Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για TN πάντως το συγκεκριμένο είναι αρκετά καλο, υποστηρίζει 10 bit με 8bit+frc και για τα λεφτά του δεν βρίσκεις καλύτερο 4k. Για gsync δεν το συζητάμε καν, από 800 και πάνω.

https://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft/f/358629_489066/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-4K-3840-x-2160-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-26.html?keyphrase=4k

Τα 28ρια 4κ με tn panel τοσο κοστιζουν/παιζουν. Το θεμα ομως ειναι οτι οταν μιλαμε για hardcore gaming απλα δεν.

Το οτι κοστιζει ακριβα μια οθονη το καταλαβαινω απολυτα(γιαυτο και δεν απευθυνεται σε πολλους)αλλα το ιδιο και περισσοτερο κοστιζει το ιδιο το υπολοιπο hardware.

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Dude καταρχάς καλορίζικη η κάρτα. Όταν όμως κάνεις τέτοιου είδους "θριαμβολογικά" threads να είσαι προετοιμασμένος εκτός από Likes να πάρεις και κριτικές. Τα παιδιά έχουν δίκιο: το monitor είναι στην καλύτερη μέτριο. Με αυτά τα λεφτά (400,00€) δεν παίρνεις σοβαρό 4K monitor, μη σου πω και 1440p. To 4K στο PC είναι ακριβό σπορ και όπως λέει και λαός μας: τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους. Παρ' όλα αυτά έχεις ένα πολύ καλό pc που απλά χαραμίζεται σε μια κακή οθόνη που το μόνο της πλεονέκτημα είναι ότι είναι 4Κ (εξού και η μεγάλη για τα δεδομένα της οθόνης τιμή). Κοίτα να χαρείς την κάρτα σου σε πρώτη φάση, αλλά σε συμβουλεύουμε με την πρώτη ευκαιρία να αλλάξεις την οθόνη σου για να την απολαύσεις περισσότερο. Στη θέση σου δεν θα εστίαζα τόσο στο 4Κ αλλά στο ips panel και στο gsync και ας ήταν 1440p και άμα είσαι και μερακλής, κοίτα και σε ultrawide.

• Like 4
Δημοσ.

Το θεμα δεν ειναι τι υποστηριζει, αλλα το τι τελικα απεικονιζει :)

Για επαγγελματική χρήση δεν είναι αλλα για gaming μια χαρά είναι, μιας και μιλάμε για πραγματικό 8 bit panel και όχι 6bit + frc που είναι τα περισσότερα TN:

1yul7g.png

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/samsung_u28d590d.htm

Και εγώ είμαι της άποψης ότι για gaming λέει περισσότερα το 1440p144hz από 4k60 πάντως.

Δημοσ.

Επειδη εχω παει στο παιχνιδαδικο που εχει στησει ο μαεστρος, προς ενημερωση για την οθονη.....

Το παιδι συνδεει το PC μεσω Displayport το Tower στην SONY KD-55XD8599 (IPS Panel) που εχει και γινεται το ελα να δεις στα παιχνιδια...

Ας μην βιαζομαστε να κρινουμε και να βγαζουμε βιαστηκα συμπερασματα παιδια.

Ο συνδιασμος της GTX1080 Ti με την SONY KD-55XD8599 πραγματικα θα σε καθηλωνει !!

Το μεγεθος μετραει !

20160318131010_sony_kd_55xd8599.jpeg

Δημοσ.

Για επαγγελματική χρήση δεν είναι αλλα για gaming μια χαρά είναι, μιας και μιλάμε για πραγματικό 8 bit panel και όχι 6bit + frc που είναι τα περισσότερα TN:

1yul7g.png

Και εγώ είμαι της άποψης ότι για gaming λέει περισσότερα το 1440p144hz από 4k60 πάντως.

Οντως για ΤΝ καλα χρωματακια εχει αλλα gaming περα του 60hz εχει και 40ms!!!!!! input lag?!?!?!?!? Αυτη ξεπερναει και τη δικια μου benq 2765 που μονο gaming monitor δε τη λες.

1030335289

???

• Like 3
Δημοσ.

Τελικά υπάρχει κι' άλλη οθόνη με 8bit TN panel, και νόμιζα πως είχε μόνο το δικό μου(ROG PG278Q).

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά υπάρχει κι' άλλη οθόνη με 8bit TN panel, και νόμιζα πως είχε μόνο το δικό μου(ROG PG278Q).

Μονο που το δικο σου φτιαχτηκε για gaming (144hz, >4ms input lag κλπ κλπ) και οχι για wow factor :P Το 8bit ειναι απλα κερασακι :)

Επειδη εχω παει στο παιχνιδαδικο που εχει στησει ο μαεστρος, προς ενημερωση για την οθονη.....

Το παιδι συνδεει το PC μεσω Displayport το Tower στην SONY KD-55XD8599 (IPS Panel) που εχει και γινεται το ελα να δεις στα παιχνιδια...

Ας μην βιαζομαστε να κρινουμε και να βγαζουμε βιαστηκα συμπερασματα παιδια.

Ο συνδιασμος της GTX1080 Ti με την SONY KD-55XD8599 πραγματικα θα σε καθηλωνει !!

Το μεγεθος μετραει !

Μας ανεφερε μονο την οθονη του, απο την αλλη και η sony με τα 35+ input lag (σε gaming mode γιατι στα αλλα ειναι 60+), +60hz δε τη κανει καλυτερο gaming monitor, τη κανει μονο να εχει καλυτερη εικονα.

• Like 1
Δημοσ.

Φαντάζεστε κάθε φορά που κάποιος από το φόρουμ αγόραζε κάτι,έκανε ένα thread μόνο και μόνο για να μας δείξει πόσο 'μεγάλη' την έχει τι θα γινόταν? 

Έλεος ρε μαέστρο,και άλλοι 'γαμήσανε',δεν κάναν έτσι.Αν θες να φανείς έστω λίγο χρήσιμος εδω μέσα ,όταν με το καλό τη βάλεις,κάνε κανένα bench σε games και ποστάρισε αποτελέσματα. \

Ξέρω,εσύ θα ήθελες απαντήσεις τύπου "ΟΥΑΟΥ μπράβο ρε μεγάλε τι τιτανομεγιστοτεράστια καρτάρα είναι αυτή που πήρες? " κλπ.Σόρυ που στη "χαλάσαμε" μερικοί ...

• Like 11
Δημοσ.

Τα ξερα νουμερα κατεδαφιζονται μπροστα στην ποιοτητα απεικονισης της KD-55XD8599.

Και εγω για monitor στο PC εχω την Sony KD-55X8509C και δεν ξαναγυριζω πισω σε κλασικο 28ρι-32ρι monitor PC για κανενα λογο.

Δημοσ.

Τα ξερα νουμερα κατεδαφιζονται μπροστα στην ποιοτητα απεικονισης της KD-55XD8599.

Και εγω για monitor στο PC εχω την Sony KD-55X8509C και δεν ξαναγυριζω πισω σε κλασικο 28ρι-32ρι monitor PC για κανενα λογο.

Φυσικα, αλλα οπως ειπα, αλλο να εισαι ευχαριστημενος με κατι και αλλο να το χαρακτηριζεις σαν κατι που δεν ειναι για μεγαλωσεις (και άλλο) την ικανοποιηση σου (και οχι μονο).

• Like 1
Δημοσ.

Τίποτα δεν κατεδαφίζεται φίλτατε.Στην πραγματική ζωή το απόλυτο gaming παίζεται σε 144hz gsync/freesync. Απεικόνιση έχεις και με gpu των 100 ευρώ.

• Like 3
Δημοσ.

Περαν του οτι ισχυει αυτο που αναφερθηκε πιο πανω,να υποθεσω οτι κυριως σε αυτες τις οθονες παιζετε με gamepad?

Τα benchmark που ανεβαινουν για το battlefield 1 δεν ανεβαινουν γιατι ενδιαφερει πολλους το 5ωρων campaign αλλα για το πως τρεχει το παιχνιδι στο online μου εκει θα λιωσει ο κοσμος με τις ωρες. Μια απο τα ιδια και για τα benchmark του overwatch,counter strike και παει λεγοντας.

Φαντάζεστε κάθε φορά που κάποιος από το φόρουμ αγόραζε κάτι,έκανε ένα thread μόνο και μόνο για να μας δείξει πόσο 'μεγάλη' την έχει τι θα γινόταν?

Και αλλοι 2-3 πηραν απο τωρα την 1080ti αλλα φυσικα και το ανεφεραν στο σωστο θεμα αλλα ειπαμε εμεις ειμαστε οι κακοι της παρεας

http://www.insomnia.gr/topic/580575-nvidia-pascal-gp100/page-388

• Like 2
Δημοσ.

Άντε ρε παιδιά, γνωστοί είναι λίγο πολύ, τι απαντάτε και εσείς...

Για σενα ποσταρουμε, τι νομιζες.

Την καλησπερα μου !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...