JohnTehGreek Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Γενικά δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με τα Esport, απλά δεν με ενδιαφέρουν και δεν τα παρακολουθώ. Βέβαια, με προσβάλει το γεγονός ότι ένας σπασίκλας που δεν έχει τελειώσει καν το Λύκειο κάθεται στο καναπέ παίζοντας ένα Video Game όλη μέρα και πληρώνεται αμύθητα λεφτά. 2
primeragt Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Γενικά δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με τα Esport, απλά δεν με ενδιαφέρουν και δεν τα παρακολουθώ. Βέβαια, με προσβάλει το γεγονός ότι ένας σπασίκλας που δεν έχει τελειώσει καν το Λύκειο κάθεται στο καναπέ παίζοντας ένα Video Game όλη μέρα και πληρώνεται αμύθητα λεφτά. Υ.Γ Παιδιά έλεος, δεν θα βάλουμε έναν αγώνα LoL δίπλα σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Μπορεί να μην ασχολείστε με το ποδόσφαιρο, δικαίωμα σας, αλλά δεν θα βάλουμε μια κλανιά (LOL, DOTA, CS GO και όποιο άλλο Competitive παιχνίδι υπάρχει) δίπλα στο πιο μαγικό άθλημα στον κόσμο που υπάρχει αιώνες τώρα και είναι γιορτή για ολόκληρο τον κόσμο!!! Μα το θεμα δεν ειναι να συγκριθουν. Αλλα πραγματα προσφερει το καθε σπορ στο θεατη του. Το ποδοσφαιρο και το καθε ποδοσφαιρο δεν εχει κατο ουτε να ζηλεψει ουτε να φοβηθει απο τα e-sports. Το καθενα εχει το κοινο του και πολλες φορες επικαλυπτονται. Σιγουρα το σημερινο πχ. Μπαγερν-Ρεαλ ηταν ματσαρα ασχετα αν οι Γερμανοι τα καναν μπαχαλο στη παραταση. Το θεμα ειναι οτι το καθε σπορ, σοου, παρασταση οτι θελετε βαλτε εδω, εχει το κοινο του και για οσο θα εχει κοινο θα υπαρχει. Δεν μας αναγκαζει κανενας να δουμε η να συμετασχουμε σε κατι απλα και μονο γιατι υπαρχει. Οσο αφορα τους σπασικλες και τα λεφτα. Το ιδιο ακριβως μπορουμε να πουμε και για τους υπολοιπους αθλητες στα αλλα σπορ που υπαρχουν, δεν ασχολουνται με τα μαθηματα τους γιατι κανουν συνεχως προπονηση για να ερθει η στιγμη να βγαλουν κανα φραγκο απο αυτα που εχουν σπρωξει πρωτα. 1
TechnoV Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Τα 18-25 εχουν χαζέψει. Η πιο μαλακισμενη γενιά ever. Χαζεμενα απο τα games.. 2
JohnTehGreek Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μα το θεμα δεν ειναι να συγκριθουν. Αλλα πραγματα προσφερει το καθε σπορ στο θεατη του. Το ποδοσφαιρο και το καθε ποδοσφαιρο δεν εχει κατο ουτε να ζηλεψει ουτε να φοβηθει απο τα e-sports. Το καθενα εχει το κοινο του και πολλες φορες επικαλυπτονται. Σιγουρα το σημερινο πχ. Μπαγερν-Ρεαλ ηταν ματσαρα ασχετα αν οι Γερμανοι τα καναν μπαχαλο στη παραταση. Το θεμα ειναι οτι το καθε σπορ, σοου, παρασταση οτι θελετε βαλτε εδω, εχει το κοινο του και για οσο θα εχει κοινο θα υπαρχει. Δεν μας αναγκαζει κανενας να δουμε η να συμετασχουμε σε κατι απλα και μονο γιατι υπαρχει. Οσο αφορα τους σπασικλες και τα λεφτα. Το ιδιο ακριβως μπορουμε να πουμε και για τους υπολοιπους αθλητες στα αλλα σπορ που υπαρχουν, δεν ασχολουνται με τα μαθηματα τους γιατι κανουν συνεχως προπονηση για να ερθει η στιγμη να βγαλουν κανα φραγκο απο αυτα που εχουν σπρωξει πρωτα. Είπα να το σβήσω το συγκεκριμένο κομμάτι για να μην αρχίσω νέα αντιπαράθεση. Συμφωνώ στα περισσότερα που λες, αλλά αν κοιτάξεις τα πρώτα σχόλια έγινε ξεκάθαρη σύγκριση μεταξύ τους. Πάντως ο σπασίκλας δεν συγκρίνεται με τον αθλητή. Ο Αθλητής πρέπει να κάνει τα πάντα για να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό και μείνει στην ομάδα άρα και κατ'επέκταση να βγάζει λεφτά. Μην ξεχνάμε ο αθλητής έχει ημερομηνία λήξης και μάλιστα γρήγορη και δεν είναι όλοι Μεσι και Ροναλντο να βγάζουν τα τρελά εκατομμύρια κάθε χρόνο. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Παιδιά, δε κρίνω τον τρόπο διασκέδασης του καθενός, είναι υποκειμενικό άλλωστε, αλλά απορώ με όσους είναι πάνω από 20-22 και παίζουν παιχνίδια όπως Dota, CSGO , OVERWATCH, LOL κ.τ.λ. Το trash talking και το μπινελίκωμα πάει σύννεφο, χώρια που αντί στον ελεύθερο χρόνο σου να ηρεμείς με gaming, εκνευρίζεσαι και πιέζεσαι ακόμα περισσότερο. Πλέον δε μπορώ να διανοηθώ καν να παίξω οτιδήποτε είναι έστω και στο ελάχιστο competitive, όταν έχω λίγο χρόνο να κάτσω να αράξω στο pc παίζοντας, θέλω να δω καλά γραφικά και κανά καλό στόρι, όχι να κάτσω να βρίζομαι με αγνώστους από όλο το κόσμο Το 20-22 δεν είναι τίποτα, πρόσφατα άκουσα από γυναίκα 39 ετών οτι έπαιζε παιχνίδι, league of legends μου είχε πει. Εγώ έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο αλλά τα games δεν με ελκύουν να ασχοληθώ καθόλου εδώ και χρόνια. Τέλος πάντων, ο καθένας επιλέγει να περάσει τον ελεύθερο χρόνο του όπως θέλει. τηλεοραση δεν εχω εδω και 10 χρονια Αυτή την καραμέλα κι αν βαρέθηκα να ακούω. Το οτι δεν έχεις τηλεόραση δεν λέει κάτι. Τα 18-25 εχουν χαζέψει. Η πιο μαλακισμενη γενιά ever. Χαζεμενα απο τα games.. Ναι καμάρι μου, ρώτα έναν 50αρη τι έχει να πει για τους σημερινούς 30ρηδες, ρώτα και έναν 80αρη να σου πει για τους 50ρηδες κοκ. Καλά πάντως με μερικά σχόλια που διαβάζω στο insomnia, απορώ αν κάποιοι γεννήθηκαν κανονικά στον πλανήτη Γη ή ήρθαν εδώ από το διάστημα και ζουν ανάμεσά μας με ανθρώπινο προσωπείο προσπαθώντας αθόρυβα να ανακαλύψουν τον κόσμο μας..... 1
hackerW32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Τα 18-25 εχουν χαζέψει. Η πιο μαλακισμενη γενιά ever. Χαζεμενα απο τα games.. τα ιδια λεμε και εμεις οσοι δεν βλεπουμε ποδοσφαιρο βλεποντας τους πατεραδες μας να βλεπουν ποδοσφαιρο δεν εχουνα αλλαξει και πολλα
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 για να κλεισω το κυκλο των ποστ μου...το θεωρω απαραδεκτο να υπαρχουν πιτσιρικαδες που φτιαχνουν ομαδες για να παιζουν σε αγωνες με αλλους και μαλιστα να τους πληρωνουν και να το θεωρουν αυτο σαν επαγγελματικη καριερα...και να νομιζουν οτι κανουν κατι σημαντικο..γιατι απο την στιγμη που εχουν τοσο μεγαλο κοινο και υποστηρικτες αυτοματα νιωθουν οτι οντως κατι κανουν...ενω ομως δεν κανουν απολυτως τιποτα...απλα χαζεουν...τελος! Φιλε markoliaz το θεμα ειναι οτι βλεπεις τα πραγματα πολυ ακραια!Μην μπερδευεσαι με το τι αρεσει σ΄εσενα! Το οτι κατι δεν σου αρεσει λοιπον ,δεν σημαινει οτι πρεπει να μην αρεσει και στους αλλους και αυτοματως οποιοι εχουν αντιθετη αποψη απο εσενα,να ειναι λαθος! Δεν τελειωνει ποτε αυτο φιλε μου!Εμενα μου αρεσει το ποδοσφαιρο αλλα αυτη η φαση και γενικα τετοιου ειδους παιχνιδια δεν μου αρεσουν καθολου! Δεν σημαινει ομως οτι επειδη δεν γουσταρω εγω, δεν πρεπει να γουσταρουν και οι αλλοι! Και αυτο που λες οτι πληρωνονται και πολλα λεφτα κιολας κτλ.. εμεις οι ιδιοι το κανουμε αυτο γιατι οπου υπαρχει η μαζα, θα υπαρχουν και εσοδα και σπονσορες και γενικα πολυ χρημα κτλ... Ας πουμε λοιπον οτι και το nba ειναι μια βλακεια και δεν μας προσφερει τιποτα... Αμα τα γηπεδα ηταν αδεια και δεν ασχολουνταν κανενας, στις αλανες θα παιζανε! Και η F1 σκατα ειναι! Κι αυτο θα νεκρωνε! Ας επαιζε ο Ναδαλ τελικο με Φεντερερ και να μην υπηρχε ψυχη στο γηπεδο! Μετα πανε και οι χορηγοι κτλ κτλ κτλ... 100 ευρω θα περνανε ισα για να παρουν ρακετα! Εγω γουσταρω ελληνικες ασπρομαυρες ταινιες(κομμωδιες) με τα 1000! Το οτι μου αρεσουν εμενα, σημαινει οτι πρεπει να αρεσουν και στους αλλους η΄ αν δεν τους αρεσουν ειναι οι αλλοι καραγκιοζηδες κι εγω που το πιστευω αυτο δεν ειμαι! Φιλε μου λοιπον, ολα εμεις τα κανουμε, σε ολα εμεις οι ιδιοι δινουμε αξια κτλ κι ετσι πορευομαστε.... Με την διαφορετικοτητα μας και τα γουστα του ο καθενας... Κι ο Παριος αν δεν πηγαιναν στο μαγαζι να τον ακουσουν, 50 ευρω μεροκαμματο θα επαιρνε... Κι εσυ αν δεν μπορεις να κανεις ενα τραγουδι της προκοπης, πιθανο στα σκουπιδια να κατεληγες να τρως!Παρολο αυτο ομως ισως σε καποιους να αρεσε!(το τραγουδι...) Αλλα κι αν φτιαξεις φανταστικα τραγουδια τα οποια γινουν τεραστιες επιτυχιες και γινεις παμπλουτος, παλι αυτο δεν σημαινει οτι θα αρεσουν σε ολους!!! Αρα τελικα τι πρεπει να αποδεχομαστε? Οτι δεν γινεται ολοι να εχουν τα ιδια γουστα η΄ οτι οποιος γουσταρει κατι που εμεις δεν γουσταρουμε, αυτοματως ειναι λαθος και βλακας και ζομπι και ζωο κτλ... 5
Tsalikis177 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Επειδή οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν ασχολείστε με παιχνίδια επαγγελματικά και δεν ξέρετε τίποτα, αφήστε εμένα να σας ανοίξω τα μάτια.. Τα eSports έχουν πάρει την δυναμική τους τελευταία αλλά εμφανίζονται σημάδια κούρασης από τους Viewers. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αρκετά Competitions να πατώνουν σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Τα πράγματα είναι απλά. Τα eSports δεν έχουν μέλλον. Είναι κάτι που θα μείνει σταθερό. Ούτε θα εξαφανιστεί ούτε θα αυξήσει το κοινό του. [θα έχει μια μικρή ελάχιστη πτώση]
Tsalikis177 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Παιδιά, δε κρίνω τον τρόπο διασκέδασης του καθενός, είναι υποκειμενικό άλλωστε, αλλά απορώ με όσους είναι πάνω από 20-22 και παίζουν παιχνίδια όπως Dota, CSGO , OVERWATCH, LOL κ.τ.λ. Το trash talking και το μπινελίκωμα πάει σύννεφο, χώρια που αντί στον ελεύθερο χρόνο σου να ηρεμείς με gaming, εκνευρίζεσαι και πιέζεσαι ακόμα περισσότερο. Πλέον δε μπορώ να διανοηθώ καν να παίξω οτιδήποτε είναι έστω και στο ελάχιστο competitive, όταν έχω λίγο χρόνο να κάτσω να αράξω στο pc παίζοντας, θέλω να δω καλά γραφικά και κανά καλό στόρι, όχι να κάτσω να βρίζομαι με αγνώστους από όλο το κόσμο Συμφωνώ απόλυτα. Ωστόσο υπάρχει μια περίπτωση που μπορείς να περάσεις καλά και σε αυτά τα παιχνίδια. Μιλάω φυσικά για όταν είσαι με παρέα 2-3 ατόμων και παίζετε καθαρά για πλάκα. Τρολλάρετε δλδ. Πχ παίζετε LOL και παίρνετε τρολλ-Picks όπως AP Blitz η κάποιο τρολλ combo που θα τιλτάρεις τον άλλον. έχει πλάκα
Hatsos Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Νομίζω ότι τα εάν e sports δεν παρήγαγαν έργο η θέαμα κανένας δεν θα καθόταν να ασχοληθεί με αυτά. Τα e sports δεν τα κάνανε επειδή ο Γιαννάκης έκαψε το κεφάλι του στο LoL, τα κάνανε επειδή οι εταιρείες που υπάρχουν από πίσω και οι επιχειρηματίες είδαν κάτι που θα τους προσφέρει πολλά λεφτά. Μην το βλέπετε λες και μόλις βγηκατε έξω από την σπηλιά. Πίσω στα παρασκήνια παίζουν λεφτά και σοβαρές εταιρείες. Να σημειωθεί ότι και εγώ δεν πολύ συμπαθώ τα e sports γιατί δεν θεωρώ κάποιον σε μια καρέκλα αθλητή, ναι κουράζει το κεφάλι του αλλά αθλητής με κλικ δεν γίνεσαι, έχω αδελφή που έκανε προταθλητισμο και δεν έχει καμία σχέση, αλλά σίγουρα παραδέχομαι ότι είναι εντυπωσιακό, προσφέρει ένταση και θέαμα και επιχειρηματικα είναι φανταστική ιδέα. Τέλος ελπίζω ποτέ να μην γίνουν ολυμπιακά αθλήματα τα esports γιατί κρίμα είναι να μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας και να χαλάσουν τον όρο ολυμπιακοί αγώνες. Θα τρίζουν τα κόκαλα τον προγόνων μας
mkp Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Πόσο σπασίκλας ρε φίλε; xD Χωρίς πλάκα αν πιστεύεις ότι ποδόσφαιρο είναι το να κλωστάς μια μπάλα δεν έχεις ιδέα από το άθλημα (δικαίωμα σου βέβαια). Πες τον σπασίκλα η οπός αλλιώς θες, άλα η αθηλία είναι ότι έχει απολυτό δίκιο, η στρατηγική του ποδοσφαίρου είναι πολύ απλοϊκή σε σχέση με τα περισσότερα e-sports (δες starcraft για παράδειγμα). 1
Eragon1996 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Είναι απίστευτο πάντως να μαζεύονται τόσα άτομα να βλέπουν 10 nerdουλές να παίζουν που δεν ξέρουν καν τι πάει να πει ζωή και να το υποστηρίζουν από πάνω χαχαχαχα. Και Αυτά στημένα είναι όσο competitive και να είναι όσο υπάρχει τζόγος στημένο θα είναι δεν είναι δύσκολο να χάσεις τον γύρο λιγάκι πιο εύκολα xD
suffocater Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 To competitive ειναι απολαυση,γιατί ξέρεις οτι νικάς ανθρωπο και όχι AI.Οταν δε,γκρινιάζουν και οι αντίπαλοι,η απόλαυση x10.Πόσο μάλλον,όταν βγάζεις και κασέρι απο όλη αυτή τη φάση. 2
Mpiftekis Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Όσοι λέτε ότι δεν είναι αθλητές επειδή κάθονται και παίζουν τότε αυτομάτως περιλαμβάνετε όλα τα αθλήματα που δεν θέλουν πολύ κόπο. Π.χ. το σκάκι ή το γκολφ... Πάντως όλα έχουν το κοινό τους και γι'αυτό βγάζουν ότι βγάζουν
NT1G Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Είναι απίστευτο πάντως να μαζεύονται τόσα άτομα να βλέπουν 22 γυμνασμένους να κλωτσάνε μια μπάλα που δεν ξέρουν να κάνουν έναν πολλαπλασιασμό και να το υποστηρίζουν από πάνω χαχαχαχα. Και Αυτά στημένα είναι όσο competitive και να είναι όσο υπάρχει τζόγος στημένο θα είναι δεν είναι δύσκολο να χάσεις τον αγώνα λιγάκι πιο εύκολα xD fixed 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα