Προς το περιεχόμενο

HELP!!! για P6BAT-A+ & P6BAP-A+

Arkassa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 motherboard διαθέσιμα:

P6BAP-A+ --- PCB: 1.0 --- BIOS: 1.4a

P6BAT-A+ --- PCB: 2.0 --- BIOS: 5.6

θέλω να βάλω Pentium ΙΙΙ με 133MHz memory bus σε μία από αυτές, αλλά δεν έχω τα manuals και δεν ξέρω:

1. αν μπορώ να έχω 133MHz ή αν θα περιοριστώ στα 100MHz

2. αν μπορώ να βάλω PIII ούτως ή άλλως :-)))

Αν κάποιος έχει κάποιο από τα δύο και γνωρίζει...

Ευχαριστώ,

Ark

Δημοσ.

Felix: Φίλε μου στο συγκεκριμένο site δεν έχει τα manuals των συγκεκριμένων μοντέλων. Και έτσι και αλλιώς ήθελα να ξέρω από την εμπειρία κάποιου και όχι μέσω manual. (έχω δει manual να λέει ότι το mobo σηκώνει μόνο Celeron και τελικά ο Pentium III να δουλεύει μια χαρά!) Σε ευχαριστώ πάντως, ούτως ή άλλως!

so...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΕ ΣΕ URL :-)

Narayan: Και τα δύο χρησιμοποιούν το 82C693A/596B chipset της VIA, άρα ισχύει αυτό που μου λες για τα 133; (YES!) Μήπως ξέρεις το όριο για Pentium III;

Δημοσ.

Με τα multiplier της P6BAT-A+ θυμάμαι έπαιρνε μέχρι και τον 800άρη... έχει ένα jumper επάνω για 100/133 αλλά που να θυμάμαι τώρα ποιό είναι... :(

Ψάξε για κάποιο jumper που να έχει κοντά του την ένδειξη "JPx 1-2: 100 2-3:133" ή κάπως έτσι.

Δημοσ.

loipon exo to proto, den mporei na parei PIII sta 133Mhz allazontas to jumper pou brisketai pano sto mobo. to jumper4 einai sti mia thesi gia auto detect to bus tis PCU kai stin alli thesi gia na to exeis stathera 100. Pairnei PII kai pentiumIII se slot1 kai celeron PPGA. gia tous PIII mexri 800Mhz sikonei.

Pantos poli mapa mobo einai genika, alla exei poli xamiles thermokrasies, se full-load einai sta 37C.

Elpizo na se boithisa, an thes plirofories steile mou pm.

Δημοσ.

Έχω το P6BAP-A+ και νομίζω ότι φοράει το Apollo 133A an oxi to Pro. Εχω πάνω τον 667 (5*133). Με αλλαγή του Jumper. Το κακό είναι ότι δεν πάει πάνω απο 133 μεσα από το ΒIOS και έτσι το ενδεχόμενο του Ο/C αποκλύεται.

Δημοσ.

Εγω εχω P6BAT -A+ rev 1.2 και στο jumper εχει μονο force 100 mhz/normal (66&100). Στις νεοτερες rev εχει επιλογη για 100/133? Παντως στο manual λεει οτι δεχεται PIII, τωρα μεχρι ποσα αυτο εξαρταται απο το Bios (αν και το 5.6 που εχεις ειναι το νεοτερο update, δεν εχει αλλο)

Δημοσ.

Φίλε Arkassa πέταξε και τις δύο μητρικές αν έχεις κάτι άλλο να χρησιμοποιήσεις.

Έχω P6BAT-A+ τέσσερα χρόνια και κυριολεκτικά σέρνετε. Από σταθερότητα και συμβατότητα πρώτο αλλά επιδόσεις ελάχιστες(slot1 600III 100Hz bios 5.6) Υπάρχει jumper για 133 και από το bios φαίνεται ότι δουλεύει με 133 αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Δουλεύει με 6Χ112 με κάποια προβλήματα και 6Χ103 αρκετά καλά.

Ίσως το μηχάνημα με τον Celeron του turist τον 667 πηγαίνει καλύτερα.

(RAM 132 TEST στην διεύθυνση του RAM)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε Arkassa εχω το P6BAT-A+.Δίπλα στον επεξεργαστή έχει 3 jumperάκια όπου μπορείς να επιλέξεις "66/100 auto" ή "100" ή "133".Πάντως τον παίρνει τον 133!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...