Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αν και πολύ εξειδικευμένη ερώτηση, ρωτάω:

Θέλω να βάλω συσκευή που να δείχνει στιγμιαία κατανάλωση καυσίμου για να κάνω οικονομία στο καύσιμο όσο γίνεται, λόγω του ότι κάνω αρκετά χλμ για δουλειά.

Υπάρχει τέτοιο trip computer μη μανίσιο; Αν ναι, πόσο κοστίζει, αν είναι ακριβείας ή όχι και πόσο μπορεί να κοστίσει η εγκατάσταση του;

Αν κάποιος έχει ήδη κάποιο, ας μου πει από που το πήρε.

Δημοσ.

οποιδήποτε obd2 reader και πρόγραμμα στο κινητό κάνει. Μάλλον.

Αν θες γίνε πιο συγκεκριμένος, δεν κατάλαβα μία... :-)

Δημοσ.

Απλά οδήγησε οικονομικά... Ήπιες επιταχυνσεις, ηπιες επιβραδυνσεις αλλαγές ταχυτήτων στις 2.500 στροφές περίπου και ελαφρύ δεξί πόδι. Θα πας με 100 στην καλύτερη βέβαια αλλά η οικονομία, ειδικά στον αυτοκινητοδρομο θα είναι σημαντικη.

Δημοσ.

Απλά οδήγησε οικονομικά... Ήπιες επιταχυνσεις, ηπιες επιβραδυνσεις αλλαγές ταχυτήτων στις 2.500 στροφές περίπου και ελαφρύ δεξί πόδι. Θα πας με 100 στην καλύτερη βέβαια αλλά η οικονομία, ειδικά στον αυτοκινητοδρομο θα είναι σημαντικη.

Τα έχω ακολουθήσει όλα αυτά και δεν είδα αισθητή διαφορά. Θεωρώ ότι υπάρχει ένα σημείο που πετυχαίνεις το μέγιστο της οικονομίας, απλά δεν το έχω βρει.

Δημοσ.

Ότι σου είπαν.θα πάρεις ένα obd 2 (προσωπικά το πήρα από το ebay,πες μας και τι αυτοκίνητο είναι ) το συνδεεις στην θύρα obd (εκεί που συνδέουν το διαγνωστικό μηχάνημα και κατεβάζεις δωρεάν εφαρμογή από το play store για το ρυθμίζεις για να σου δείχνει την κατανάλωση .

Δημοσ.

Τι μοντέλο είναι; Περίεργο που δεν έχει από τη μάνα του trip computer!

Τι μοντέλο είναι; Περίεργο που δεν έχει από τη μάνα του trip computer!

Δημοσ.

Βαλε και ενα οικονομομετρο.ειναι τυπου ρολοι,τουλαχιστω ενα αρχαιο που ειχα,και επερνε σημα απο την υποπιεση της εισαγωγης.εκανε δουλιτσα.επρεπε να κραταω την βελονα σε μία συγκεκριμενη περιοχη.στιγμιαια ενδειξη ηταν βεβαια,αλλα οταν το πρωτοβαλα και ακολουθουσα την διαδικασια,ειχα χαμηλη καταναλωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...