tmaestros Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μετά από λίγους μήνες συμβίωσης με την MSI GTX1080 Gaming X δεν μπορούσα να μείνω στάσιμος στις εξελίξεις των VGA, ένταξη καλή η GTX1080 αλλά έμοιαζε λίγη για τα γούστα μου και τις απατήσεις μου, οπότε η κίνηση ΜΑΤ κρίθηκε αναγκαία και άμεση. Έφυγε άρων άρων η MSI GTX1080 και πάμε για άλλα. MSI GTX 1080 Ti και τα μυαλά στα κάγκελα λέμε, ο στόχος ξεκάθαρος, ΜΟΝΟ 4Κ σκληροπυρηνικό GAMING, χωρίς όρια, περιορισμούς και συμβιβασμούς. ΘΕΛΩ F.P.S. ΣΤΟ Θ-Ε-Ο !!! Σε 6 ώρες το κτήνος “γέννημα-θρέμμα” της NVidia θα είναι μέσα στο σύστημα μου και τα FPS θα κοκκινίζουν, ενώ εγώ θα χαμογελώ από χαρά ! Άντε καλορίζικη να είναι και εύχομαι να μου χαρίσει άπειρες ώρες GAMING-XXX απόλαυσης. Θα ακολουθήσει ανάλυση επιδόσεων. 2
JOHNX2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μαεστρο θα παρουν φωτια τα βιολια λεμε........ Maestrooooooooo Music Pleaseeeeeeeeeeeee !!! Με το καλο να παραλαβεις το τερας σου ! 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Εύχομαι να έρθει DOA. Όχι βρεε πλάκα κάνω, καλορίζικη και καλό λιώσιμο! Περιμένουμε benches! 1
tmaestros Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 εμεις πως μπορουμε να βοηθησουμε σε αυτο?? Πατωντας LIKE οταν ποσταρω το πρωτο Futuremark της MSI GTX1080Ti 11GB Εύχομαι να έρθει DOA. Όχι βρεε πλάκα κάνω, καλορίζικη και καλό λιώσιμο! Περιμένουμε benches! Αν με προδοσει κ το πλαισιο τι να πω...!ευχαριστω 8α ανεβασω το βραδυ μολις μπει πανω! 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Πατωντας LIKE οταν ποσταρω το πρωτο Futuremark της MSI GTX1080Ti 11GB Αν με προδοσει κ το πλαισιο τι να πω...!ευχαριστω 8α ανεβασω το βραδυ μολις μπει πανω! Καψτην λεμεεε 1
razorblade334 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 καταλαβαινω την χαρα σου και οτι θες να το μοιραστεις με καποιον αλλα μπορουσες να γραψεις στα review .εδω νομιζω ειναι thread για τεχνικα προβληματα και λυσεις... 1
Heatspreader Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Αν με προδοσει κ το πλαισιο τι να πω...!ευχαριστω 8α ανεβασω το βραδυ μολις μπει πανω! Στο χέρι του καταστήματος είναι αν θα σου έρθει ένα προϊόν DOA; Δεν νομίζω. Καλορίζικη! Υ.Γ.: Πώς και είσαι με παλιό CPU και MOBO; 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 αν δεν έχετε να πείτε κάτι επι της ουσίας, καλύτερα να μην ποστάρετε καν... (και αυτό πάει και στον topic starter). 6
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 εμεις πως μπορουμε να βοηθησουμε σε αυτο?? Πατωντας LIKE οταν ποσταρω το πρωτο Futuremark της MSI GTX1080Ti 11GB Δεν ειναι facebook το insomnia ελεος.... ΜΟΝΟ 4Κ σκληροπυρηνικό GAMING, χωρίς όρια, περιορισμούς και συμβιβασμούς. Τελος το 4κ σκληροπυρηνικο gaming χωρις ορια με 4κ οθονη της πλακας(η οποια εχει freesync αντι για gsync κιολας....) μονο σκληροπυρηνικο gaming δεν το λες που βλεπω στην υπογραφη https://www.skroutz.gr/s/7283401/Samsung-U28E590D.html?keyphrase=Samsung+U28D590#reviews Φιλικη παρατηρηση καθαρα με βαση τα οσα γραφτηκαν παντα. 6
tmaestros Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δεν ειναι facebook το insomnia ελεος.... Τελος το 4κ σκληροπυρηνικο gaming χωρις ορια με 4κ οθονη της πλακας(η οποια εχει freesync αντι για gsync κιολας....) μονο σκληροπυρηνικο gaming δεν το λες που βλεπω στην υπογραφη https://www.skroutz.gr/s/7283401/Samsung-U28E590D.html?keyphrase=Samsung+U28D590#reviews Φιλικη παρατηρηση καθαρα με βαση τα οσα γραφτηκαν παντα. Φιλε μου το ξερω οτι υπαρχουν και monitor με 1000 ευρω...προσωπικα με το συγκεκριμενο ειμαι πολυ ευχαριστημενος οπως και πολλα ατομα που το επελεξαν! σε 4κ εχει φοβερη ποιοτητα και χρωματα για 400 ευρω που εδωσα! Δεν νομιζω να ειναι της πλακας....!!αν 8ες να σου δειξω της πλακας εχει πολλα με 100 ευρω..!Μην γραφεις οτι 8ελεις..Φιλικα παντα... Στο χέρι του καταστήματος είναι αν θα σου έρθει ένα προϊόν DOA; Δεν νομίζω. Καλορίζικη! Υ.Γ.: Πώς και είσαι με παλιό CPU και MOBO; Εχει πολλα Ψωμια ακομη ο ι7 6700k!κανει την δουλεια του κ με το παραπανω!δεν νομιζω οτι η αντικατασταση του θα μου προσφερει παραπανω fps...
panoc Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 εχει φοβερη ποιοτητα και χρωματα για 400 ευρω που εδωσα! Ενα δικιο το εχει ο Fulgore απο τα τεχνικα χαρακτηρηστικα -> Panel TN Οποτε το χρωματα ειναι εντελως εκτος. Οσο για το hardcore gaming, με 60Hz μονο hard δεν ειναι... Αλλο το να εισαι ευχαριστημενος και αλλο το ειναι WOW!. 2
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δεν νομιζω να ειναι της πλακας. Οταν γραφονται καποια πραγματα ειναι λογικο να υπαρχουν και αναλογες απαντησεις. Hardcore gaming χωρις συμβιβασμους με τετοιο pc hardware πρεπει να συνοδευεται και απο αναλογο monitor. Το εν λογω monitor λοιπον το οποιο ειναι με tn panel,60hz και χωρις gsync μονο για hardcore gaming δεν το λες αλλα περισσοτερο για casual. Και φυσικα μιλαμε για monitor το οποιο κοστιζει φθηνοτερα απο τον Ssd!!! 4
Spartan117 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Για TN πάντως το συγκεκριμένο είναι αρκετά καλο, υποστηρίζει 10 bit με 8bit+frc και για τα λεφτά του δεν βρίσκεις καλύτερο 4k. Για gsync δεν το συζητάμε καν, από 800 και πάνω. 1
panoc Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Το θεμα δεν ειναι τι υποστηριζει, αλλα το τι τελικα απεικονιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις