ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Καλησπερα και χρονια πολλα. Εχω 5 Coolermaster 120 mm με blue led και ειμαι πολυ δυσαρεστημενος απο την φωτεινοτητα τους. Θελω να παρω κατι με καλη φωτεινοτητα και καλο airflow σε red led ωστε να κανει αντιθεση στο εσωτερικο του κουτιου μου με την μπλε led-οταινια που εχω.. Περιμενω της προτασεις σας με προαιρετηκα βιντεο και φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Ποιους Coolermaster έχεις?? Κάτι μπλε που είχα και εγώ παλιότερα, έπρεπε να δουλεύουν σε πολλές στροφές για να ανάβουν στο φουλ. Corsair που έχω τώρα, είναι κάπως καλύτεροι, αλλά και πάλι βασίζονται στις στροφές. Θα πρέπει να δεις ανεμιστήρες με ξεχωριστό controller για τα LEDs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Ποιους Coolermaster έχεις?? Κάτι μπλε που είχα και εγώ παλιότερα, έπρεπε να δουλεύουν σε πολλές στροφές για να ανάβουν στο φουλ. Corsair που έχω τώρα, είναι κάπως καλύτεροι, αλλά και πάλι βασίζονται στις στροφές. Θα πρέπει να δεις ανεμιστήρες με ξεχωριστό controller για τα LEDs... https://www.skroutz.gr/s/2272123/CoolerMaster-SickleFlow-120-2000-RPM-Blue-LED.html Εχεις να προτεινης κανεναν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/2272123/CoolerMaster-SickleFlow-120-2000-RPM-Blue-LED.html Εχεις να προτεινης κανεναν? corsair sp 120mm blue led h corsair af 120mm blue led Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kospit Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Καλό είναι να πας σε PWM 4pin, δεν μειώνετε η δυναμη του led στις χαμηλές στροφές, αμα το υποστηριζει η mobo σου. Αντιθέτως αν τρέχεις DC 3pin έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, μειώνοντε οι στροφές μειώνετε το ρεύμα, άρα και ο φωτισμός του led. Εγώ χρησιμοποιώ corsair ML που με ικανοποιούν αισθητικά και κάνουν την δουλειά τους. Είναι ψιλά σε τιμή όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα