Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν είστε άρρωστοι προσοχή , να είστε σε απόσταση ασφαλείας μην το κολλήσετε κανέναν ΙΟ και του μείνει κουσούρι , αν είναι έτσι κάντε το κορνίζα και βάλτε στον τοίχο να θαυμάζεται το χιλιάρικο ... δεν λέω να το έχουμε χωρίς θήκη και tempered αλλά λογικά πλαίσια ,ναι χάνει αγοραστική αξία με τις 'φθορές', αλλά είπαμε...εγω πάλι δεν ξέρω κανέναν που να έχει λατομείο στην γειτονιά του...

φιλικά :P ...

Θεωρείς υπερβολή μία ζελατίνα ή tempered glass με θήκη; Δεν είδα κάποιος να προτείνει κάτι άλλο στο νήμα..

Προσωπικά ξοδεύοντας ένα μικρό ποσό σε θήκες ή τζάμι έχω πάντα τις συσκευές μου σε άριστη κατάσταση και ας μην σκοπεύω να τις πουλήσω μετά.

Όπως και να έχει χωρίς ζελατίνα μια χαρά χαράζεται και η οθόνη του iphone μέσα στην τσέπη και ας μην μένεις δίπλα σε λατομείο. Εάν δεν θες να συμβεί αυτό διαθέτεις 5-20 ευρώ για ζελατίνα ή τζάμι το οποίο είναι αστείο ποσό για μια συσκευή 600-800 ευρώ.

Δημοσ.

Θεωρείς υπερβολή μία ζελατίνα ή tempered glass με θήκη; Δεν είδα κάποιος να προτείνει κάτι άλλο στο νήμα..

Προσωπικά ξοδεύοντας ένα μικρό ποσό σε θήκες ή τζάμι έχω πάντα τις συσκευές μου σε άριστη κατάσταση και ας μην σκοπεύω να τις πουλήσω μετά.

Όπως και να έχει χωρίς ζελατίνα μια χαρά χαράζεται και η οθόνη του iphone μέσα στην τσέπη και ας μην μένεις δίπλα σε λατομείο. Εάν δεν θες να συμβεί αυτό διαθέτεις 5-20 ευρώ για ζελατίνα ή τζάμι το οποίο είναι αστείο ποσό για μια συσκευή 600-800 ευρώ.

Πιστεύω Ελληνικά μιλάω .... ""δεν λέω να το έχουμε χωρίς θήκη και tempered αλλά λογικά πλαίσια"""
Δημοσ.

Πιστεύω Ελληνικά μιλάω .... ""δεν λέω να το έχουμε χωρίς θήκη και tempered αλλά λογικά πλαίσια"""

Είναι απλά τα πράματα. Η οθόνη του χαράζεται και υπο φυσιολογικές συνθήκες οπότε καλό είναι εάν κάποιος ενδιαφέρεται να το κρατήσει σε καλή κατάσταση να βάλει μία ζελατίνα ή τζαμάκι. Οι ειρωνίες να το βάλουν σε κορνίζα ή να μην φταρνίζονται κοντά του δεν χρειάζονταν...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

3 φορές σώθηκε το iPhone από σπάσιμο οθόνης από τζαμάκι 1 ευρώ από eBay ... ναι οκ εχει κενό αλλα από το να σπάσει . Αν εισαι προσεκτικός παρε το tempered της εταιρίας Gd.Smith (godosmith) εχει κατάστημα στο AliExpress . Δεν υπάρχει ανώτερο σε υφή κι εφαρμογή η δε υφή του απίστευτη και ανώτερη και από σκέτη οθόνη .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...