Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποιο e-σπορ ρε παιδιά θα τρελαθούμε χαχαχαχα σε λίγο θα μας πείτε ότι στα αθλητικά μετά το ποδόσφαιρο θα μας λένε ποιος κέρδισε στο lol

Από ποτε το να παίζεις παιχνίδια στο pc έγινε σπορ

Μυρίστηκαν χρήμα οι εταιρίες, διοργανωνουν μερικά event για να πουλήσουν τα προιοντα τους, βγάζουν μερικά δις, δίνουν k ένα χαρτζιλίκι σε αυτούς που παίζουν, γιατί διαφημίζουν τα προϊόντα τους  και αυτό είναι όλο 

Από ποτε κάτι που μπορούν να κάνουν όλοι ονομάζεται σπορ

Ενα χόμπι είναι όπως το ψάρεμα και το κυνήγι που απλά οι εταιρίες δώσαν λίγο παραπάνω προσοχή γιατί μυρίστηκαν χρήμα

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

η μουσικη δεν ειναι θεαμα φιλε, καμια σχεση...η μουσικη ειναι αναγκαια στον ανθρωπο, ειναι ηχος, ο οποιος μπορει να σου αλλαξει τα συναισθηματα και αλλα τοσα που θα παρουν 10 σελιδες αν τα γραψω τα οποια τα ξερει ο καθενας...

Είναι αναγκαία; δηλαδή αν δεν ακούσω μουσική τι παθαίνω; επίσης ποιος σου λέει εσένα ότι η μουσική μου αλλάζει τα συναισθήματα;

Όλα αυτά είναι επινοήσεις του ανθρώπου, αν πριν από κάποιες χιλιάδες χρόνια αντί κάποιοι να αποφασίσουν να βγάλουν ήχους αποφάσιζαν να τρίβουν στη μύτη τους πορτοκάλια, σήμερα αντί για μουσική μπορεί απλά να τρίβαμε φρούτα στη μύτη μας.

Εσύ βρίσκεις ανούσια τα e-sports, ένας κοφός βρίσκει ανούσια τη μουσική. Ή και κάποιος μη κοφός.

Δεν μας είναι βιολογικά απαραίτητο κανένα από τα δύο, οπότε ο καθένας όπως την βρίσκει.

Δημοσ.

Ποιο e-σπορ ρε παιδιά θα τρελαθούμε χαχαχαχα σε λίγο θα μας πείτε ότι στα αθλητικά μετά το ποδόσφαιρο θα μας λένε ποιος κέρδισε στο lol

Από ποτε το να παίζεις παιχνίδια στο pc έγινε σπορ

Μυρίστηκαν χρήμα οι εταιρίες, διοργανωνουν μερικά event για να πουλήσουν τα προιοντα τους, βγάζουν μερικά δις, δίνουν k ένα χαρτζιλίκι σε αυτούς που παίζουν, γιατί διαφημίζουν τα προϊόντα τους  και αυτό είναι όλο 

Από ποτε κάτι που μπορούν να κάνουν όλοι ονομάζεται σπορ

Ενα χόμπι είναι όπως το ψάρεμα και το κυνήγι που απλά οι εταιρίες δώσαν λίγο παραπάνω προσοχή γιατί μυρίστηκαν χρήμα

http://www.esportsearnings.com/tournaments/19287-the-international-2016

Prize Pool: $20.770.640,00

1st: $9.139.002,00

Όντως, βγάλαν απλά ένα χαρτζιλίκι.

Και το κάνουν και όλοι μιας και είναι τόσο απλό, σε επίπεδο χόμπι.

Φαντάζομαι είσαι γιος σεΐχη από Σαουδική Αραβία μιας και τα 9 εκατομμύρια είναι "χαρτζιλίκι" και "χόμπι" για εσένα.

:rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.
Δεν έπιασες πως το είπα, χαρτζιλίκι είναι μπροστά σε αυτά που βγάζουν οι εταιρίες

Αλλα k πάλι το ότι είναι χόμπι δεν αλλάζει

Ολα έχουν να κάνουν με την προσφορα k ζήτηση

Να σου το πω αλλιώς, ας πούμε ότι εγώ έχω χόμπι το πλέξιμο..έρχεται μια εταιρία k βλέπει πως από το χόμπι το δικό μου, αλλα και άλλον που πλεκουν.. μπορεί να βγάλει εκατομμύρια, πουλώντας κλωστές k οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για να πλέξεις.. με ντύνει με στολίζει με προμοτάρει, διοργανώνει και μερικά event για το ποιος πλεκει καλυτερα και κονομάει εκατομμύρια, μου δίνει k μένα το χαρτζιλίκι μου k όλα καλά

Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε τώρα, να ονομάσουμε το πλέξιμο σπορ? όχι, ένα χόμπι παραμένει απλά ακριβοπληρωμένο

• Like 2
Δημοσ.

ρε φίλε το υγιές είναι ένα παιδί να παίζει μπάλα σε πλατεία κ όχι να καντηλιάζει επειδή δεν του βγήκε το kill. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Και ο 50άρης μικρός έπαιξε μπάλα.

Και ο 80άρης μικρός έπαιξε μπάλα.

Και ο 35άρης μικρός έπαιξε μπάλα.

Αυτά εδώ τα κακόμοιρα είναι χαζεμένα τελείως. Απολιτίκ, αγύμναστα, απαίδευτα με ένα mouse στο χέρι που νομίζουν ότι είναι όπλο.

Και συνεχίζουμε. Ποιος ορίζει ότι το υγιές παιδί παίζει μπάλα; Και ο παππούς μου θα έλεγε ότι το υγιές παιδί παίζει μπάλα στα χωράφια αντί για 5χ5, ο παππούς του θα έλεγε ότι το υγιές παιδί πρέπει να μάθει να οργώνει από τα 10 αντί να παίζει μπάλα και κάποιος παππούς ακόμα πιο πίσω θα έλεγε ότι το παιδί πρέπει να ξέρει πως να σκοτώνει άγρια ζώα και κάποιος ακόμα πιο πίσω πως να σκοτώνει τον γείτονα γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος να ζήσει.

Η ανθρωπότητα εξελίσσεται, το γονίδιο μας έχει επιζήσει πάαααααααααρα πολλά χρόνια για να επηρεάσει την υγεία του το αν κάποια παιδιά θα επιλέξουν να βρίζουν για το κιλλ ή να βρίζουν για το αν τους έδωσε πάσα ο συμμαθητής τους. 

Υπήρξα φιτ, έχω αρκετά άνω του μέσου όρου εκπαίδευση και συμμετέχω σε πολιτικές ομάδες σχεδόν 10 χρόνια. Δεν με θεωρώ gamer καθώς έχω παίξει ελάχιστα games, ωστόσο έχω αφιερώσει πολλές ώρες της ζωής μου σε video games.

Κυρίως στο απολιτίκ, αν μπεις στον κόπο να ερευνήσεις αυτοοργανωμένους πολιτικούς χώρους (μιλάω γι' αυτούς γιατί αυτούς έχω ζήσει), θα εκπλαγείς άπο το πόσα άτομα σε αυτούς παίζουν video games. Σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό είναι οι πολιτικοποιημένοι gamers από αυτούς που "το ζουν" στα κλαμπ με σέλφιζ. 

Είναι γελοίο να γινόμαστε κριτές σε θέματα που δεν γνωρίζουμε και να μιλάμε σαν memes "στην εποχή μου τα πράγματα ήταν έτσι και ήταν καλύτερα". Εύστοχα τα αστειάκια με τις ξεσκισμένες μπάλες που όλοι είχαμε από μια αλλά όταν το λες σοβαρά είσαι απλά αυτάρεσκος και αδαής.

Δεν θα αφανιστούμε από το gaming συμφορουμίτες, μην ανησυχείτε.

Δημοσ.

ρε φίλε το υγιές είναι ένα παιδί να παίζει μπάλα σε πλατεία κ όχι να καντηλιάζει επειδή δεν του βγήκε το kill. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Αυτά εδώ τα κακόμοιρα είναι χαζεμένα τελείως. Απολιτίκ, αγύμναστα, απαίδευτα με ένα mouse στο χέρι που νομίζουν ότι είναι όπλο.

Δηλαδή με την λογική σου είτε το ένα θα κάνουν είτε το άλλο. Που δεν ισχύει. Προσωπικά όταν πήγαινα λύκειο έπαιζα μπάσκετ και LoL γιατί αυτό ήθελα. Το ένα δεν με εμπόδιζε απο το να κάνω το άλλο.

Επίσης τι πάει να πεί "χαζεμένος"? Το να παίζεις ένα παιχνίδι στρατηγικής πχ είναι πιο χαζό απο το να παίζεις μπάλα? Σου ακούγεται φυσιολογικό αυτό? Τα άλλα δεν θα τα σχολιάσω, είναι τσουβάλιασμα και γενικότερα βγάζεις πολύ πικρίλα για να βγάζεις πικρίλα.

Το έχω πει πολλές φορές, αλλά θα το ξαναπώ. Είναι πραγματικά κρίμα σε ένα φόρουμ τεχνολογίας να βλέπουμε τόσες βιτριολικές και εκτός πραγματικότητας απόψεις σχετικά με τεχνολογικά θέματα.

• Like 1
Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς ήμασταν και εμείς πριν 10-15 χρόνια και γενικά όσοι ανήκουμε οριακά στο ηλικιακό εύρος 30-35. Και ακόμα κι αν δεν το πάρεις έτσι, ηλεκτρονικά παιχνίδια και γενικότερα παιχνίδια που σε καθήλωναν στο σπίτι και σε απέτρεπαν να βγεις έξω υπήρχαν και το 90's ή ακόμα και το 80's για όσους γονείς είχανε φράγκα και τα αγόραζαν στα παιδιά τους, οχι απαραίτητα με ποδόσφαιρο αλλά υπήρχαν. Το καντήλιασμα επειδή δεν κατάφερες κάτι σε ένα παιχνίδι είναι κάτι διαχρονικό που το έχουν όλες οι γενιές ανα τις δεκαετίες. Ο σημερινός πιτσιρικάς θα ρίξει καντήλι επειδή δεν έβαλε goal στο fifa2017, ο πιτσιρικάς του '80 πάλι καντήλια ή και ξύλο ακόμα με άλλα άτομα επειδή δεν πέτυχε κάτι στο γήπεδο.

Τέλος πάντων επειδή εδώ μέσα ή τρολλάρουμε και γράφουμε για τον χαβαλέ μας και για σούσουρο ή έχουμε ξεφύγει, δεν συνεχίζω την συζήτηση. Ας κοιτάξει ο καθένας τι θα κάνει για να βελτιώσει την ζωή του και ας αφήσει τι κάνουνε οι άλλοι.

• Like 1
Δημοσ.

Ο,τι θελει ο καθενας παιδια και ο,τι αγαπαει....Κουμαντο δεν θα κανει κανενας στον αλλον για να του πει τι θα του αρεσει και τι οχι!Και ουτε το μορφωτικο επιπεδο του καθενος πρεπει να απασχολει κανεναν για το αν παιζει λολ η΄ξεκολ...

Και στο ποδοσφαιρο οι περισσοτεροι κουδουνια ειναι απο μορφωση αλλα αυτο για το οποιο τρεχουν και ζουν μια χαρα το κανουν αφου τους υποστηριζει τοσος κοσμος!

Τωρα που παιρνουν εκατομμυρια, βλεπουμε την αμορφωσια τους λογο ζηλιας, αν παιρνανε 700 ευρω τον μηνα, τοτε θα λεγαμε κριμα μωρε τρεχει για το μεροκαμματο και δεν θα υπηρχε η  αμορφωσια σαν κριτηριο...

Δεν επιβαλλεται σε κανεναν το τι θα δει και τι θα του αρεσει! Στο μπασκετ ομως οι περισσοτεροι ειναι με πτυχια!

Αρα? Να βλεπουμε μονο μπασκετ επειδη καποιοι θελουν τους μορφωμενους? Αφου ειναι πολλοι που γουσταρουν να βλεπουν ποδοσφαιρο ανεξαρτητως τα κακα και την σαπιλα που εχει πλεον...

Αρα συμπερασματικα, αφου οι περισσοτεροι προτιμουν ποδοσφαιρο ,ειναι και αγραμματοι!???

Και λολ αγραμματοι...???   Κι εγω που τα γραφω αυτα, δεν τα γουσταρω καθολου αυτα τα παιχνιδια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εγω ειμαι ο  "και γαμω" και ολοι οι αλλοι βλακες και αγραμματοι!

ουφ βαραιθοικα τοιν αμωρφοσεια.....   3+5=4....9Χ2=6....   ωλω μαζοι=2    ταίλοιως ημε...... :-)

Δημοσ.

εγώ δεν είπα ότι δεν επαιζα ή δεν παίζω βίντεο γκειμς. Καμμένος δεν είμαι. Το θέμα είναι ότι δεν παίζουν. Μαστουριάζουν σε μια οθόνη. Είμαι 35 και θα μπω κ λολ, αλλά όχι ανταγωνιστικά. Αυτά τα άμοιρα ζούνε με το όνειρο που γράφει ένας παραπάνω, να παίξουν lcs και στο τέλος καταλήγουν με 9 μυωπία.

Σίγουρα η εξέλιξη του ανθρώπου θα συνεχιστεί. Αυτά τα παιδάκια όμως από 20 θα φτάσουν 30 και δε θα έχουν να θυμούνται τίποτα εκτός από kills και assists. Η ζωή είναι έξω μάγκες. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι σε μια οθόνη υπολογιστή. Και όπως είχε πει κ ο Καζαντζάκης "ζωή είναι να λύνεις το ζωνάρι κ να ζητάς το λόγο". Εμπειρίες καλές ή κακές, αλλά εμπειρίες.

• Like 1
Δημοσ.

μετα απο στατιστικη μελετη 100 ατομων ηλικιας 15-20 απαντησαν ως εξης..

μονο 10 παιδια απο τα 100 ηθελαν να ασχοληθουν με επιστημονικα επαγγελματα, το αλλο 90 ηθελε δουλειες οπως dj, youtubers, gamers και αλλα τετοια σχετικα με το ιντερνετ..

η δικαιολογια ηταν οτι δεν αντεχουν να διαβαζουν μεχρι τα 30 τους ηλικιακα χρονια και γενικα δεν μπορουν τους κουραζει το διαβασμα, θελουν μια ποιο χαλαρη ζωη.

οποτε σε λιγα χρονια θα υπαρχει ελλειψη γιατρων, επιστημονων και γενικα επαγγελματων που ειναι αναγκαια στην ζωη και στην εξελιξη της κοινωνιας..το συνολο των μελλοντικων νεων θα δηλωνει youtubers, gamers, social media designers...

και ναι πιστευω οτι θα βγαζει ποιο πολλα ενας απο τους παραπανω παρα ενας γιατρος, οποτε ο νεος θα εχει δικιο, θα λεει "γιατι να κατσω να γινω γιατρος και να βγαζω τοσα ενω μπορω να παιζω παιχνιδια και να ειμαι και διασημος και λεφτας?

αυτο εμενα προσωπικα με ανησυχει! δεν φταινε οι νεοι, αλλα εκεινοι που χρηματοδοτουν τις νεες τασεις που δυστηχως ειναι εκτος πραγματικοτητας...

και για να γελασουμε λιγο, σε μια 10ετια θα βλεπεις εναν ανθρωπο στον δρομο να παθαινει εγκεφαλικο και κανεις δεν θα ξερει τι να κανει, δεν θα υπαρχει καποιος γιατρος, μονο gamers και youtubers που θα βγαζουν βιντεο τον καημενο ανθρωπο.

ισως και να πηγα στα ακρα, αλλα δυστηχως δεν ειναι και πολυ μακρια η ολη κατασταση..

για να κλεισω, ωραια ειναι τα video games, ας παιζουν, ας φτιαχνουν ομαδες, αλλα αν φτασουν να βγαζουν απιστευτα χρηματα, εκει ειναι το ανησυχητικο γιατι τοτε οι ακομα ποιο νεοι θα τους εχουν σαν ινδαλματα, οπως γινεται στο ποδοσφαιρο που καποτε απο τα 100 παιδια τα 90 ηθελαν να γινουν ποδοσφαιριστες, τελικα το παρελθον ξαναερχετε στο παρον και στο μελλον απλα καθε φορα με διαφορετικες καταστασεις!

κατι ηξεραν οι αρχαιοι..

{δεν θελω να σκεφτω ποτε τι θα γινοταν σε ολα εκεινα τα παιδια αν καποτε το ιντερνετ σταματουσε να υπαρχει εντελως, οπως ζησαμε οι παλαιοτερες γενεες, διχως ιντερνετ και υπολογιστες)

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με τα Esport, απλά δεν με ενδιαφέρουν και δεν τα παρακολουθώ.

Βέβαια, με προσβάλει το γεγονός ότι ένας σπασίκλας που δεν έχει τελειώσει καν το Λύκειο κάθεται στο καναπέ παίζοντας ένα Video Game όλη μέρα και πληρώνεται αμύθητα λεφτά.

Aυτο γενικα, σε ακρα αντιθεση με τα κανονικα sports δεν ισχυει. Αρκετοι σπασικλες που καθονται στο καναπε και παιζουν ενα video game ολη μερα και πληρωνονται αμυθητα λεφτα χτυπανε κατι τρελα νουμερα στις εξετασεις τους και μπαινουν σε σχολες. Σε αντιθεση με τους μπαλαδορους. 

Ο Αθλητής πρέπει να κάνει τα πάντα για να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό και μείνει στην ομάδα άρα και κατ'επέκταση να βγάζει λεφτά.

Μην ξεχνάμε ο αθλητής έχει ημερομηνία λήξης και μάλιστα γρήγορη και δεν είναι όλοι Μεσι και Ροναλντο να βγάζουν τα τρελά εκατομμύρια κάθε χρόνο.

Και ο e αθλητης αυτο ακριβως πρεπει να κανει. Ασε που εχει πολυ στενοτερα περιθωρια, μιας κια μπαλα παιζεις μεχρι και τα 35 σε ok επιπεδο. Απτην αλλη στα esports, απτα 22 κιολας θεωρεισαι μεγαλος. 

Δημοσ.

Δεν έπιασες πως το είπα, χαρτζιλίκι είναι μπροστά σε αυτά που βγάζουν οι εταιρίες
Να σου το πω αλλιώς, ας πούμε ότι εγώ έχω χόμπι το πλέξιμο..έρχεται μια εταιρία k βλέπει πως από το χόμπι το δικό μου, αλλα και άλλον που πλεκουν.. μπορεί να βγάλει εκατομμύρια, πουλώντας κλωστές k οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για να πλέξεις.. με ντύνει με στολίζει με προμοτάρει, διοργανώνει και μερικά event για το ποιος πλεκει καλυτερα και κονομάει εκατομμύρια, μου δίνει k μένα το χαρτζιλίκι μου k όλα καλά
Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε τώρα, να ονομάσουμε το πλέξιμο σπορ? όχι, ένα χόμπι παραμένει απλά ακριβοπληρωμένο

Καλά και η VW που βγάζει εκατομμύρια , οι εργάτες στο εργοστάσιο 12 μισθούς παίρνουν. Χομπίστες θα είναι και αυτοί. :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Διάβασε αυτό :lol:

Δημοσ.

Μεγαλυτερη μπουρδα επι του θεματος δεν εχω ακουσει
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...