Takistasio Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Καλημέρα, εχω κανει αιτηση φορητότηταs στη wind απο τη cyta και εντος της προθεσμίας των 14 ημερων εκανα υπαναχώρηση πισω στη cyta .. Wind καθυστερει να επιστρέψει τη γραμμή ουτε καν τους εχει απαντήσει.Τι συμβαίνει.. ξέρετε;
Avatar_GR Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Καλημέρα, εχω κανει αιτηση φορητότηταs στη wind απο τη cyta και εντος της προθεσμίας των 14 ημερων εκανα υπαναχώρηση πισω στη cyta .. Wind καθυστερει να επιστρέψει τη γραμμή ουτε καν τους εχει απαντήσει.Τι συμβαίνει.. ξέρετε; Μάλλον περιμένουν να περάσει το 14ήμερο για να σου κάνουν "κόλπα" μετά και να σε βάλουν να πληρώσεις.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Έχεις αντίγραφο του φαξ ότι έστειλες μυνημα ακύρωσης της φορητότητας? Αν όχι πάνε στείλε ένα φαξ όσο προλαβαίνεις και κράτα το αποδεικτικό 2
Takistasio Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Exω το sms οτι λαβανε το αιτημα ακυρωσης. Και τους το εχω επιβεβαιωσει και 2 φορες τηλεφωνικά
Takistasio Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μολις μου εστειλε μυνημα η cuta οτι μεχρι τις 25/4 θα γινει η ενεργοποίηση.13/4 πηρε η wind το αιτημα για φορητοτητα
greekparot Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Πληροφοριακά την αίτηση υπαναχώρησης πως την έστειλες; φαξ,email?
Takistasio Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Πηγα σε καταστήματα cyta δεν ξερω πως την στειλανε
Takistasio Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μάλλον περιμένουν να περάσει το 14ήμερο για να σου κάνουν "κόλπα" μετά και να σε βάλουν να πληρώσεις. Σιγα μη τους πληρώσω ας μου κανουν μυνηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα