KaRastaR Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, Αγορασα τα χριστουγεννα ενα refurbrished Dell.Δεν το εχω δουλεψει και παρα πολυ αλλα οποτε το ανοιγα στο σπιτι του εβγαζα την μπαταρια για να μην μειωθει ο χρονος διαρκειας της.Πριν λιγες μερες που το ανοιξα χωρις φορτιστη μου εβγαλε το παρακατω μηνυμα.Μεχρι τωρα η μπαταρια φορτιζε κανονικα και δεν ειχα καποιο θεμα.Οποιος ξερει τι παιχτηκε ας βοηθησει. Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Xristaras12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 το τροφοδοτικό συνεχίζει να έχει πρόβλημα δυστυχώς. βάλε τη μπαταρια στο λαπτοπ,βγάλε το τροφοδοτικο απο το ρευμα μέχρι να σβήσει το λαμπάκι του και μετά σύνδεσέ του πάλι λογικά θα σου φορτίσει και την μπαταρία. Και μένα το αρχικό μου τροφοδοτικό έπαθε το ίδιο μετά απο 4 χρόνια λειτουργίας.
KaRastaR Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 το τροφοδοτικό συνεχίζει να έχει πρόβλημα δυστυχώς. βάλε τη μπαταρια στο λαπτοπ,βγάλε το τροφοδοτικο απο το ρευμα μέχρι να σβήσει το λαμπάκι του και μετά σύνδεσέ του πάλι λογικά θα σου φορτίσει και την μπαταρία. Και μένα το αρχικό μου τροφοδοτικό έπαθε το ίδιο μετά απο 4 χρόνια λειτουργίας. Το δοκιμασα 1-2 φορες παλι το ιδιο μηνυμα ....
Xristaras12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 οποτε μαλλον ειτε υπάρχει θέμα στο τροφοδοτικό είτε στην υποδοχή και δεν αναγνωρίζει ότι ειναι γνησιο τροφοδοτικό. Δυστυχώς απο εδω και πέρα δεν ξέρω τι να σου πω να κάνεις,στην δική μου περίπτωση μιας και ημουν εντος εγγύησης(ειχα κάνει επεκταση)μου έστειλαν καινούριο τροφοδοτικό απο ολλανδία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα