greekbusters Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Εγώ αγοράζω παπούτσια αθλητικά μονο απο την αντιντας της Νέας Σμύρνης. Τα καλοκαιρινά βέβαια τα αγοράζω τον χειμώνα που ανά περιόδους που πάω έχει τα running στα 27 ευρώ. Τρελό vfm , 4 φορές κάτω . Τώρα όσες φορές εχω πάει, που είναι πολλές , οι τιμές είναι ελαφρώς ακριβοτερες αλλά ισως πάλι ανά περιόδους να φέρνουν κάτι παρομοιο. Στα λοιπά στοκαδικα οι τιμές είναι αρκετά υψηλότερες και τα εχω γυρίσει ολα, και δεν ξέρω το γιατί Τα υπόλοιπα επίσης στοκαδικα της περιοχής Εκεί πάλι , μονο στοκ δεν είναι
blade-17 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μια παραγγελια μου απο Αμερικη(dhl), εισαχθηκε...στην Γερμανια, και κατοπιν πηγε απο...Θεσσαλονικη, επειτα...Πειραια, και επειτα....στο σπιτι μου.... Καταβαινετε οτι με τετοιες διαδρομες, δεν μπορει το τελωνειο να ξεσκαρταρει ευκολα και να 'κοψει' την αποστολή... Γι'αυτο λεω, οτι ο ψαγμενος seller, που πουλα εντατικα σε ολη την υφηλιο, εχει τις ακρες και τον τροπο να πουλαει και να παρακαμπτει τα τελωνεία... Μήπως μπορείς να μας πεις μερικα ονοματα απο τους sellers;
mentoras99 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μήπως μπορείς να μας πεις μερικα ονοματα απο τους sellers; Τωρα τελευταια ψωνιζω απο εδω http://stores.ebay.com/apparelsave?_trksid=p2047675.l2563
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα