Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Από χθες που έγινε το Update στο Pc μου με το Creator's update, έχω πρόβλημα στην ανάλυση της κάρτας γραφικών. 

Για την ιστορία η ανάλυση που είχα ήταν 1680Χ1050 και μετά την αναβάθμιση δε μπορώ να βρώ πουθενά πως να την επαναφέρω. Το σύστημα μου είναι με Windows 10 - 64bit και η κάρτα γραφικών είναι Radeon R7 260X.

Έχω βάλει τους νέους drivers, έχω δοκιμάσει να κάνω επαναφορά στους παλιους, εχω απεγκαταστήσεις τελείως τους drivers και του ξαναεγκατέστησα, δοκίμασα σχεδόν τα πάντα αλλά η κάρτα δε φτάνει σε αυτή την ανάλυση με τη νέα αναβάθμιση.

Καμία πρόταση;

Δημοσ.

Δοκίμασε να βρεις drivers για την οθόνη.

Επίσης πήγαινε δεξί κλικ στο desktop->Ρυθμίσεις οθόνης->Ρυθμίσεις οθόνης για προχωρημένους->Ιδιότητες προσαρμογέα οθόνης.

Εκεί πάτα στο Λίστα καταστάσεων λειτουργίας και δες αν η ανάλυση που θέλεις είναι στη λίστα.

Αν πάλι δε σου βγάζει την ανάλυση πήγαινε στην καρτέλα Οθόνη και ξετσέκαρε την επιλογή για απόκρυψη λειτουργιών ακατάλληλων για την οθόνη.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε να βρεις drivers για την οθόνη.

Επίσης πήγαινε δεξί κλικ στο desktop->Ρυθμίσεις οθόνης->Ρυθμίσεις οθόνης για προχωρημένους->Ιδιότητες προσαρμογέα οθόνης.

Εκεί πάτα στο Λίστα καταστάσεων λειτουργίας και δες αν η ανάλυση που θέλεις είναι στη λίστα.

Αν πάλι δε σου βγάζει την ανάλυση πήγαινε στην καρτέλα Οθόνη και ξετσέκαρε την επιλογή για απόκρυψη λειτουργιών ακατάλληλων για την οθόνη.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.

Οτι μου έχεις γράψει το έχω τσεκάρει από χθες. Η μέγιστη ανάλυση που μου δίνει στα properties της κάρτας είναι 1600 Χ 1200.

Θυμάμαι πως πρίν την αναβάθμιση έβρισκα την επίλογή για "απόκρυψη λειτουργειών ακατάλληλων για την οθόνη". Αυτό ακριβώς είναι που ψάχνω από χθες αλλά δε μπορώ να το βρώ πουθενα.

Αν μπορείς κάποιος να μου πει πως θα ανεβάσω εικόνα από το pc θα σας δείξω και πως μου εμφανίζει το menu

Δημοσ.

Την οθόνη την αναγνωρίζει στις ιδιότητες ή την βγάζει σαν generic; Ποια οθόνη είναι (μάρκα και μοντέλο); Φαντάζομαι είναι desktop και όχι laptop.

Για να ανεβάσεις εικόνα θα πατήσεις ALT+PRNTSCR για να πάρεις μόνο το ενεργό παράθυρο ή σκέτο prntscr για να πάρεις όλο το desktop (καλύτερα το παράθυρο μόνο).

Μετά θα πας στο http://snag.gy και θα πατήσεις CTRL+V για να κάνεις επικόλληση.

Αν θέλεις μπορείς να κροπάρεις ή να μαρκάρεις ότι θέλεις και μόλις τελειώσεις θα πατήσεις την δισκέτα για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.

Μετά θα πάρεις το λινκ με αντιγραφή και σε επόμενο μήνυμα θα πατήσεις το εικονίδιο με την φωτογραφία πάνω από εκεί που γράφεις μήνυμα και θα κάνεις επικόλληση εκεί το λινκ.

Επανέλαβε με όσες εικόνες θέλεις.

Δημοσ.

Την οθόνη την αναγνωρίζει στις ιδιότητες ή την βγάζει σαν generic; Ποια οθόνη είναι (μάρκα και μοντέλο); Φαντάζομαι είναι desktop και όχι laptop.

Την οθόνη την αναγνωρίζει κανονικά!

https://snag.gy/UmalxK.jpg

εδω ειναι η εικόνα!

Δημοσ.

"Θυμάμαι πως πρίν την αναβάθμιση έβρισκα την επίλογή για "απόκρυψη λειτουργειών ακατάλληλων για την οθόνη". Αυτό ακριβώς είναι που ψάχνω από χθες αλλά δε μπορώ να το βρώ πουθενα."

Αυτό γίνεται νομίζω μόνο μέσα από το πρόγαμα του driver.

Για να βάλεις ανάλυση που "δεν υποστηρίζεται" δεν την αναγνωρίζει το σύστημα,σε amd κάρτες πρέπει να πειράξεις την registry,εκτός και αν άλλαξε κάτι με την νέα γενιά driver.

Σημαντικό το reboot μετά της αλλαγές διαφορετικά δεν πιάνουν οι αλλαγές. 

http://www.wsgf.org/forums/viewtopic.php?f=63&t=21972&sid=79dff8d5b13c38372733fdfb2f156100

• Like 1
Δημοσ.

"Θυμάμαι πως πρίν την αναβάθμιση έβρισκα την επίλογή για "απόκρυψη λειτουργειών ακατάλληλων για την οθόνη". Αυτό ακριβώς είναι που ψάχνω από χθες αλλά δε μπορώ να το βρώ πουθενα."

Αυτό γίνεται νομίζω μόνο μέσα από το πρόγαμα του driver.

Για να βάλεις ανάλυση που "δεν υποστηρίζεται" δεν την αναγνωρίζει το σύστημα,σε amd κάρτες πρέπει να πειράξεις την registry,εκτός και αν άλλαξε κάτι με την νέα γενιά driver.

Σημαντικό το reboot μετά της αλλαγές διαφορετικά δεν πιάνουν οι αλλαγές. 

http://www.wsgf.org/forums/viewtopic.php?f=63&t=21972&sid=79dff8d5b13c38372733fdfb2f156100

Δε θελω να πειράξω registry...

Δημοσ.

Με τι καλώδιο συνδέεις την οθόνη; Με rgb ή dvi; Δοκίμασες και με τα δύο;

Εδώ έχει κάτι drivers η samsung.

Πάντως κάτι δεν πάει καλά με τις αναλύσεις Στο manual αναφέρει τις παρακάτω:

Sr2jGO.jpg

Δημοσ.

Με τι καλώδιο συνδέεις την οθόνη; Με rgb ή dvi; Δοκίμασες και με τα δύο;

Εδώ έχει κάτι drivers η samsung.

την έχω με drivers κανονικά την οθόνη...δε εχω άλλο τρόπο να τη συνδέσω!

Δημοσ.

Η οθόνη πρέπει να έχει και rgb και dvi είσοδο, σύμφωνα πάντα με το manual της samsung.

Η οθόνη δεν έχει DVI μόνο RGB (το συγκεκριμένο μοντέλο) οποτε από την κάρτα γραφικων έχω βάλει μετατροπέα DVI σε RBG.

Tο θέμα είναι πως την οθόνη την έχω αρεκτά χρόνια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα στην ανάλυση. Όπως ανέφερα και στο αριχκό μου Post ΜΟΝΟ μετά την αναβάθμιση μου έγινε το πρόβλημα. Από την αρχή που είχα τα windows 10 είχα βρεί το menu που έλεγε για προχωρημένες ρυθμίσεις και από εκεί το έφτιαχνα. Τώρα όμως δεν το βρίσκω πουθενα - χωρίς βέβαια να είμαι σίγουρος οτι φταίει αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...