1o : το αγοραζεις με καρτα bonus alpha και κερδιζεις 80000 ποντους. http://www.kotsovolos.gr/site/promocontent.jsp?cmsid=16422
JIMBOAthens Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 To 1o : το αγοραζεις με καρτα bonus alpha και κερδιζεις 80000 ποντους. http://www.kotsovolos.gr/site/promocontent.jsp?cmsid=16422 Ο TS μιλάει καθαρά για εξαργύρωση πόντων προκειμένου να.σου γίνει έκπτωση €200...
x_vagos_x Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Guys, παίρνεις το ταμπλετ στα 709 ευρώ. Σου δίνει 80.000 πόντους. Ισοδυναμούν με 200 ευρώ έκπτωση σαν πόντοι σε επόμενη αγορά. Νομίζω το κάνατε πολύ πιο περίπλοκο απ' ότι είναι Δεν ξέρω αν μπορείς να το πάρεις με 709-200 ευρώ, αλλά με τη λογική από το link του dfokas21 εγώ νομίζω όχι. 1
qwerty99 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Ρε παιδιά, το θέμα της alpha bonus είχε συζητηθεί εκτενώς προ μηνός, με τις εκπτώσεις στις τηλεοράσεις που έκανε ο Κωτσόβολος. Είχαν κατακλυστεί τα καταστήματα από ανθρώπους που αγόραζαν μόνο για να πάρουν το bonus ανα ίντσα, είχαν ξεστοκαρει. Τα σχετικά thread είχα φτάσει τις 5-6 σελίδες, εγώ από εκεί ενημερώθηκα για το προγραμμα και πήρα tv.Βάζω λοιπόν το "επιστροφή" δεν σας κάνει, βάζω το "εξαργύρωση" δεν σας κάνει. Υπαρχουν οι όροι που είναι ξεκάθαροι.ΚΑΤΑΡΧΗΝ, αυτό που ουσιαστικά γίνεται, είναι πως κερδίζεις 80,000 πόντους που μεταφράζονται σε εκπτωση 200 ευρώ σε επόμενη αγορά. Συνολικά λοιπόν, έχει κέρδος κανείς 200 ευρώ, από τη συγκεκριμένη αγορά, ως έκ τούτου, του βγαίνει -200 ευρώ στον Κωτσόβολο. Μιλάμε για μεγάλο κέρδος. ΟΜΩΣ οι πόντοι 80,000 αυτοί της αγοράς μέσω του Alpha Bonus μπορούν να εξαργυρωθούν σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με την Alpha Bonus, πχ A.B. , Aegean, Vodafone, Β.P. κλπ και όχι μόνο στο Κωτσόβολο. Ιδίως στην Aegean παίζουν παράλληλες προσφορές και φίλοι πήραν εισιτήρια μεγάλης αξίας σε προσφορά τσάμπα, λόγω των πόντων που είχαν από τέτοιες αγορές. Ετσι λοιπόν τα 200 ευρώ για Κωτσόβολο, μπορεί να εξαργυρωθούν σε πολλαπλάσιο ποσό σε άλλη εταιρία, ιδίως αν πέσετε σε παράλληλη προσφορά όπως εξήγησα. Δείτε τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις: https://www.alphabonus.gr/default.asp?pid=5
alexiko Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Για να πιστωθούν οι πόντοι πρέπει να γίνει η συναλλαγή. Πάντως σε κάθε περίπτωση όποιος κάνει χρήση του προγράμματος θα έχει σημαντικό όφελος κατά την γνώμη μου.
stelios18120 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Ρε παιδιά αξίζει όμως τόσα €€€ το συγκεκριμενο τάμπλετ; Είναι τόσο δυνατά τα specs του ώστε να αξίζει ένα βασικό μισθό; 1
JIMBOAthens Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Ρε παιδιά αξίζει όμως τόσα €€€ το συγκεκριμενο τάμπλετ; Είναι τόσο δυνατά τα specs του ώστε να αξίζει ένα βασικό μισθό; Όντως πολλά είναι Στέλιο και δεν είναι καν η LTE version. Πάντως πιστεύω ότι το "κέρδος" των €200 θα εξανεμιστεί σε 2-3 μήνες αγοράζοντας την ίδια συσκευή από Skroutzομάγαζο... 1
qwerty99 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Όντως πολλά είναι Στέλιο και δεν είναι καν η LTE version. Πάντως πιστεύω ότι το "κέρδος" των €200 θα εξανεμιστεί σε 2-3 μήνες αγοράζοντας την ίδια συσκευή από Skroutzομάγαζο... Εννοείται πως το Σεπτέμβρη θα έχει πέσει σε αυτή την τιμή. Ομως υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται tablet σήμερα. Και επίσης υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται ή θέλουν τα high-end μοντέλα.
stelios18120 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δηλαδή σε σχέση με αυτό που έχω τώρα πόσο πιο δυνατό και καλό σε χαρακτηριστικά είναι ώστε να δικαιολογεί τα 709€ του; Τι καλύτερο έχει; Οθόνη; ram; Επεξεργαστη; http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_s_10_5_lte-6235.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα