Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας 

σημερα πηγα να εγκαταστησω ενα παιχνιδι και μου απενεργοποιηθηκε το κεντρο ασφαλειας των windows πηγα να το ενεργοποιησω και μου βγαζει το μηνημα τι μπορω να κανω 

post-310894-0-50954900-1492533970_thumb.png

οποιος μπορει ας βοηθηση 

Δημοσ.

Να απενεργοποιήθηκε από την εγκατάσταση ενός παιχνιδιου το θεωρώ απιθανο

ΕΚΤΟΣ

αν το παιχνίδι είναι πειρατικό και το crack/patch ήθελε "πολλά δικαιωματα" για να δουλέψει. 

Στη δευτερη περιπτωση θα ξήλωνα παιχνιδι και crack γιατί σιγουρα κατι κακό κρύβουν. Αν είσαι στην πρώτη περιπτωση, γραψε αναλυτικά ποιο ειναι το παιχνιδι και τι windows εχεις. 

• Like 2
Δημοσ.

το παιχνιδι ηταν το for honor και μου το εκανε αυτο μολις ξεκηνησε να κανει την εγκατασταση το σταματησα αμεσως και το διεγραψα αλλα και παλι το ιδιο τα windows που εχω ειναι το 10 pro 64 bit 

Δημοσ.

το παιχνιδι ηταν το for honor και μου το εκανε αυτο μολις ξεκηνησε να κανει την εγκατασταση το σταματησα αμεσως και το διεγραψα αλλα και παλι το ιδιο τα windows που εχω ειναι το 10 pro 64 bit 

Δηλαδή το παιχνίδι ήταν αυθεντικό; Το αγόρασες σε κάποιο boxed dvd ή το κατέβασες απο κάτι τύπου origin;

γεια σας 

σημερα πηγα να εγκαταστησω ενα παιχνιδι και μου απενεργοποιηθηκε το κεντρο ασφαλειας των windows πηγα να το ενεργοποιησω και μου βγαζει το μηνημα τι μπορω να κανω 

attachicon.gif1.PNG

οποιος μπορει ας βοηθηση 

ontopic

https://support.microsoft.com/el-gr/help/2519899/error-message-security-center-service-cannot-be-started

Δημοσ.

Να απενεργοποιήθηκε από την εγκατάσταση ενός παιχνιδιου το θεωρώ απιθανο

ΕΚΤΟΣ

αν το παιχνίδι είναι πειρατικό και το crack/patch ήθελε "πολλά δικαιωματα" για να δουλέψει. 

Στη δευτερη περιπτωση θα ξήλωνα παιχνιδι και crack γιατί σιγουρα κατι κακό κρύβουν. Αν είσαι στην πρώτη περιπτωση, γραψε αναλυτικά ποιο ειναι το παιχνιδι και τι windows εχεις. 

φως φαναρι εκανε την ''μπινιά'' του.Ας προσεχε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...