Simos805 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, αν καθαρίζω την οθόνη του iPhone 7 Plus με μη-ειδικά πανάκια ή με την μπλούζα υπάρχει περίπτωση να γρατζουνιστεί η οθόνη?
Zenor Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Καλησπέρα! Εάν το πανακι η ή μπλούζα σου έχει κάποιο μικροαντικειμενο όπως ένα ρινισμα ή έναν κοκκο άμμου μπορείς εύκολα να χαραξεις την οθόνη σου. Γιατί δεν βαζεις ένα Tempered glass να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;
Simos805 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Καλησπέρα! Εάν το πανακι η ή μπλούζα σου έχει κάποιο μικροαντικειμενο όπως ένα ρινισμα ή έναν κοκκο άμμου μπορείς εύκολα να χαραξεις την οθόνη σου. Γιατί δεν βαζεις ένα Tempered glass να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο; Από το iPhone 6 και μετά δεν μου αρέσει επειδή αφήνει το γύρο γύρο της οθόνης εκεί που καμπυλώνει ακάλυπτο.
Zenor Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Τότε απλά προσέχεις με τι την καθαρίζεις και δεν βάζεις το κινητό σε τσέπες μαζί με κλειδιά ή σε θήκη του αυτοκινήτου μαζί με άλλα αντικείμενα τα οποία μπορεί να το χαραξουν..
Simos805 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Τότε απλά προσέχεις με τι την καθαρίζεις και δεν βάζεις το κινητό σε τσέπες μαζί με κλειδιά ή σε θήκη του αυτοκινήτου μαζί με άλλα αντικείμενα τα οποία μπορεί να το χαραξουν..Ναι εννοείται τα προσέχω πολύ αυτά. Ποτέ δεν βάζω το κινητό μαζί με άλλα πράγματα! Και έχω θήκη με περιθώρια γύρο γύρο ώστε αν το ακουμπήσω ανάποδα να μην ακουμπάει κάτω η οθόνη.
SaFiS Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Έχουν βγει 3D Tempered τζαμάκια που πιάνουν όλη την οθόνη και τελειώνουν με καμπύλη χωρίς να αφήνουν κενό...
Simos805 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Έχουν βγει 3D Tempered τζαμάκια που πιάνουν όλη την οθόνη και τελειώνουν με καμπύλη χωρίς να αφήνουν κενό...Ναι όμως με θήκες όπως η Silicon Case της Apple, τα τζαμάκια αυτά πετάγονται έξω στις άκρες δημιουργόντας κενό με αέρα...
Makis38 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Από την εμπειρία μου επειδή το πήγαμε στις γρατσουνιές, και Gorilla 25 να έχει, κάποια μέρα από το τίποτε θα δεις μία μικρή αέρινη γρατσουνιά όσο και να το πρόσεχες. Ρε δε πα να τα τεστάρουν με κατσαβίδια και ότι άλλο φανταστείς, γρατσουνιά θα δεις... Καθάρισέ το με υγρό μαντηλάκι Dettol αλλά να μην είναι τελείως βρεγμένο και καλά για να μην χαλάσει η oleophobic....
drmanakias Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Η οθόνη του iphone έχει hardness 5 που σημαίνει ότι μπορεί να αφήσει σημάδι ένα υλικό που είναι ποιο σκληρό από αυτήν . Τα κλειδιά σου δεν πρόκειται να αφήσουν οτιδήποτε όσο και να προσπαθήσεις , όποτε αν δεν την καθαρίζεις με το σύρμα της κουζίνας δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα ...
Simos805 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Η οθόνη του iphone έχει hardness 5 που σημαίνει ότι μπορεί να αφήσει σημάδι ένα υλικό που είναι ποιο σκληρό από αυτήν . Τα κλειδιά σου δεν πρόκειται να αφήσουν οτιδήποτε όσο και να προσπαθήσεις , όποτε αν δεν την καθαρίζεις με το σύρμα της κουζίνας δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα ... Τότε πώς εμφανίζονται πολλές μικροσκοπικές γρατζουνιές χωρίς ενώ το προσέχω φουλ, και δεν το βάζω ποτέ σε τσέπη με άλλα πράγματα??
drmanakias Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Τότε πώς εμφανίζονται πολλές μικροσκοπικές γρατζουνιές χωρίς ενώ το προσέχω φουλ, και δεν το βάζω ποτέ σε τσέπη με άλλα πράγματα?? Εσυ πές μου πως γίνεται να μην ακουμπάει η οθόνη πουθενα παραμόνο σε ύφασμα και να χαράσετε
raptorx Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μήπως ακούμπησε σε αυτό το μεταλλικό πραγματάκι έξω από την τσέπη του τζιν?Συνήθως το άλλο μέρος του πιάνει εσωτερικά στην τσέπη.Πρώτη φορά που το έβαλα σε τσέπη τζιν μου εμφάνισε απευθείας γρατζουνιά πολύ μικρή πάνω στο tempered glass
fsbmaniac Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Χαράσσεται από τους κόκκους σκόνης και χώματος όπου σε τριβή με τα ρούχα κάνουν τις λεγόμενες και αράχνες ...
Haldol Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Εσυ πές μου πως γίνεται να μην ακουμπάει η οθόνη πουθενα παραμόνο σε ύφασμα και να χαράσετε Χαράσσεται από τους κόκκους σκόνης και χώματος όπου σε τριβή με τα ρούχα κάνουν τις λεγόμενες και αράχνες ... Πολύ σωστά. Η απλή άμμος έχει σκληρότητα 6-7 Mohs'. Είναι υπερ-αρκετή για να γεμίσει την οθόνη γρατσουνιές. Και να 'ταν μόνο αυτό; Τα ρούχα μας αλλά ακόμα και τα χέρια μας δεσμεύουν άπειρα σωματίδια που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα, και ποικίλλουν από... ταλκ (που δε κάνει τίποτα) έως και σκόνη καρβιδίου (9+ Mohs') απ' το παραδίπλα μηχανουργείο. Οπότε, αν δε θέλουμε γρατσουνιές, tempered glass ή έστω ζελατίνα. Κατευθείαν το κινητό στην τσέπη, θα βγάλει γρατσουνιές, αργά ή γρήγορα, διότι δεν ακουμπάει μόνο πάνω στο ύφασμα.
drmanakias Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Όταν είστε άρρωστοι προσοχή , να είστε σε απόσταση ασφαλείας μην το κολλήσετε κανέναν ΙΟ και του μείνει κουσούρι , αν είναι έτσι κάντε το κορνίζα και βάλτε στον τοίχο να θαυμάζεται το χιλιάρικο ... δεν λέω να το έχουμε χωρίς θήκη και tempered αλλά λογικά πλαίσια ,ναι χάνει αγοραστική αξία με τις 'φθορές', αλλά είπαμε...εγω πάλι δεν ξέρω κανέναν που να έχει λατομείο στην γειτονιά του... φιλικά ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα